Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Verseny téma
HHWFórum > Informatika > Fényképezés
BaLiG
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy mi legyen a téma. Mert együtt talán tudnák olyan témát találni amire sokan jelentkeznének. Ugyhogy lécci irjatok párat. elöre is köszi
kozmi91
kelljen egy csajt lefényképezni smile.gif
BaLiG
nem rossz smile.gif
BaLiG
rocky a mercedes fotozás jo ötlet smile.gif bár én ne mnagyon tudnék itt mercit fotozni. de esetleg lehetne olyat hogy autot. köszi az ötletet
HTML
Eddig miket kellett már fotózni? (Csakhogy könnyebb legyen a választás, avagy mit ne javasoljunk újra.)
BaLiG
ami eddig a verseny témában van. ezek: virág. nap. (reklám, ezen sajna senki nem indult.) most meg épület volt
Zolecs
és ha valami nem oda illő dolgot kellene fényképezni pl:kávés csészébe egy metszőolló?
ez hogy smakkol?
BaLiG
gondolsz itt olyanra hogy esetleg ellentétek ? meg paradox dolgok ? jo ötlet ha lezs elég téma akkor szavazunk hogy mlyeik legyen
Palee
Szerintem is az jó, mert beteg. biggrin.gif
BaLiG
akko lehet ez lezs a kövi verseny. csak mi lenne a cime? ellentét ?
Zolecs
Hangzatos örültem hogy tetszett nektek!
HTML
@BaLiG: Paradoxonok (furcsa ellentétek) legyen a verseny címe.
BaLiG
ok köszi. én is vmire ilyesmire gondoltam. lehet már ma elinfditom a versenyt
BaLiG
sajna nem kaptam egy képet se. rossz téma lehetett.
úgy hogy újra megkérlek titeket segítsetek témát találni olyat amit mindenki szeret és akkor lesznek indulok

én ötleteim : autók, márkák, víz smile.gif
Orpheus
Szerintem valami téli téma kéne. Most már van hó is smile.gif
BaLiG
még azért nem olyan sok. de jo ötlet. és ha lesz elég ho akkor lesz hoember épitö verseny is biggrin.gif biggrin.gif
kiscipo00
Felénk nincs hó biggrin.gif
Killmask
Hát még nincs az biztos biggrin.gif
BaLiG
és ötleted sincs ? smile.gif
kiscipo00
Nem tom. Lehet olyan is hogy kemping (mármint a bicikli). Manapság divatos biggrin.gif De az ótó is jó biggrin.gif
BaLiG
biggrin.gif:D:D:D majd vmikor lezs olyan is smile.gif reggel megyek hévvel ugyis látok vagy 50-t minden megállonál van egy kocsma ás hát ki van kötve pár joszág biggrin.gif
Orpheus
Legyen akkor bármilyen telet idéző kép hó vagy anélkül is.
BaLiG
ok akor valsewzg a tém HÓ lesz most elmegyke hazajövök és elinditom a témát
BaLiG
srry az elmaradt versenyekért de vhogy nem jött össze. ujra témákon gondolkodom, de nem akarok abba a hibába esni hogy olyantéma lesz amit mások nem szeretnének. ugyh plz irjatok párat. elöre is kössz
Orpheus
A témát nem is, de felajánlok a győztesnek 10db ingyen sms kreditet.!
Suny
Hát én nagyon készültem a karácsony témára, vagy 40 db fényképet csináltam a fánkról, aztán nem lett ilyen téma...
nem baj, azért kaptok egy képet
BaLiG
huh hát bocsi. csak nem láttam semmi féle érdeklödést és igy el is felejtettem. sajnálom. de attól még rakd fel szivesen megnézem öket
Suny
bocs off: és mi lenne, ha kiírnánk egy olyan versenyt, hogy ki találja ki, hogy mit ábrázol ez a karácsonyfadísz, mert nekem 25 év alatt nem sikerült rájönnöm, hogy ez milyen állat biggrin.gif
Flóri Bá
Véleményem szerint a takony folyik az orrából ennek az izének és két nyíl is kihangsúlyozza ezen gusztustalan folyamatot...és mivel hideg van télen, már jégcsappá is fagyott az orrnedv!
BaLiG
hol a kép ? vagy Flóri Bá mire irtad ezt ?
Suny
az én karácsonyfadíszemre! sad.gif
BaLiG
ja srry. csak ne mhozta be akor a képet. am vmi csunya macska lehet smile.gif
Suny
vagy hód! azoknak van elől két nagy foguk
BaLiG
de ha jol tudom nem az orrukból jön ki biggrin.gif Lehet tényleg fika biggrin.gif
Suny
na szépek vagytok! jól "leszóltátok" az én féltve örzött karácsonyfadíszemet, ezek az üvegdíszek díszek egy idősek velem, és már nem lehet 'taknyos orrú' karácsonyfadíszeket kapni... sajnos
BaLiG
ok bocsi. tudom mekkora értéke lehet nálad ennek. nagyimnak is van jo pár régi disze amit még az orsozok gyártottak csak oylat lehetett kapni akkor. és hát elég érdekesek. de akkor csa kaz volt. és nagyimnak még mindig megvan
Suny
Nekünk van télapónk és télanyónk, gombánk, krokodilunk, nyuszink, pólyás babánk,taknyos orrú valamink, meg ugyanilyen gömb rókánk és malacunk. Én imádom, és féltve örzöm őket. Sajnos manapság üvegből csak gömböket lehet kapni, figurákat nem, csak külföldről lehet beszerezni nagyon drága szállítási költséggel. Szóval ha valakinek van olyan régi karácsonyfadísze ami neki már nem kell, és szivesen fogadnám
BaLiG
hát témyleg elég ritka cuccok. adnék az itthonibol de nagyim tuti nem engedné smile.gif
travis
#26-dik hsz-ra írta.
BaLiG
igen ez már kiderült. de azért köszi smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.