Ha valaki tud céget aki normális áron tud pólóra nyomtatni, kérem küldje el nekem PM-ben!
Faszák a minták! Egy a lényeg, hogy ne festett legyen a minta, hanem szitázott, hogy tartós legyen. És persze a minőség sem elhanyagolható szempont!
Ha lesz, vevő vagyok 4XL-es méretben!
Felraktam újakat! ( 6-7 ) - .... az utolsóval a nőkre is gondolva
az 5.re szavaznék,nekem az a szimpi..
Nekem mindegyik tetszik, de talán az első a legjobb! Viszont a női változaton még lehetne gondolkodni...
És mikor lesz kézzel fogható eredmény?
Mostanában nem igazán, örülök ha kinyögöm a költségeket, valamint örülök hogy ha élve marad a fórum!
/George/
2010-06-09 21:40
Am nem olcsó egy ilyen póló...én is legolcsóbban csak 1300-ért tudok olyat, aki pólóra nyomtat és abba még nincs benne a póló ára, stb. Persze lehetne olcsóbban, csak az pár mosás után olyan is...
djdance4
2010-06-12 18:08
Szia Orpheus!
Amit küldtem Pm Oldal Címet ott 2 db pólót veszel 3 kapsz!
De lehet hogy már nincsen ez az akció!
Üdv:Djdance4
Köszönöm, fel fogom venni velük a kapcsolatot.
djdance4
2010-06-12 22:19
Hát őrölök hogy tudtam valamibe segíteni neked!

Üdv:Djdance4
preku1977
2010-06-22 05:00
Sziasztok nagyon tetszenek a pólók én a 4-re szavazok.
preku1977
2010-06-22 05:01
Lehet már kapni? Szivesen vennék belölle
Deviantartist
2010-07-18 14:27
Engem is érdekelne nagyon egy pár póló, ha lehet valahogy rendelni vagy venni akkor mindenféleképp beszerzek egy párat
Hamarosan beindítjuk!! Örülök hogy sok embert érdekel a dolog!
Deviantartist
2010-07-19 00:42
Naná hogy érdekel! Szép a desing, remélhetőleg jó az anyaga is, ha lehet akkor több faját is rendelnék
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.