Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: HHW Póló
HHWFórum > Információk > HHW háttértár
Orpheus
Üdv!

Készülnek a HHW-s pólók, amiket majd meg lehet venni, és nyerni smile.gif
Ide mindig kirakom a készletet, ha összegyűlik egy tucat, megszavazzuk a választékot!

Orpheus
Ha valaki tud céget aki normális áron tud pólóra nyomtatni, kérem küldje el nekem PM-ben!
Meeetya
Faszák a minták! Egy a lényeg, hogy ne festett legyen a minta, hanem szitázott, hogy tartós legyen. És persze a minőség sem elhanyagolható szempont!

Ha lesz, vevő vagyok 4XL-es méretben! smile.gif
Orpheus
Felraktam újakat! ( 6-7 ) - .... az utolsóval a nőkre is gondolva smile.gif
győri
az 5.re szavaznék,nekem az a szimpi..
Suny
Nekem mindegyik tetszik, de talán az első a legjobb! Viszont a női változaton még lehetne gondolkodni...
Orpheus
2 új pólót raktam fel!
Meeetya
És mikor lesz kézzel fogható eredmény?
Orpheus
Mostanában nem igazán, örülök ha kinyögöm a költségeket, valamint örülök hogy ha élve marad a fórum!
/George/
Am nem olcsó egy ilyen póló...én is legolcsóbban csak 1300-ért tudok olyat, aki pólóra nyomtat és abba még nincs benne a póló ára, stb. Persze lehetne olcsóbban, csak az pár mosás után olyan is...
djdance4
Szia Orpheus!

Amit küldtem Pm Oldal Címet ott 2 db pólót veszel 3 kapsz!
De lehet hogy már nincsen ez az akció!
Üdv:Djdance4
Orpheus
Köszönöm, fel fogom venni velük a kapcsolatot.
djdance4
Hát őrölök hogy tudtam valamibe segíteni neked! smile.gif

Üdv:Djdance4
preku1977
Sziasztok nagyon tetszenek a pólók én a 4-re szavazok.
preku1977
Lehet már kapni? Szivesen vennék belölle
Deviantartist
Engem is érdekelne nagyon egy pár póló, ha lehet valahogy rendelni vagy venni akkor mindenféleképp beszerzek egy párat biggrin.gif
Orpheus
Hamarosan beindítjuk!! Örülök hogy sok embert érdekel a dolog!
Deviantartist
Naná hogy érdekel! Szép a desing, remélhetőleg jó az anyaga is, ha lehet akkor több faját is rendelnék biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.