Állítsuk vissza a régi képnézegetőt Windows 10 alatt

Orpheus

Admin
Tag
Csatlakozás
2007.04.02.
Üzenetek
1,224
Reakció pontszám
17
Pontok
38
Hely
Budakeszi
A Windows 10 megjelenését követő napokban nagy port kevert a régi képnézegető szelektálása a társítások közül is. Viszont a Microsoft a Windows 10-ből még nem távolította el az alkalmazást, csak eltakarta (háttérbe szorította), úgy, hogy alapvetően egy átlagfelhasználó pár kattintással és módosítások nélkül ne tudjon hozzáférni.

lQfhv1Y.jpg

Került hozzánk két regisztrációs fájl, mellyel képesek vagyunk PNG és JPG képekhez (kiterjesztésekhez) társítani, azaz bekapcsolni a régi képnézegetőt.
A feladatunk roppant egyszerű.
1. Lépés: Töltsük le a becsomagolt fájl, majd bontsuk ki egy tetszőleges helyre.
2. Lépés: Futtassuk mind a kettőt. A bejegyzésszerkesztő meg fogja kérdezni, hogy szeretnénk-e a fájlal módosítani a bejegyzéseket. Kattintsunk az „Igen” lehetőségre.
H3NaiHl.jpg

Ezzel sikeresen módosítottuk a bejegyzést. Beállíthatod alapértelmezett társításként is, illetve a jobb klikkes menüből a társításoknál is eléred a bejegyzés hozzáadását követően.
1yDmkqr.jpg

*Fontos: A regisztrációs adatbázis módosítása történik a reg fájl futtatásakor. Külsős weboldalaktól származó, hasonló jellegű regisztrációs fájlért felelősséget nem vállalunk!
*Kiemelten fontos: A regisztrációs fájl tartalmát megnézheted, de ne módosítsd, mert beláthatatlan következményei lehetnek!
 
Top Alul