Név vagy E-mail:
Tagja vagy már a fórumnak?
Elfelejtett, új jelszó beállítás itt!!
 • Belépés / Regisztráció


  :::: Kereső ::::

  Köszi Köszi:  0
  Like Like:  0
  Dislike Dislike:  0
  • 2007-11-26 - 23:36
  • Dada
  • 2009-08-26 - 21:00
  • Dada
  • 127
  • 15708
  • PM a feltöltőnek
  • Hsz.
  • Barátnak jelölés
  Oldal: 10 / 13 ElsõElsõ ... 678910111213 UtolsóUtolsó
  Eredmény: 91 - 100 (128) összesen
  1. #91
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   A magyar labdarúgásban manapság az egyik fő beszédtéma a leendő szövetségi kapitány személye, illetve az a tény, hogy még nem született meg a döntés az ügyben. De az Eb-selejtezők befejeztével nem csak nálunk merült fel hasonló kérdés, hiszen a többi 52 UEFA-tagállam közül további tíz is leváltotta mesterét a kvalifikációs sorozat után - és háromnak még szintén nincs új edzője.
   A 2008-as Európa-bajnokság selejtezőin 50 ország csapata indult el: Svájcnak és Ausztriának rendezőként nem kellett kvalifikációs mérkőzéseket játszania, míg a legújabb UEFA-tagállam, Montenegró még nem tudott benevezni a kontinensviadalra. Ebből a félszáz országból 14-en juthattak ki az Eb-re, ami elméletileg azt jelenti, hogy 36 válogatott számára a selejtezősorozatot kudarcként könyvelhették el, elvégre a csapat nem kvalifikálta magát a tornára.
   Ez így ebben a formában persze nem igaz, hiszen azért jó pár helyen a reális erőviszonyokat felmérve nem a kijutás volt a cél, és a közvélemény nem várta el a válogatottól, hogy erőn felül teljesítsen. Ezzel együtt ebből a 36 országból a magyarral együtt 11 is edzőváltásban látja a megoldást.

   Ezek közül az angol együttes esete a legismertebb, talán éppen azért, mert a háromoroszlánosok számára valóban hatalmas kudarcot jelentett, hogy a gárda lemaradt az Eb-szereplésről. Alighanem minden futballrajongó tudja, hogy Anglia korábbi edzője, Steve McClaren leváltását követően az olasz Fabio Capellót szerződtette a kispadra, és a világ egyik legsikeresebb klubedzőjének lesz a feladata, hogy kivezesse Frank Lampardékat a 2010-es világbajnokságra. Az angolokon kívül még három csapatot sorolhatunk abba a kategóriába, amelynek előző eredményei alapján egyértelműen csalódást jelentett, hogy nem végzett továbbjutó helyen csoportjában.

   A szerbek és az ukránok is ott voltak a legutóbbi világbajnokságon, ami alapján a drukkereik joggal várhatták el az Európa-bajnokságra való kijutást - ám egyiküknek sem jött össze a dolog.

   Szerbiában ennek áldozata a spanyol Javier Clemente lett, akit az utolsó Eb-selejtező után menesztettek, és már az előző év végén meglett az utódja Miroslav Djukic személyében. Djukic korábban az U21-es válogatottat is irányította, amellyel ezüstérmes lett a tavalyi korosztályos Eb-n, majd a Partizan Beograd vezetését vette át.

   Ukrajnában Oleh Blohin állásába került a válogatott gyenge szereplése a selejtezőkön, és keleti szomszédunknál január 11-én nevezték ki az új trénert, Olekszij Mihajlicsenkót, aki szintén az U21-es válogatottól érkezett.

   A harmadik ország, amely egyértelműen a kijutást vette célba, ám nem tudta megvalósítani a dolgot, Bulgária, de itt részben éppen a szakvezetők körüli hercehurca volt a kudarc oka, mert a selejtezősorozatban a bolgároknak három mesterük is volt. A szövetség elnöke, Boriszlav Mihajlov ugyan azt ígérte, hogy egy neves külföldi trénert keres a válogatott élére, de egyik jelölttel sem tudott megegyezni, így maradt a helyi megoldás.

   Az új edző Plamen Markov lett, aki 2002 és 2004 között már volt szövetségi kapitány hazájában, és ki is vezette a csapatot a 2004-es kontinensviadalra, de az ottani gyengébb szereplés miatt leváltották. Most megint próbálkozhat.

   Az edzőt váltó országok egy másik csoportját alkotja az a három gárda, amely reálisan nem a kijutást vette célba az Eb-selejtezők során, és éppen a fejlődés érdekében keresett új trénert. Albániában a veterán horvát tréner, Otto Baric részben egészségügyi állapota miatt is távozott a kispadról, és helyére a holland Aria Haan került, akit korábban a magyar válogatottal is kapcsolatba hoztak.

   Boszniában viszont nem külföldön kerestek új trénert, hanem egy hazai legendában bíznak: Fuad Muzurovics utódja az a Meho Kodro lett, aki játékosként a bosnyák labdarúgás egyik legnagyobb alakjának számít, edzői tapasztalattal viszont egyáltalán nem rendelkezik.

   Kodro (j.) játékosként kiváló volt
   Az észteknél pedig a dán Viggo Jensent, aki az utolsó Eb-selejtezőkün a kispadon ült, még novemberben váltották fel Tarmo Rüütlivel, aki 2007-ben bajnokságot nyert Észtországban a Levadia Tallinnal, és a folytatásban kettős szerepkörben dolgozik majd, hiszen a klubnál is megőrizte pozícióját.

   Magyarországon kívül még három olyan európai válogatott van, amelynek jelenleg nincs szakvezetője, és ebből kettő éppen a jó Eb-selejtezőbéli szereplés "áldozata" lett. A skótok és a finnek is a várakozáson felül vitézkedtek a kvalifikációs sorozatban, és ennek köszönhetően mindkét gárda trénerét az angol élvonalba csábították el.

   A skótok mestere, Alex McLeish a Birmingham City ajánlatát fogadta el, és a skót szövetség egyelőre még csak ott tart az utódja megtalálásában, hogy három főre csökkentette a jelöltek listáját. Az új szakvezető ezek szerint a George Burley, Mark McGhee, Graeme Souness hármasból kerül majd ki - közülük jelenleg csak az utóbbi szabad.

   Finnország kapcsán egyelőre még jelöltekről sem lehet hallani, csak annyi biztos, hogy a gárda angol szakvezetője, Roy Hodgson a Fulham FC-nél kapott állást.

   A harmadik, éppen tréner nélkül álló válogatott az ír együttes, amelynél még az Eb-selejtezők alatt rúgták ki a szakvezetőt, Steve Stauntont, és az utolsó meccseken ideiglenesen megbízatással Don Givens ült a kispadon.

   Ő egyébként tagja annak a háromfős bizottságnak (Ray Houghtonnal és Don Howe-val együtt), amelynek meg kellene találni az új szövetségi kapitányt, de az első jelöltek (David O'Leary és Steve Coppell) egyaránt nemet mondott. A fogadóirodák szerint Gerald Houllier vagy Terry Venables lehet a végső megoldás.

  2. #92
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   Kizárással fenyegette meg spanyol tagszervezetét (RFEF) a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
   "Ha a spanyol kormány nem hagy fel az RFEF befolyásolásával, az nemcsak az osztrák-svájci Európa-bajnokságról való száműzetést vonhatja maga után, hanem a klubok távolmaradását is a nemzetközi kupákból. Szükség esetén akár hat órán belül diszkvalifikálhatjuk a spanyolokat, ilyenkor ugyanis nagyobb hatalmunk van, mint az ENSZ-nek" - szögezte le Joseph Blatter FIFA-elnök.

   A madridi kabinet a közelmúltban felszólította azokat a sportszövetségeket - köztük az RFEF-et is -, amelyek versenyzői nem jutottak ki a pekingi olimpiára, hogy a nyáron tartsanak tisztújító közgyűlést. A futballszövetség azonban ragaszkodik ahhoz, hogy csak ősszel hívja össze a soron következő tanácskozását.

  3. #93
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   Az iráni labdarúgó-szövetség újrakezdi a keresést a válogatott új szövetségi kapitánya után, mivel Teherán szerint az eddigi "biztos befutó" Javier Clemente megszegte ígéretét, és visszatáncolt a tőle elvárt kötelezettségek teljesítésétől.
   A helyi média keddi jelentése szerint mostanra fogyott el az iráni sportági vezetés türelme a spanyol szakember iránt, akinek szerződtetéséről január 23-án döntöttek, s a kontraktust szignálta is a kiszemelt, a szövetség azonban nem írta alá az együttműködés részleteit rögzítő dokumentumot.
   Clemente néhány napja egy spanyol lapnak úgy nyilatkozott, hogy nem kíván folyamatosan Iránban időzni, hanem a saját házában fog lakni, Spanyolországban, és az aktuális mérkőzések előtt egy-két héttel utazik majd Iránba.

   "Nem kell folyamatosan a helyszínen tartózkodnom azért, hogy elvégezzem a munkát. Időnként megnézek egy-egy mérkőzést élőben, a többit elég videón" - mondta.

   "Nem akarunk olyan szakvezetőt, aki a távolból irányít" - szögezte le ugyanakkor Ali Kafasian, a helyi szövetség elnöke a múlt hét végén, hozzátéve, hogy a szerződés értelmében az 57 éves szakember évente kétszer utazhat haza, ha viszont többször akar, minden egyes alkalommal engedélyt kell kérnie.

   "Hétfő éjfélig vártuk Clemente felelős válaszát, most más lehetőség után nézünk" - nyilatkozta az ISNA iráni hírügynökségnek kedden, ám szavait kiegészítette azzal, hogy még a spanyol szakember előtt sem zárult be minden ajtó, amennyiben változtat eddigi hozzáállásán.

   "Ha Clemente módosít nézetein, s felhagy azzal, hogy a távolból irányítani akaró edző legyen, még lehet az iráni nemzeti válogatott szövetségi kapitánya" - mondta.

   Ami biztos: bárki legyen is a szakvezető, annak a 2010-es világbajnoki selejtezőkön kellene sikeresen átvezetnie az iráni nemzeti együttest.

   A válogatott éléről a tavaly nyári ízsia-kupa idején menesztették Amir Galenoeit, miután csapata a negyeddöntőben búcsúzott a tornától. Az iráni együttesnek azóta nem volt szakvezetője. Január 2-án az IRNA hivatalos hírügynökség azt jelentette, hogy a portugál Artur Jorgét nevezték ki, de a szövetség illetékes bizottságának döntését Ali Kafasian nem hagyta jóvá, mert szerinte Jorge "nem felelt meg a feltételeknek".

  4. #94
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   Hernan Crespo elégedetlen - vagy ahogy ő fogalmazott: boldogtalan. Az Internazionale támadójának abból van elege, hogy rendszerint csak részszerep jut neki a nerazzurrik mérkőzésein.
   "Azt hiszem eléggé türelmes voltam, hét hónapig elrejtettem a szomorúságomat, pedig nem vagyok hozzászokva az ilyen helyzetekhez" - mondta a 32 éves argentin csatár, aki a nyáron sérüléssel bajlódott, ám felépülése után is csak ritkán, jobbára csereként jut szóhoz a címvédő és listavezető milánói csapatban.
   "A szurkolók és a csapattársak mindent megtesznek, hogy értékesnek érezzem magam, én azonban nem tudom tovább viselni ezt az álarcot. Boldogtalan vagyok, semmi értelme ezt tovább titkolni. Már az előző szezonban is kevesebbet játszottam, de azt hittem, idővel javulni fog a helyzet."

   Az Inter edzője, Roberto Mancini szerint nem ő, hanem a júliusi Copa Americán elszenvedett sérülése "bünteti" Crespót, akinek még "javulnia" kell ahhoz, hogy újra teljes értékű legyen.

   "Legalább azt elismerte, hogy büntetve vagyok... Pedig tudhatná, egy csatárnak szüksége van a bizalomra. Szerintem igen is hasznára lennék a csapatnak, nemcsak a Bajnokok Ligájában, de a Serie A-ban is. Amúgy a minap megdöntöttem a rekordomat ebben a szezonban, 85 percet töltöttem a pályán. Micsoda szégyen, már február van!" - kesergett Crespo.

   Az argentin válogatott örökranglistáján a második legtöbb gólt jegyző támadó 2002 óta a tavalyi évet kivéve minden nyáron klubot váltott, de ahogy a helyzet alakul, nem lenne meglepő, ha a következő idényt már nem Milánóban kezdené.

  5. #95
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   A brazil balhátvédet éveken keresztül posztja legjobbjának tartották a világon, köszönhetően a válogatottban és a Real Madridban nyújtott teljesítményének. A királyi gárdától való távozását követően Roberto Carlos a török Fenerbahcéhoz igazolt, amellyel bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé, és a védő még két évig szeretné folytatni pályafutását.
   - Mit gondol, még meddig futballozhat profi szinten?
   - Még két évig szeretnék játszani Törökországban, és utána befejezem a pályafutásom.
   - Miért hagyta ott az Internazionalét egy szezon után? íÅ¡gy érezte, hogy az olasz foci nem illik az ön stílusához?
   - Angol edzőnk volt, aki szélsőként akart szerepeltetni, én viszont inkább eredeti posztomon, balhátvédként akartam játszani, már csak a brazil válogatott miatt is. A távozásom inkább ennek volt köszönhető, nem az olasz játékstílusnak.

   - Nem gondolja, hogy még mindig szerepelnie kellene a selecaóban?
   - Ha a brazil válogatottnál így gondolják, én készen állok. Ha meghívnának, azt mondanám, hogy csak a tétmérkőzésen szeretnék pályára lépni, a barátságos 90 perceken nem. Korábban sohasem volt sok szabadságom, most viszont élvezem, hogy ha a válogatott meccsek miatt nincs forduló a bajnokságban, akkor nem kell játszanom.

   - Ki a legjobb játékos, akivel valaha együtt futballozott?
   - Ellenfélként Luis Figóval gyűlt meg leginkább a bajom. Ami a csapattársakat, illeti, mindenképpen Zinedine Zidane-t kell említenem. A játéka minden társa dolgát megkönnyítette.

   - Mi a különbség Zico és Fabio Capello edzésmódszereiben?
   - Zico nem fektet olyan nagy hangsúlyt a futball taktikai aspektusára, sokkal több szabadságot ad a futballistáknak, és jobban kedveli a látványos futballt.

   - Szerepet játszott a Fenerhez igazolásában, hogy több honfitársa is szerepel az isztambuliaknál?
   - Igen, ez nagyon fontos volt, nem hiszem, hogy Törökországba szerződtem volna, ha nincs a Fenerbahcénál ennyi honfitársam. Igaz, nem csak a nemzetiségük számított, hanem az is, hogy remek játékosokkal szerepelhessek együtt.

   - Milyennek ítéli a török futball színvonalát?
   - A Fenerbahce szervezettsége egészen elképesztő, és akad néhány klub, amely hasonló színvonalon van. De tény, hogy kevesebb a jó csapat, mint a spanyol bajnokságban, és maga a játék is kevésbé látványos.

   - Mit tart a pályafutása csúcsának?
   - Egyértelműen a 2002-es esztendőt, amikor a Real Madriddal megnyertem a Bajnokok Ligáját, a brazil válogatottal meg a világbajnokságot. Azt hiszen, egy ilyen év után meg kellett volna nyernem az Aranylabdát vagy a FIFA World Player-választást.

   - Hogyan lett önből balhátvéd?
   - Eleinte balszélsőként szerepeltem első klubomnál, az Uniao Sao Joaónál, de egyszer, amikor a balhátvéd megsérült, az akkori edzőm, akit Adaílton Ladeirának hívtak, megkért arra, hogy húzódjak egy sorral hátrébb, én pedig vállaltam a dolgot. Ez 1988-ban volt, és azóta nem is játszottam más poszton.

   - Melyik volt a pályafutása legfontosabb gólja?
   - Azt hiszem, az 1997-es Tournoi de France-on szerzett szabadrúgásgól. Elég látványosra sikerült, és a róla készült felvételek bejárták a világot, ami jót tett a karrieremnek. Maga a mérkőzés nem volt fontos, de a gól óriási hatással volt a pályafutásomra. - Visszavonulása után szeretne edzőnek állni?
   - Igen, mindenképpen edző szeretnék lenni. Azt persze még nem tudom, hogy melyik csapatnál, majd meglátjuk, ki szeretne szerződtetni.

  6. #96
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   A huelvai sportújságírók panaszt emeltek Bernd Schuster ellen, amiért a német vezetőedző faképnél hagyta őket a Real Madrid 3-2-es győzelmével zárult bajnokit követő sajtótájékoztatón és nagy dérrel-dúrral távozott.
   "így nem viselkedhet a Real vezetőedzője" - szögezték le levelükben a felháborodottságuknak írásban is hangot adó médiamunkások, akik a királyi klub elnökénél, Ramón Calderónnál panaszolták be a szakvezetőt.

   Schuster a sajtókonferencián akkor veszítette el a türelmét, amikor következetlenséggel vádolták meg, szemére hányva, hogy míg korábban igenis bírált bírókat, ezúttal nem volt hajlandó minősíteni a játékvezető ténykedését.

   A kérdésfelvetést provokációként megélő, s a teremből viharosan távozó német trénertől azt tudakolták (volna) a zsurnaliszták, hogy mit szól a három piros laphoz - amelyből egyet madridi, kettőt pedig Recreativo-futballista kapott -, és a szerintük leshelyzetből esett első Real-gólhoz.

  7. #97
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   Bert van Marwijk lesz a júniusi osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságot követően a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
   A Feyenoord 55 éves vezetőedzője - aki kétéves szerződést kötött a szövetséggel - július 1-jén Marco van Bastent váltja, aki a kontinensviadal után az Ajax Amsterdam kispadjára ül le.

   A szakember legnagyobb sikerét 2001-ben érte el, amikor UEFA-kupát nyert a Feyenoorddal, 2004 és 2006 között a német Borussia Dortmundot irányította, majd 2007-ben visszatért a rotterdamiakhoz.

  8. #98
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   Furcsán állt össze a heti álomcsapatunk, mert két olyan labdarúgó is helyet kapott benne, aki csak csereként lépett pályára klubja mérkőzésén, de így is olyan teljesítményt nyújtott, hogy érdemesnek tartottuk őt a beválogatásra. A másik meglepetés, hogy három angol futballista is szerepel a tizenegyben.
   Kapus:
   Brad Friedel (amerikai, Blackburn Rovers): a Newcastle United végigtámadta a Blackburn elleni hazai bajnokiját, ám hiába dolgozott ki számtalan helyzetet, egyszer sem tudta bevenni Friedel kapuját. Az amerikai portás főleg Michael Owent kergette őrületbe parádés védéseivel.

   Hátvédek:

   Jamie Carragher (angol, Liverpool FC): a Vörösök mestere, Rafa Benítez a Bolton Wanderers ellen váratlan húzásra szánta el magát, és a jobbhátvéd posztján szerepeltette Carraghert, aki már régóta nem játszott a védelem szélén. A liverpooli bekk azonban itt is remek teljesítményt nyújtott, és a támadásokból is kivette a részét - a második találatot az ő felfutása előzte meg.

   Daniele Portanova (olasz, Siena): remek hetet zárt a toszkán együttes, hiszen mind a két mérkőzését megnyerte a Serie A-ban, és ezzel kicsit távolabb került a kiesési zónától. A Siena sem a Cagliari, sem pedig az Empoli FC ellen nem kapott gólt, és utóbbi találkozón a középhátvéd Portanova be is talált.

   Mario Eggimann (svájci, Karlsruher SC): a Bundesliga újonca ezúttal az eltiltott Hajnal Tamás nélkül lépett pályára a VfL Wolfsburg ellen, de a KSC így is begyűjtötte a három pontot. A csapat középhátvédje, a svájci Eggimann remek védőmunkája mellett egy góllal is hozzájárult a sikerhez.

   Joleon Lescott (angol, Everton FC): a liverpooli együttes versenyben van a negyedik helyért a Premier League-ben, és a múlt héten két bajnokit is nyert. Hétfőn a Manchester Cityt, vasárnap pedig a Portsmouth FC győzte le, és Lescott mind a két összecsapáson remek teljesítményt nyújtott a védelem bal oldalán - a manchesteriek ellen gólt is szerzett.

   Középpályások:

   Robinho (brazil, Real Madrid): a királyi gárda játékosának kevesebb, mint fél óra is elég volt ahhoz, hogy győzelemhez segítse együttesét. A sérüléséből felépült szélső csereként lépett pályára a Recreativo Huelva ellen, és kétszer is eredményes volt, és ennek köszönhetően a Real Madrid begyűjtötte a három pontot.

   Owen Hargreaves (angol, Manchester United): a Vörös í–rdögök a hét végi, Fulham FC elleni bajnokin már az Olympique Lyon elleni BL-mérkőzésre tartalékoltak, több sztárjukat is pihentették, de így is simán hozták a kötelezőt. Főleg Hargreaves villogott, aki a tőle megszokott magas szintű védőmunka mellett még gólt is szerzett - ez volt az első találata a MU színeiben.

   Alberto Aquilani (olasz, AS Roma): a Farkasok a hétközi, FC Internazionale elleni rangadón ugyan nem tudtak nyerni, de Milánóban is remek teljesítményt nyújtottak, majd a hét végén magabiztosan intézték el a Parma FC együttesét. Aquilani mind a két összecsapáson remekül futballozott, ráadásul a pármaiak ellen a gólszerzők közé is feliratkozott.

   Franck Ribéry (francia, Bayern München): a múlt héten ismét bebizonyosodott, hogy a gall középpályás nagyon fontos a bajorok számára. Az 1860 München elleni kupamérkőzésen csereként beállva volt a mezőny legjobbja, és az utolsó percben higgadtan értékesítette a továbbjutást érő tizenegyest, majd az FC Schalke 04 elleni bajnoki rangadón elronthatatlan gólpasszt adott Miroslav Klosénak.

   Csatárok:

   Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid): a Matracosok ezúttal remek szolgálatot tettek városi riválisuknak, a Real Madridnak, hiszen legyőzték az FC Barcelonát - köszönhetően Agüero pazar teljesítményének. Az argentin támadó kiharcolt egy tizenegyest, rúgott két gólt, és adott egy gólpasszt is - ennél többet nem nagyon tehetett volna.

   Papa Waigo (jobbra) alaposan meglepte a Juventust
   N'Diaye Papa Waigo (szenegáli, Fiorentina): aA firenzei hívek első számú csatáruk, Adrian Mutu sérülését követően joggal aggódhattak, és aligha gondolták, hogy éppen a télen igazolt szenegáli csatár segíti majd győzelemhez a gárdát. A Cesenától igazolt támadó azonban a Livorno és a Juventus FC ellen is csereként beállva hozott sorsdöntő fordulatot: mindkét összecsapáson betalált, és a torinóiak ellen még egy gólpasszt is adott.

  9. #99
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   í–t mérkőzésre szóló eltiltást és 15 ezer eurós bírságot kapott Antonio Cassano, a Sampdoria labdarúgója, miután kiállítását követően a bíróhoz vágta a mezét.
   A futballista vasárnap, a Torino elleni 2-2-es döntetlennel zárult mérkőzés hajrájában megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is. A csatár erre dühében trágár szitkokkal illette a játékvezetőt, odavágta hozzá a mezét, majd távozóban még odavetette: "kint megvárlak." Cassano később elnézést kért tettéért.

   Giuseppe Marotta, a Sampdoria igazgatója azt mondta, az eltiltás miatt várhatóan csökkentik a játékos a fizetését.

   A támadó 2006 januárjában a Real Madridhoz szerződött, ám a következő szezon elején összeveszett Fabio Capello vezetőedzővel és ezt követően alig kapott játéklehetőséget a fővárosiaknál, végül hosszas kálvária után tavaly nyáron - kölcsönben - Genovában kötött ki.

  10. #100
   Szaki10
   Vendég Szaki10 avatara

   Futball HÃ*Â*rek

   David Beckham fittnek érzi magát, és szeretne ott lenni március 26-án a franciák elleni barátságos mérkőzésen, amikor is 100. alkalommal szerepelhet az angol labdarúgó-válogatottban.
   "Ugyan van egy kis sérülésem, de már három mérkőzésen játszottam az elmúlt időszakban. Ha a kapitány számít rám, örömmel megyek" - mondta a klubjával, a Los Angeles Galaxyval a Távol-Keleten túrázó sztár.

   Fabio Capello szövetségi kapitány azt mondta, ő vagy segítője, Franco Baldini a jövő héten az Egyesült íllamokba utazik, hogy felmérje, milyen állapotban van a 32 éves játékos. "Azután fogjuk eldönteni, hogy bekerülhet-e a keretbe" - jelentette ki az olasz szakember.

   A válogatott korábbi csapatkapitánya abban reménykedett, hogy már februárban, Svájc ellen "századossá" léphet elő, de akkor Capello úgy vélekedett, hogy még nincs megfelelő erőben. Amennyiben Beckham a franciák elleni keretből is kimarad, a Trinidad és Tobago, majd az Egyesült íllamok elleni barátságos találkozó kínál újabb alkalmat számára.

   Beckham lehet az ötödik angol futballista, aki eléri a 100. válogatottságot: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor, Billy Wright pedig 105-ször ölthette magára a háromoroszlános mezt.


  Oldal: 10 / 13 ElsõElsõ ... 678910111213 UtolsóUtolsó

  Téma információ

  Témát böngészõ felhasználók

  Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 regisztrált és 1 vendég)

  Hasonló témák

  1. Dráma A futball hite (Woodlawn) 2015
   By dumber in forum Szinkronos filmek
   Válaszok: 1
   Utolsó hozzászólás: 2018-01-12, 19:35
  2. Moncz Attila - Futball VB 1930-2010.
   By jeszenakjanos in forum Sport, edzés, jóga
   Válaszok: 0
   Utolsó hozzászólás: 2017-05-25, 14:49
  3. Futball faktor (The Football Factory) 2004
   By T-BAG in forum HD és Blu-ray filmek
   Válaszok: 0
   Utolsó hozzászólás: 2015-12-01, 21:33
  4. Futball-tár
   By Orpheus in forum Videótár
   Válaszok: 3
   Utolsó hozzászólás: 2008-02-01, 11:25

  Címkék ehhez a témához

  Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code is Bekapcsolva
  • Pofik Bekapcsolva
  • Az [IMG] kód Bekapcsolva
  • [VIDEO] code is kikapcsolva
  • A HTML kód kikapcsolva