Szevasztok!Még Kezdő vagyok most kezdtem el ismerkedni a képszerkesztéssel!!!
szeva Vizsnyi! majd cipőke tanít!
akkor hajrá sokat gyakorolni. és linkelni a képeket
íme az első:
ifjú padawan még hosszú út áll előtted mely teli lesz buktatókkal! Obiwan KisCipőre mindig számíthatsz! De én és a többi Jedi segít még neked!
Itt a második:
KOD
Linket csak regisztrált tagok láthatják!
Ha regisztráltál, de nem látod a linket, az azt jelenti hogy profilod email megerősítésre vár, ellenőrizd a regisztrációnál megadott postafiókodat!
itt a harmadik munkám:
Eredeti:

És amit csináltam:
kiscipo00
2008-01-23 15:03
Igazából ez nem tetszik. Javaslom, hogy próbálj a szinekkel játszani, hátteret cserélni és egyéb apróság. De ez csak az én véleményem.
Itt 1 újabb munkám:

várom a véleményeket és a tanácsokat
sok sok sok tutort nézzél még meg!
kiscipo00
2008-01-29 17:11
De ami pozitívum, hogy már vannak színek
Helló mindenki!!!Rég jártam erre hamarosan mutatok majd új munkákat csak újra kellet tennem a rendszert és még nincs minden rendben a gépemmel...hamarosan jelentkezek...
na sok kihagyás után csináltam 1 újabb képet
A kép kicsiny városunkból származik
Az Eredeti:

És a kész kép:

nem a legjobb tudom,de majd alakul...
kiscipo00
2008-03-23 18:15
Azt tudom mondani amit MSN-en is

Nem rossz, csak nem szeretem az efekteket. Túl egyszerű. Nincs benne sok kreativitás, meg munka. Amúgy jól néz ki
érdekes. filterek össze vissaz. de kezdésnek ez is jo. ismerkedj vele. idövel jobb lesz
kiscipo00
2008-03-26 15:05
Igazából ez valami Nikon Efekt vagy mi. Nekem is meg van, de még ki sem próbáltam
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.