Weboldal ajánló

sewen

Vendég
Bár nem kiemelten játékokkal foglalkozunk, de mégis jól tartjuk magunkat a GSnél. E hónapban mi lettünk a hónap bloggerei a magazinban, szóval tényleg értünk a dolgunkhoz :) Aki szeretne minket nézni, az a mondat utáni linken megteheti. És hogy mit várhattok? :rolleyes:

Code:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció

Blogunk fő célja az, hogy mindenki találjon rajta olyat, ami számára érdekes, vagy akár hasznos lehet. Naponta megjelenő friss í­rásokkal várjuk látogatóinkat (sporthí­rek, viccek, és még számtalan érdekesség a nagyvilágból, melyek megmozgatják a közösséget, mely egyre jobban kialakulóban van) Az újdonságok mellett folyamatosan megjelenő, viszont mindig újúló tartalmakkal (filmkritikák, könyvajánlók, egyéb kritikák...). Mivel blogunk a GameStar nevű újsággal együttműködve üzemel, ezért az újsággal kapcsolatos dolgokkal is foglalkozik (interjúk...). Valamint a Web4-es blogoldalhoz (ahol a mi blogunk is üzemel) folyamatosan segí­tő cikkeket í­runk azoknak, akik még kezdők a blogolásban, és esetleg segí­tségre szorulnak.

És ha már itt jártok, esetlek csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz
Code:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció
Sokat segí­tenétek! Köszönöm :)

gbkep.jpg
 
LV
0
 

degu

New member
2010.08.11.
7
0
1
http://windowshogyanok.blogspot.com/

Nagyon hasznos oldal,ajánlom mindenkinek!
 
LV
0
 

Omlás

Power User
2010.08.29.
41
0
6
www.moovie.hu midnen film rajtvan :) nagyonkevvés pénzért azthiszem 150 forintért prémium felhasználóit kapsz.. nem átbaszás..
 

sewen

Vendég
Mivel sokan játszotok, í­gy értelemszerűen némelyikőtök moddolja is a játékait. Igenám, de mi van, ha nem tudjuk mit kell hova rakni, esetleg mi az amit egyáltalán érdemes kipróbálni. A MODZone naponta szolgáltatja a legjobb modokat, és teszi mindezt profi szerkesztőkkel, és külalakkal. Naponta 2x felnézek hozzájuk, gondoltam megosztom veletek is :) Jó szórakozást!
Code:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció
mzsmall.jpg
 
LV
0
 

wtek

Power User
2010.09.04.
41
0
6
Jó oldal kösz! Kár hogy mostanában nem nagyon játszok
 
LV
0
 

nyeles025

New member
2010.07.17.
13
0
1
<div class='codetop'>CODE[/CENTER]<div class='codemain' style='height:200px;white-space:pre;overflow:auto'>http://kt-t.hu/ [/CENTER]
jó torrent
ingyenes reg
 
LV
0
 

nyeles025

New member
2010.07.17.
13
0
1
<div class='codetop'>CODE[/CENTER]<div class='codemain' style='height:200px;white-space:pre;overflow:auto'>http://sorozatokingyen.org [/CENTER][/CODE][/CODE]
sorozatok ingyen :D
 
LV
0
 

namen70

New member
2010.10.27.
21
0
1
nokiaprogramok.hu
regizni kell telefonrea lehet töltögetni dolgokat ingyé
 
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!