Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Mafia2
HHWFórum > Off Topic > Játékokról
Orpheus
Mit tudtok a Mafia 2-ről, Kiadják valamikor, mert én már nagyon várom!
A Mafia 1 az egyik kedvecem!
wicked
Kinek kiadják, csak azt nem tudni, hogy mikor.

Info:
KOD
Linket csak regisztrált tagok láthatják!
Ha regisztráltál, de nem látod a linket, az azt jelenti hogy profilod email megerősítésre vár, ellenőrizd a regisztrációnál megadott postafiókodat!

Trailer:
KOD
Ha regisztráltál, de nem látod a linket, az azt jelenti hogy profilod email megerősítésre vár, ellenőrizd a regisztrációnál megadott postafiókodat!
/George/
Az 1-et azt én is nagyon szerettem! Az egyik kedvenceim között van! A hangulat nagyon odavág...remélem a 2 is vmi ilyyesmi lesz! Jah és a zene...azt kibaszottul eltalálták!
Zoltan73
Nekem is nagyon bejött az első rész!

Amúgy, úgyhallottam igenis csinálják a másodikat, de a kiadás még talny... :sad:

De nagyon várom Én is, csak a gépigénytől félek egy csöppet... unsure.gif
Malik
Még most se lehet tudni, mikor adják ki?
/George/
Nem...a cseh Illusion Softwork dolgozik rajta, de még dátumot nem közöltek...viszont már rengeteg kép található fent neten, köztük ingame is!smile.gif
erno123
az 1 az nagyon álat volt
Malik
Megnéztem egy ingame videjót, hát ez nagyon állat, lehet hogy a gta4-et is veri.
/George/
Hmm majd meglátjuk!smile.gif A történettől függ szerintem majd...mivel grafikailag mindkettő nagyon jó, szóval a játékélményen múlik majd, hogy melyik lesz jobb...legalábbis az én véleményem szerint!:sly:
Malik
Biztos nem rontják el a történetet.
/George/
Reméljük, engem az 1 azért is fogott meg nagyon, mert a története eszméletlen volt!
tommy18
Már alig várom hogy megjelenjen,de mér sajna várni kell rá..a Maffia egy volt az első olyan játék ami verte a GTA kultuszt...
győri
Mafia 2 Release Date

Mafia 2 PC

UK / Continental Europe 31 Mar 2010
United States 03 May 2010
Australia T.B.C.

Mafia 2 PS3

UK / Continental Europe 26 Mar 2010
Australia T.B.C.

Mafia 2 Xbox 360

UK / Continental Europe 26 Mar 2010
Australia T.B.C.

Kecsó
hát ez wow biggrin.gif noagyon várom már, remélem nem kell csalódnom tongue.gif ohmy.gif
Orpheus
Isten király volt az első rész, nagyon jó hangulat, irányítás kicsit nehézkes, de minden más kárpótolt.
Remélem a 2-dik rész is legalább annire jó lesz!
győri
Mafia 2: Augusztusban jön a demó!

KOD
Orpheus
Hát én már több éve várok erre a remek játékra, az első részt imádtam!
/George/
Év játéka...a járművek irányítása még jobb, mint az 1-ben, igazi Mafias küldetések és hangulat...mi kell még? biggrin.gif

tommyt.angelo
Oh, nagyon várós! Mióta lehet pletykákat hallani arról, hogy készül a második rész, tűkön ülök. Az első részt csak 6-szor, de lehet, hogy 7-szer játszottam végig. Szinte megunhatatlan. A zenjét meg MP3-on hordtam magammal smile.gif
Kecsó
Először is szerintem kuva jó lett, nem tom h milyen hosszú de remélem az lesz, msot különben a 13 fejezetnél tartottam.
A grafika, a játékélmény, egyszerűen pont jósmile.gif Nekem a legelején a hóban mászkálás kocsikázás tetszett a legjobban biggrin.gif

Ezt is figyeljétek biggrin.gif->

Vélemény ?smile.gif
Kecsó
Basszus ezek szerint most fejeztem be a játékot sad.gif nagyon rossz így sad.gif rövid eléggé a game.
Vki nem tud a dlc-ről, mikor jönnek meg h milyenek lesznek? mert hallottam h lesznek smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.