Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,311
209
63
Díjak
2
47
hhw.hu
A fórum szabályzata - 2010.05.10-től visszavonásig (Utoljára frissítve: 2016.02.15)

  1. Elfogadod, hogy a fórumot nem használhatod arra, hogy rágalmazz, pontatlan információkat adj át, sértő vagy vulgáris üzeneteket küldj, zaklass másokat, vagy olyan tartalmat ossz meg, amely sérti mások személyiségi jogait vagy a magyar jogszabályokat. Tilos spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek megosztása.
  2. Megérted, hogy a fórum üzemeltetői nem képesek megerősíteni az üzenetek valódiságát. Nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és nem vagyunk felelősek azok tartalmáért. A fórumon megjelenő információk hitelességét, teljességét vagy hasznosságát nem garantáljuk.
  3. Az elküldött üzenetek a szerző véleményét tükrözik, nem feltétlenül a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának álláspontját. Ha egy üzenet kifogásolhatónak tűnik, értesítheted a fórum adminisztrátorát vagy moderátorát. Az üzenetek azonnali törlése vagy szerkesztése néha nem lehetséges.
  4. A regisztráció során választott felhasználóneveddel kapcsolatban felelősséget vállalsz, és soha nem adod ki jelszavadat másoknak. Nem használhatsz más személy azonosítóját semmilyen okból. A biztonság érdekében bonyolult és egyedi jelszót ajánlunk.
  5. A regisztráció során megadott valós e-mail cím elengedhetetlen, mivel erre küldünk aktivációs linket. A regisztráció ingyenes.
  6. Az elfelejtett jelszót nem tudjuk elküldeni, mivel titkosítva van tárolva a szerveren. Ilyen esetben új jelszót kell generálni a rendszeren keresztül.
  7. Miután regisztráltál és bejelentkeztél, lehetőséged van részletes profil kitöltésére. Azok az információk, amelyek pontatlanok vagy sértőek, figyelmeztetés nélkül törölhetők.
  8. Minden hozzászólás IP címe mentésre kerül, ami segít a kitiltásban vagy az internetszolgáltatóval történő kapcsolattartásban, ha megsérted a szabályokat.
  9. A szoftver sütit (cookie-t) helyez el a böngésző gyorsítótárában, hogy be- vagy kijelentkeztetve tartsa a felhasználót. Nem gyűjt vagy küld információt a számítógépedről.
  10. A fórumon csak regisztrált tagok hozzáférhetnek a linkekhez és írhatnak hozzászólásokat.
  11. Az ismert személyek nevének választása (politikusok, színészek, sportolók stb.) és a közízléssel ellentétes vagy a magyar jogszabályokba ütköző név használata tilos.
  12. Az oldalon megosztott adatokért, képekért, szövegekért, illetve letöltött programokért sem a fórum, sem annak tulajdonosai és moderátorai nem vállalnak felelősséget.
  13. A felhasználók adatait kódolva, biztonságosan tároljuk a fórum szerverén, és azt nem adjuk át harmadik félnek.
  14. A regisztrációkat adminisztrátori kérésre töröljük az adatbázisból, valamint lehetőség van törölni azt a profil beállításoknál.
  15. Az adminisztrátorok és moderátorok fenntartják a jogot, hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak indoklás nélkül.


Chatbox szabályai:
  1. Flame-nek, azaz veszekedésnek, nincs helye a chatboxban sem. Nézeteltéréseiteket kérjük, hogy inkább e-mailben, MSN-en, Skype-on, vagy más platformon rendezzétek. Amennyiben az adminisztrátor felszólítására sem fejezitek be a vitát, bannolás jár a jutalmatok.
  2. Rasszista kijelentések, politikai tartalmú vagy etnikai ellentéteket keltő megjegyzések tilosak. Ugyancsak tilosak a vallási, bőrszín, etnikai, filozófiai ellentétekre vonatkozó vagy azokat kiváltó megjegyzések, és ezeket követően azonnali bannolás következik, figyelmeztetés nélkül.
  3. A chatboxban tilos más weboldalakat reklámozni.
  4. A chatboxban a beszélgetésre és egymás segítésére van lehetőség. Kerüljétek a felesleges és értelmetlen üzeneteket.
  5. Ne a chatboxban köszönd meg a feltöltéseket, mivel ott nem tudjuk, mire utalsz. Az XXX témájú oldalakat a link utáni +18 jelöléssel szabad kirakni.
Privát (PM) üzenetek:
  1. PM (Privát Üzenet) segítségével történő reklámozás az adminisztrátor engedélye nélkül tilos, és erre azonnali bannolás jár.
  2. A privát üzeneteket (PM) a rendszer 30 nap után az adminisztrátorok törölhetik a rendszerből, mind a bejövő, mind a kimenő üzeneteket érinti.
Moderálás:
  1. A fórum szabályait megszegő hozzászólásokat és témákat külön értesítés nélkül töröljük.
  2. Ha egy fórumozó megszegi a fórum szabályait, és emiatt a moderátoroknak változtatniuk kell a témáján vagy hozzászólásán, akkor az érintett fórumozó figyelmeztetést kap, amelynek indoklása egy privát üzenetben kerül elküldésre.
  3. A figyelmeztetés után automatikusan érvénybe lépnek a büntető pontok. A büntető pontok a következők:
    • Szabályzat megsértése (egyéb): 1 pont adható
    • Rossz linkelés: 1 pont adható
    • Engedély nélküli reklámozás: 2 pont adható
    • Tiszteletlen viselkedés: 3 pont adható
    • SPAM: 5 pont adható
  4. A pontok felhalmozódhatnak, és egy nap alatt korlátlan mennyiségű büntető pontot adhatnak ki, a súlyosságot a moderátorok mérlegelik.
  5. Összegyűlt pontok hatására a következő kitiltási időklépnek érvénybe:
    • 1 büntető pont: Még csak figyelmeztetés
    • 2 büntető pont: 1 napos kitiltás a fórumból
    • 3 büntető pont: 7 napos kitiltás a fórumból
    • 4 büntető pont: 2 hetes kitiltás a fórumból
    • 5 büntető pont: 1 hónapos kitiltás a fórumból
    • 6 büntető pont: 2 hónapos kitiltás a fórumból
    • 7 büntető pont: Végleges kitiltás a fórumból
  6. A felhasználók büntető pontjaikat csökkenthetik a feltöltésekkel és a segítségnyújtással.
Aláírások:
Az aláírások maximum 350x120 képpont méretű képet tartalmazhatnak (Kép + Szöveg). VIP és Uploader tagok esetén ez a méretlimit 400x200 képpontra növekszik. Ennél nagyobb aláírások eltávolításra kerülnek.
Témák és hozzászólások szerkesztése:
  1. Már létező hasonló témákat összevonjuk.
  2. A fórum tartalmától eltérő témák áthelyezésre kerülnek.
  3. Egyéb feltételek, amelyek a hozzászólások törlésére vonatkoznak, érvényesek itt is.
Hozzászólások szerkesztése:
  1. A moderátorok azokat a hozzászólásokat át tudják szerkeszteni, amelyek kirívóan kulturálatlanok, de az eredeti tartalmat nem módosítják.
  2. A piros vagy hasonló szín használata az adminisztrátorok és a moderátorok előjoga.
  3. Egyéb feltételek, amelyek a hozzászólások törlésére vonatkoznak, érvényesek itt is.
Hozzászólások törlése:
  1. A szólásszabadságot mások által korlátozó hozzászólások, fenyegetések, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, lejáratás vagy szidalmazás, illetve minősíthetetlen hangnem mellett üres hozzászólások vagy véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike is törölhető.
  2. A kulturált és folyamatos társalgást zavaró vagy akadályozó hozzászólások szintén törölhetők, ideértve a letöltési fórumokban történő kéréseket és csevegést is.
  3. "Egy szavas" hozzászólások, amelyeket valaki rendszersen használ, a hozzászólások számának nullázásához vezethetnek.
  4. Céltalanul vitát szító hozzászólások.
  5. Személyes adatok engedély nélküli közzététele, például név, munkahely, lakcím vagy beosztás.
  6. Szándékos flood és reklám esetén.
  7. Piramisjátékok és lánclevelek (akár ingyenesek is).
  8. Már létező feltöltés ellenére új téma nyitása.
Feltöltési szabályok:
  1. A linkeket kötelező a code tagek közé tenni.
  2. Keress a témák közt, mielőtt újat nyitnál.
  3. A feltöltésekre vonatkozó külön linkelési szabályokat az adott téma főoldalán találod.
  4. Kamerás és DVD megjelenés előtti verziókat tilos felrakni, ideértve a mozis hangot is.
  5. Új filmet csak akkor szabad feltölteni, ha az még nincs fent a fórumon.
  6. Borítót, videó információkat vagy YouTube bemutatót kell mellékelni a téma megnyitásakor.
  7. A címsor példa: "Nagyi szeme fénye (Grandma's Boy) (2006)". Szigorúan tilos más adatot a címsorba írni.
  8. A letöltési link csak a letöltendő anyagra mutasson, más oldalakra ne továbbítson. Linktovábbító oldalak használata tilos.
  9. Tiltottak olyan tárhelyekről való linkelések, amelyek regisztrációt igényelnek. Adatai engedély nélküli közzététele esetén a
    A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció to view URLs content!
    csak a prémium fiókkal rendelkezőknek letöltésének engedélyezett, de a feltöltőnek közvetlenül a code tag alá kell írnia a következő szöveget: "Ezeket a linkeket csak
    A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció to view URLs content!
    prémium fiókkal rendelkezők tölthetik!"

A szabályok betartása mindenki számára kötelező, akkor is, ha valaki nem olvasta végig őket.
 
Utoljára szerkesztve:
  • Köszönöm!
Reakciók: nkc318
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,311
209
63
Díjak
2
47
hhw.hu
Forum Rules - From May 10, 2010, until further notice (Last updated: February 15, 2016)


1. Acceptance of these rules signifies that you will not use the forum to defame, provide inaccurate information, send offensive or vulgar messages, harass others, or share content that violates the personal rights of others or Hungarian laws. Posting spam, flooding, advertising, chain letters, pyramid schemes, and requests is also prohibited.
2. You understand that the forum's operators cannot confirm the authenticity of messages. We do not monitor every message sent, and we are not responsible for their content. We do not guarantee the accuracy, completeness, or usefulness of information posted on the forum. Messages posted reflect the author's opinions, not necessarily those of the forum, its operators, or owners. If a message appears objectionable, you can notify the forum administrator or moderator. Immediate deletion or editing of messages is sometimes not possible.
3. You are responsible for your chosen username during registration and must never disclose your password to others. You may not use another person's identification for any reason. For security purposes, we recommend using a complex and unique password.
4. We cannot send forgotten passwords because they are stored encrypted on the server. In such cases, you must generate a new password through the system.
5. After registering and logging in, you have the option to fill out a detailed profile. Information found to be inaccurate or offensive may be deleted without warning.
6. Every comment's IP address is saved, which helps with bans or communication with your internet service provider if you violate the rules.
7. The software places a cookie in your browser's cache to keep you logged in or out. It does not collect or send any information to your computer.
8. Only registered members can access links and post comments on the forum. A valid email address is required for registration. Registration is free.
9. Choosing names of well-known individuals (politicians, actors, athletes, etc.) and using names that go against public decency or Hungarian laws is prohibited.
10. Neither the forum nor its owners and moderators assume responsibility for shared data, images, text, downloaded programs, or any consequential events.
11. A valid email address is required for registration. Registration is free.
12. User data is stored securely, encrypted on the forum's server, and is not shared with third parties.
13. Registrations are permanently deleted from the database upon administrator request.
14. Administrators and moderators reserve the right to remove, modify, move, or close topics without explanation.

Chatbox Rules:
  1. No flaming or arguing is allowed in the chatbox. Please resolve differences through email, MSN, Skype, or other platforms. Failure to stop arguing when requested by an administrator will result in a ban.
  2. Racist statements, political content, or ethnic conflicts are strictly prohibited. Religious, skin color, ethnic, philosophical conflicts or comments that incite them will result in immediate bans without warning.
  3. Advertising other websites in the chatbox is not allowed.
  4. The chatbox is meant for conversation and mutual assistance. Avoid unnecessary and meaningless messages.
  5. Do not thank for uploads in the chatbox, as we cannot determine what you are referring to. You can post XXX-themed websites with a +18 label.
Private (PM) Messages:
  1. Advertising through PM (Private Message) without administrator permission is prohibited and will result in immediate bans.
  2. PMs (Private Messages) may be deleted from the system by administrators after 30 days, affecting both incoming and outgoing messages.
Moderation:
  1. Comments and topics violating forum rules will be deleted without prior notice.
  2. If a forum user violates forum rules, resulting in moderators having to edit their post or topic, the user will receive a warning, the rationale for which will be sent via private message.
  3. After receiving a warning, penalty points will be applied automatically. The penalty points are as follows:
    • Violation of rules (other): 1 point
    • Incorrect linking: 1 point
    • Unauthorized advertising: 2 points
    • Disrespectful behavior: 3 points
    • SPAM: 5 points
  4. Points can accumulate, and an unlimited number of penalty points can be issued in one day; the severity is at the discretion of moderators.
  5. Accumulated points will result in the following ban durations:
    • 1 penalty point: Warning only
    • 2 penalty points: 1-day forum ban
    • 3 penalty points: 7-day forum ban
    • 4 penalty points: 2-week forum ban
    • 5 penalty points: 1-month forum ban
    • 6 penalty points: 2-month forum ban
    • 7 penalty points: Permanent forum ban
  6. Users can reduce their penalty points by contributing uploads and providing assistance.
Signatures:
Signatures may contain images up to a maximum size of 350x120 pixels (Image + Text). VIP and Uploader members have a size limit of 400x200 pixels. Signatures exceeding these dimensions will be removed.
Editing of Topics and Comments:
  1. Existing similar topics will be merged.
  2. Topics deviating from the forum's content will be moved.
  3. Other conditions that apply to the deletion of comments also apply here.
Editing of Comments:
  1. Moderators can edit comments that are extremely uncivil but will not change the original content.
  2. The use of red or similar colors is the prerogative of administrators and moderators.
  3. Other conditions that apply to comment deletion also apply here.
Deletion of Comments:
  1. Comments that limit free speech, including threats, personal attacks, defamation, violation of human dignity, humiliation, or insults, as well as empty or accidentally duplicated comments, can be deleted.
  2. Comments that disturb or obstruct polite and continuous conversation can also be deleted, including requests and chat in download forums.
  3. "One-word" comments that someone systematically uses can lead to a zeroing of comments.
  4. Posting of pointless argument-inciting comments.
  5. Unauthorized publication of personal data, such as name, workplace, address, or position.
  6. Deliberate spam and advertising.
  7. Creating a new topic when there is already an existing upload.
Upload Rules:
  1. Links must be placed within code tags.
  2. Please search through existing topics before creating a new one.
  3. Specific link formatting rules for uploads can be found on the main page of each topic.
  4. Links to camera and pre-DVD release versions are not allowed, including movie audio from theaters.
  5. Only download a new movie if it is not already on the forum.
  6. Include a cover, video information, or a YouTube demonstration when opening a topic.
  7. The title format should be: "Movie Name (Year)" strictly, and no other information should be added to the title.
  8. The download link should only point to the material to be downloaded, without redirecting to other websites. The use of link redirecting websites is not allowed.
  9. Links from hosting sites that require registration are prohibited. If you provide data without permission, only premium account holders can download from
    A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció to view URLs content!
    , but the uploader must include the following text directly under the code tag: "Only users with premium accounts at
    A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció to view URLs content!
    can download these links!"

Compliance with the rules is mandatory for everyone, even if someone has not read them in full.
 
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!