Dühöngő II.

LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
2007.04.02.
1,265
99
48
Díjak
1
46
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Én a facebook-ról már töröltem magam, de elég nehéz volt végrehajtani!
 
LV
0
 

Biggie

Moderátor
2006.01.31.
998
24
18
48
hhwforum.hu
Dühöngő II.

De szerintem meg vannak az adataid náluk.
Rocky is kilépett egyszer, pár hónapra, mikor ujra akart reggelni megvoltak az adatai, asszem.
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
2007.04.02.
1,265
99
48
Díjak
1
46
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Mit lehetne tenni ez ellen? í­í‚rjak nekik levelet?
 
LV
0
 

Biggie

Moderátor
2006.01.31.
998
24
18
48
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Szerintem semmit, ördögi kör, mint a bankok, vagy hasonló cégek, az adatok soha nem tünnek el.
Más példa a britteknél már az arcokat jegyezték némelyik üzletben, igaz be is perelték őket.
 
LV
1
 

Zozi

VIP
2007.07.03.
1,111
3
38
Díjak
1
37
Dühöngő II.

hi! :) fácsén én most az üzeneteimet heréltem ki... az sincs úgy megoldva hogy max 2 katt és törlődik minden... f@szt mindegy egyes üzenetbe külön külön be kellett menni és ott kattintani hogy törölje... - amúgy már egy jó ideje ki van takarí­tva az ismerősi köröm is, valamit igencsak megy e cenzúra is a falamon... ha jön valami eltűnt/megverték/vér vagy szerv kéne az adott felhasználót azonnal törlöm... :)
 
LV
0
 

Biggie

Moderátor
2006.01.31.
998
24
18
48
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Üdv Zozi, rég jártál erre.:)
Facebuk nagybácsi les benneteket.:)
Ilyen fos idő májusban, még a mesében sincs.
Már várom a júliust irány a krabótokhoz a tengerre.
 
LV
1
 

Zozi

VIP
2007.07.03.
1,111
3
38
Díjak
1
37
Dühöngő II.

Csak egy tipp... Elég sokat netezek mostanában mobilon, szerintem sokunk életét könnyí­tené meg ha lenne az oldalnak mobil nézete is... Mert legalábbis én nem találom sehol... :(
 
LV
1
 

Zozi

VIP
2007.07.03.
1,111
3
38
Díjak
1
37
Dühöngő II.

Na ha jól látom, akkor van az xeforo-nak mobil nézetet támogató kiegészí­tése...
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
2007.04.02.
1,265
99
48
Díjak
1
46
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Kérésedre felraktam egy mobil skint. alul kiválasztható. Dolgozom hogy automatikus legyen.
 
LV
1
 

Zozi

VIP
2007.07.03.
1,111
3
38
Díjak
1
37
Dühöngő II.

Na ez gyors volt! Köszi, í­gy mobilon sokkal könnyebb... ;)
 

oregfiu

Vendég
Dühöngő II.

A Világ Urainak Tí­zparancsolataAz alábbi "tí­zparancsolatot" Noam Chomsky vetette papí­rra, egy amerikai zsidó családból származó egyetemi nyelvész és előadó. Közel 25 éve látott napvilágot az í­rás, mégsem vesztett az aktualitásából.

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hí­rekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segí­tségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdí­tani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbí­tását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehérí¢?í‚ propagandát (vagyis nyí­ltan a kormány irányí­tása alatt álló médiumokat), a „szürkétí¢?í‚ (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketétí¢?í‚ (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetí­tsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorí­tó intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert í­gy az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosí­tsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunkí¢?í‚) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorí­tani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert í­gy nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósí­tásában. Butí­tsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektí­v, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butí­tják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetlení­teni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősí­tése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatí­vaként ezzel szembe kell állí­tani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányí­tani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (í­zlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát.

Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb ví­vmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesí­tsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
2007.04.02.
1,265
99
48
Díjak
1
46
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Elképesztő ha ez igaz! !!
 

oregfiu

Vendég
Dühöngő II.

[h=1]Elfogták Muxujt, a szinkronkalózt[/h]
http://444.hu/2013/06/18/elfogtak-muxujt-a-premiervadaszt/
 
LV
0
 

yoyoba

New member
2013.03.15.
5
0
1
71
Dühöngő II.

Szia[FONT=Arial, Helvetica, Verdana, sans-serif] Orpheus[/FONT], kaptam 1 levelet,hogy ellenőrizzem hogy jó-e a cí­m. Próbáltam priviben 2 x válaszolni,mindig hibaüzenet jött, hogy túlléptem a tárhelyet. A vicc az,hogy a lehetséges 50-ből a te leveled volt az első,azt is törültem,de akkor is "betelt" volt a hiba,és nem ment el a válaszlevél. Lécci nézd meg mi nem gömbölyű! Üdv yoyoba​
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
2007.04.02.
1,265
99
48
Díjak
1
46
hhwforum.hu
Dühöngő II.

Ezzel a rohadt náthával küszködök, köhögés, rossz közérzet, orrfújás. áááá :(
 
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!