Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Opel Corsa B Teszt (Sebzy & Kiscipő Pictures)
HHWFórum > Informatika > Filmszerkesztés > Bemutatóterem
kiscipo00
A Totalcar Pályázati felhívására készítettük. Igazából ez az els? videónk Mikor elkezdtük még azt se tudtam, hogy hogy kéne megvágni a filmet

Ja és ha lehet kérnem, akkor szavazzatok a videóra itt. Köszi.

KOD
Linket csak regisztrált tagok láthatják!
Ha regisztráltál, de nem látod a linket, az azt jelenti hogy profilod email megerősítésre vár, ellenőrizd a regisztrációnál megadott postafiókodat!
Zozi
az a baj hogy mind a 2t ismerem! és még szabadon vannak!! amúgy grat! a hangmérnököt meg s*gberúgnám!!!
kiscipo00
Nem tudtam jobban húzni rajta. Ennyi a max. Bocsi, meg mivel le kellett konvertálni így veszített a minőségéből. Az eredeti az jobb (csak az 1,3 giga ) És köszi szépen Ezt elismerésnek veszem
aranyos
Tetszik ez a kis video. A vágás az érdekesre sikerült, de amúgy egész jól meg van csinálva. Gratula.
Orpheus
Nagyon profi kis videó, biztos sok munka volt vele. A hanggal játszani kellett, ha felvettem a beszédnél, akkor hangos voltak az autós jelenetek.
Szerintem jó lett, nyomtam is egy szavazatot!
BaLiG
nekem is bejön. jol megcsináltátok grat. tényleg egy gond van vele a hang. de amugy nagyon király
Zozi
Cipő nyomom a szavazatokat 1000-el! De ha nyertek kérem kölcsön a kamerát!
kiscipo00
Mindenkinek köszönöm a szavazatot. Igaz nem nyertünk, de az nem lényeg.

Itt vannak a nyertesek és az értékelés:
KOD
Linket csak regisztrált tagok láthatják!
Ha regisztráltál, de nem látod a linket, az azt jelenti hogy profilod email megerősítésre vár, ellenőrizd a regisztrációnál megadott postafiókodat!
Killmask
Sajna én nemtudtam szavazni de a video jólsikerült ugyhogy Gratula Kiscipő
Adani
Én szavaztam smile.gif Már csak azért is, mert nekem is részem volt benne biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.