(fex @ 2007.12.19. 13:10)
Nem kezdem el sorolni a kedvenc kajákat, mert sose lenne vége...
De visszaolvasva látom,h ment a vita, hogy "mi a palóc?"!
Akkor felvetek én is egy hasonlót!
Egyik kedvencem a brassói! (nem mondom,h hogyan késztjük el, mert arra vagyok kváncsi, hogy mások hogy szokták!)
Szóval! Jöhetnek a lerások! [/b][/b]
Parancsolj:Aprora vágott vöröshagymát megpiritom majd hozzáteszem a kb 1*1 cm es kockára vágott sertéshust.Füszerezem só,bors,vegeta,babérlevél,foghagyma,kis majoranna.Felöntöm egy kevés Vzzel hogy párolodjon.Kockára vágott burgonyát külön lábosban megfözöm majd bö olajban kisütöm.Mikor a hús készen van és elfötte a levét,ha elég puha hozzáteszem a burgonyát.
Igen én vöröshagymával szoktam mert ugy sokkal finomabb!