Nick neved vagy email címed:
Már regisztrált tag vagy?
Klikk ide ha szeretnél új jelszót !
 • Bejelentkezés / Regisztráció


  Oldal: 35 / 39 ElsőElső ... 25 33 34 35 36 37 ... UtolsóUtolsó
  Eredmény: 239 - 245 (269) összesen

  Téma: Kondizás

  1. #239
   Elérhetőség
   Offline
   Dada avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   07-11-26
   Életkor
   36
   Hsz.
   1.471

   Kondizás

   de ha már könnyü lesz növeld a számokat :DÉs tárogas is a fekvök után ahogy mondtam próbáld ki

  2. #240
   Elérhetőség
   Offline
   BaLiG avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   06-01-25
   Életkor
   28
   Hsz.
   1.420

   Kondizás

   minden nap egyel többet :) tárogatás meg majd szerzek vmi stabilat mert itt cska 2 gurulos szék van. bár nehezitésnek jo még össze is kell tartani :D

  3. #241
   Elérhetőség
   Offline
   Dada avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   07-11-26
   Életkor
   36
   Hsz.
   1.471

   Kondizás

   Vállazni meg fal meg fal mellet kézenállni és le föl le föl :Dez brutál :D

  4. #242
   Elérhetőség
   Offline
   Dada avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   07-11-26
   Életkor
   36
   Hsz.
   1.471

   Kondizás

   Tegnap bepótoltam a pénteki napot "amikor rajtamaradt a 86kg a 6 ismétlés" és hála isten minden ok csak sz*r napot fogtam ki pont nem ment mert tegnap 100 is ment igaz nagy nehezen de ment :Dén ennek is örülök :Dtalán fél év mulva meglesz a 110-120 de nem biztos.Tegnap magamra engedtem a 110 lassan de kifelé kicsit sem ment mondjuk addigra már leis fáradtam rendesen :S

  5. #243
   Elérhetőség
   Offline
   Franco avatara
   Power User
   Csatlakozott
   06-01-30
   Hsz.
   109

   Kondizás

   Már nem járok, bőven elég a munka.. Múltkor a mosógépet felrakták a raklap legtetejére, olyan magasra, hogy 2-en alig brtuk leszedni. Legutóbb meg jött kutyakaja, 50 kg-os kartonban. 13 órában eleget gyúrok:D Régen rendszeresen jártunk konditerembe. Jó az, kell az.

  6. #244
   Elérhetőség
   Offline
   Dada avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   07-11-26
   Életkor
   36
   Hsz.
   1.471

   Kondizás

   Senki nem jár kondiba vagy csak nem mondja el nekem!!!

  7. #245
   Elérhetőség
   Offline
   Dada avatara   Vip tagcsoport tagja


   VIP
   Csatlakozott
   07-11-26
   Életkor
   36
   Hsz.
   1.471

   Kondizás

   Gyakorlatok a mell edzésére

   Fekve nyomás. Teljes mellizomzat (sorozatonként 5-15 ismétlés)

   A gyakorlatok királyaként ismert fekve nyomás a mellizomzat minden része edzésének megfelelően alaktható. Ha a gyakorlattal a felső mellizmokat akarjuk megdolgoztatni, a súlyt a nyakra kell leengedni. Ha a rudat a mellizom középső részére engedjük, ott lesz érezhető a hatás. A szűk fogású (25 cm) fekve nyomás a belső mellizmokat aktivizálja. A külső mellizomzatot széles fogással lehet megdolgoztatni. A megfelelő fogás és a rúd megfelelő mozgási útvonalának kiválasztásával a mellkas bármely része célzottan fejleszthető.

   A fekve nyomás normál kivitelezése a következő: fogja meg a rudat úgy, hogy hüvelykujjai mintegy 90 cm távolságban legyenek egymástól, ily módon az alkar éppen függőleges helyzetben lesz, amikor a felkar párhuzamos a padlóval. A gyakorlatot fekve nyomópadon háttal fekve kell végezni. A hüvelykujjait a rúd alatt tartva (ez nem feltétlenül szükséges) keressen egy kiegyensúlyozott helyzetet. A kinyújtott karú pozcióból engedje le a súlyokat a mellizmokra. Érintse a rudat könnyedén a mellhez (ne rúgózzon vissza!), majd nyomja felfelé. Könyökét tartsa a rúd alatt, ne engedje közel kerülni a törzséhez.

   A kezdők számára problémát jelenthet az, hogy a rúd elkezd előre, hátrabilleni, illetve, hogy nem emelkedik egyenletesen, mert az egyik kar erősebb a másiknál. Az idő és a gyakorlat megoldja ezeket a problémákat. Néhány hét elteltével már nem is kell figyelni a súly kiegyensúlyozására, és az ingás nélküli mozgatásra, mert addigra már kialakul a tökéletes mozgásgörbe. Amikor a súlyt a mellre engedi, ne hagyja ráesni! Mindig is nagyin tudatosan végezze a leeresztést, különösen, ha nehézsúlyról van szó. Ha megfelelően ellenőrzi a súly útját lefelé, biztos a pozitv felfelé mozgás sikere
   .
   Tolódzkodás korláton (sorozatonként 8-20 ismétlés)

   Ez is egy remek mellizom-gyakorlat, különösen, ha a rudak viszonylag távol (70-80 cm) vannak egymástól. Az egymáshoz túl közel lévő rudak nagyobb mértékben mozgatják a tricepszet, bár azért a mellizom alsó és külső részét is megterhelik. A szélesebbre álltott korláton végzett gyakorlattal a mell külső felső része edzhető. Ami e fejlődés eredményeként látható, az a szélesebb felsőtest és váll. Amikor a mellét edzi a korláton, a lábai legyenek a test előtt, lábát szegje le a mellére, könyökeit nyomja ki oldalra. Engedje le magát olyan mélyre, milyen mélyre csak brja, a kinyomás végén pedig nyújtsa ki a karját.

   Nyomás kézi súlyzóval ferde padon. Felső mellizmok (sorozatonként 8-12 ismétlés)

   A gyakorlatot egy 35-40 fokos szögbe álltott ferde padon végezze. (40 foknál nagyobb dőlés esetén túl nagy szerepet kap a mozdulatban az elülső deltaizom.) Nyomja ki a kézi súlyzókat egyszerre, egyenesen felfelé, nyújtsa ki teljesen a karját, majd azonnal engedje vissza a súlyzókat a kiindulási helyzetbe. A fel-mozgást szünet nélkül végezze. A tenyereknek az egész gyakorlat alatt előre kell néznie.

   Nyomás kézi súlyzóval vzszintes padon. Középső mellizomzat (6-12 ismétlés)

   Feküdjön a hátára és a padlóhoz képest merőleges helyzetben, teljesen kinyújtott karral tartson két kézi súlyzót. Engedje le mindkét súlyt a mellére, majd azonnal nyomja vissza az eredeti helyzetbe. A súlyzók ne rugózzanak vissza a mellről. Könyökeit a gyakorlat alatt tartsa a testétől távol.

   Vzszintes tárogatás. Külső mellizmok (sorozatonként 10-12 ismétlés)

   Évekkel ezelőtt ezt a gyakorlatot szigorúan padlón fekve, kis súlyokkal végezték. Nagyon könnyű kézi súlyzókat használtak, mert az akkori szakértők ragaszkodtak ahhoz, hogy a gyakorlatot teljesen kinyújtott karral kell csinálni. Ma is ragaszkodunk ahhoz, hogy a kar állandó helyzetben legyen a gyakorlat alatt, de ez egy kissé behajltott helyzetben legyen, mintha a kar ebben a pózban be lenne gipszelve. Ezzel csökkenthető a könyökizület terhelése, nagyobb súlyok használhatóak, jobban iránythatók a súlyok mozgása ...és igen, nagyobb mellizmok fejleszthetőek. Feküdjünk háttal egy padra, lábait vesse meg szilárdan a padlón. A súlyokat eressze le oldalt, majd emelje fel.
   Ha az izmai már bemelegedtek, próbálja meg minél jobban megfeszteni azokat. Karjait tartsa mereven az enyhén behajltott helyzetben.

   Tárogatás ferde padon. Felső és külső mellizmok (8-12 ismétlés)

   Vegyen fel stabil helyzetet egy ferde padon (legjobb a 30-40 fokos szög). Nyújtson a feje fölé egy pár könnyű súlyzót, majd engedje, hogy karjai lassan széttáruljanak két oldalra. karjai az egész gyakorlat alatt legyenek behajltva, az emelést és a visszaeresztést lassan végezze, őrizze meg uralmát a súlyok felett, mivel minden egyes ismétlés megfeszti a mellizmokat.

  Oldal: 35 / 39 ElsőElső ... 25 33 34 35 36 37 ... UtolsóUtolsó


  Téma információ

  Témát böngésző felhasználók

  Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 regisztrált és 1 vendég)

  Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code is Bekapcsolva
  • Pofik Bekapcsolva
  • Az [IMG] kód Bekapcsolva
  • [VIDEO] code is kikapcsolva
  • A HTML kód kikapcsolva
  BACK TO TOP