![]() |
|
BugReport - Hibák, észrevételek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Téma: BugReport - Hibák, észrevételek (/showthread.php?tid=1) |
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2009-01-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Javítva! Bocsi, az apróbb kellemetlenségért! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Picur22 - 2009-01-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Remélem jó helyre írom! Szeretném kérni - vagy javasolni - hogy ha megoldható lenne, hogy a filmek feltöltésénél külön fül alá kerüljenek a telje dvd változatok, vagy legalább jól láthatólag lennének jelölve, így rettenetesen nehéz kibogarászni közülük, ha csak azok érdekelnének. Reménykedem, hogy megoldható a dolog! Üdv: Picur22 RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2009-02-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] A dumaládán belül több témába is belépve ezt dobta ki (bár lehet megint velem van a baj):
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2009-02-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ez nálam is megjelent. a humor topicban is RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2009-02-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ez a belinkelt képek miatt van, a kép szervere letiltja a külső megjelenítést. Ez ellen nincs mit tenni, törölni kell! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - obaggio - 2009-11-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Minek jön az a sok értesítés,hogy törölve lesz a link? Ráadásul 58-szór. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2009-11-29 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Köszönöm a jelentést, javítani fogom! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-01-06 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Személyes fotó feltöltés újra működik! Kód: https://hhw.hu/index.php?act=UserCP&CODE=photoAki nem tudja: Személyes fotó csak a névre klikkelve jelenik meg a profilon. A hozzászólásoknák pedig az avatar! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - varnyu - 2010-02-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] SuperModer ma privát üzik küldött nekem: "Important message from the forum administration! ( Feladó: ) Dear, varnyu! A virus alert was noticed on your computer. We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: Kód: http://securitytool-2010.org/varnyu------------------... tagja a csoportnak és hozzászólással rendelkezik. Küldte: Ma, 08:06" NEM LEHETNE EZEKET VALAHOGY INNEN KISZ??í‚°RNI???? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-02-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Dolgozunk azon, hogy minnél kevesebb legyen a SPAM! Köszi a jelentést! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - zsotya.h - 2010-04-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hali!Segítsetek légyszives!Letöltöttem a FIFA 2008-at(36db RAR),de nem tudom kicsomagolni. Mert mindig a"wrong password"szöveget írja ki,már ezer féleképp próbáltam a kódot ujra,meg újra de sajna nem sikerül kicsomagolni.Kb.30%-ig eljutt,aztán semmi.Elóre is köszönöm!-zsotya- RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-04-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Többet tudnék segíteni, ha megmondod, hogy melyik hozzászólásból töltötted! ( hogy lehet ezer féle képpen próbálni???? A jelszó vagy jó vagy nem! ???? ) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - preku1977 - 2010-06-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nagyon jól működik az oldal.íí‚Âltalában minden link működik. CSAK íí‚ÂGY TOVíí‚ÂBB!!!!!! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - counter4 - 2010-07-07 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nekem az a problémám hogy ha megvan az 50 hozzászólásom miért nem enged a Letöltéseknél az E-books alatti menüpontnál "Premium" -ba?(másnéven fizetős kódok)
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-07-07 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Mert akkor még nem frissült le a rendszer és még nem voltál hivatalosan user tagcsoportban! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - counter4 - 2010-07-08 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Értem, de még mindig ezt írja ki :lol: RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-07-08 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hiba javítva, elnézést attól aki be akart lépni és megvolt az 50 hozzászólása! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2010-07-29 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Keresni lehet, így van beállítva, de a linkek nem látszódnak, csak a regisztráltaknak. Illetve a keresőt nem lehet használni vendégként, csak böngészni lehet! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2011-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hello! Keresem a Magyarország Története 2009 ismeretterjesztő filmsorozatot, HDTVRip XviD Hun hotfil 46.rész. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qHeDoHeBVxAJ:hhw.hu/index.php%3Fs%3D5026d2389e746477df728abdc0fe712c%26showtopic%3D48554%26mode%3Dthreaded%26pid%3D113368+Magyarorsz%C3%A1g+T%C3%B6rt%C3%A9nete+2009+ismeretterjeszt%C5%91+filmsorozat+-+HHWF%C3%B3rum&cd=1&hl=en&ct=clnk Az eredeti topik ezelott par nappal meg mukodott. Gondolom mast is erdekelne akinek meg nincs meg ez a sorozat. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Biggie - 2011-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ide hibákat kéne irni nem mást. Ide is beirom aki nem tud privit küldeni menjen a beállitásokba, ott a beállitások módositásába /bal oldalon/ és ott a privi meg az emil küldés beállitható. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2011-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Szia! Volna egy kis gondom a belépéssel és a jelszóemlékeztetővel. Próbáltam belépni a régi nevemmel, de nem sikerült. Jelszóemlékeztetőt kértem, de ezt kaptam: Idézet:Ki lettél tiltva a következő ok(ok) miatt: Az eredeti nevem: fagyocska Muszály volt regiznem, hogy megtudjam írni ezt. Ha sikerül majd belépnem az eredeti nevemmel, akkor ezt a reg törölhető, csak az ügy miatt kényszerültem erre. köszi... üdv. fagyocska RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Biggie - 2011-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - rococo - 2011-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Sziasztok! Eltűnt a dokumentumfilm, ismeretterjesztő film mappából sok film. Én épp a II. világháború történetét töltöttem, amikor a fórum leállt és nagyon rosszul érzem magam, hogy a 3. részéig jutottam a 12-ből. ![]() Valaki tud erről infót adni? Köszönöm! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - StelDJ - 2011-01-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hello! Nekem is új jelszót kelett igényelnem de a legérdekesebb eddig a nickem StellDJ volt mivel ezzel regisztráltam még régen most meg StelDJ pff. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2011-01-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hali! Nem tudom, hogy hiba-e, de valakik angol nyelven spammelik tele a VIP részleget. https://hhw.hu/showthread.php?33612-side-effects-of-ambien-84&p=79468#post79468 https://hhw.hu/showthread.php?33590-anti-anxiety-valium-50&p=79441#post79441 https://hhw.hu/showthread.php?33583-blueloVor-cheap-phentermine-Fooribowlok&p=79432#post79432 Üdv.: wicked RE: BugReport - Hibák, észrevételek - sasdika96 - 2012-02-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nem tudok belépni a játékbarlangba! Köszönettel RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2012-03-23 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] A játékbarlang jelenleg nem üzemel. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - ludwigm - 2012-04-01 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nem tudom, jó helyre írok-e. Majd eldöntitek. Az elmúlt néhány napban töltöttem le egy pár régi filmet (1950-70). ITT IS köszönöm mindenkinek. íí‚Âltalános tapasztalat: sok helyen a három-négy lehetőségből csak egy él, általában a "fileserve". A többi már letörölte. A "filesonic" meg már csak a SAJíí‚ÂT anyagot ajánlja. Mostantól (ápr. 1) a "fileserve" is !!! í??gy néz ki, lassan kimúlik a megosztás (elhal, lehal, lerohad, ködbevész, rávetődik az elmúlás árnyéka - válaszd, amelyik jobban tetszik...) Köszi mindenkinek. ludwigm RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2012-04-01 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Sajnos igen, ezek a népszerű fájlmegosztók beszigorítottak, de vannak alternatívák, csak még át kell állniuk a feltöltőknek. Én úgy gondolom, hogy az információ áramlást nem lehet megakadályozni, lehet hogy most odavágtak egy kicsit az illetékesek, de lassan visszaáll majd újra a régibe! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kagaboca55 - 2012-04-08 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Sziasztok! A feltöltésemnek rossz címet adtam. Hogyan lehetne a címet javítani? A szerkesztéssel csak a "belső" részek elérhetőek. Hangoskönyvek>Lev Tolsztoj - Háború és béke helyett |