![]() |
|
3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +---- Fórum: Nyereményjáték (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=5) +---- Téma: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! (/showthread.php?tid=385) Oldalak:
1
2
|
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-11-27 Azért remélem a különdíjak valami torrentes cuccok lesznek, azok jobban érdekelnének, vagyis, akkor többet tölthetnék le és utána tölthetnék FEL Nektek!
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Dada - 2008-11-27 Én el birnám fogadni ezt a rapidos cuccot fix ip vagyok és olyan lassan jön le mint a tetü meg alapbol valamikor nemis enged ezért nemis voltam mostanság a rapidon RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-02 Játék meghosszabbítva! Sorsolás: December 8. 18:00 RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-02 Érdemes bekerülni az első 10-be, mert: Az első 10 résztvevő (kivéve a nyertes ) kap egy pár SMS-kreditet ajándékba .
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-12-02 És az mire is jó, mert én még erről nem tudok semmit sem!
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Dada - 2008-12-02 ingyenesen küldhetsz sms-t aszem
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-03 A játék legvégén mindenkinek megduplázzuk a gyűjtött pontokat és beváltjuk HHW pontokra! HHW pontokat pedig fel lehet majd használni Free SMS vásárlásra (Rapidshare pont *2 = HHW pont) ... remélem még tudjátok követni
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-12-06 De bárkinek küldhetek egy SMS-t, akár 90-es számra is? Meg így karácsony táján tényleg jó lenne néhány ingyen szöveges üzenet!
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-06 90-es számra természetesen nem lehet. RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-12-06 Oh...akkor eléggé szomorú vagyok, mert most van egy csomó Szilveszteri játék...de mindegy akkor! RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Petite - 2008-12-06 Es lehet mar sms-t kuldeni? Kulfoldi szamra is lehet? RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - HTML - 2008-12-06 @Petike: Még nem lehet, amint látod. RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - kiscipo00 - 2008-12-06 És szerintem külföldi számra sem lehet küldeni. RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-09 Szánom bánom bűnömet, a sorsolást holnapra halasztom, mivel hosszúra sikeredett a szülinapi piálás, bocsi
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Fish_BASC - 2008-12-09 Sebaj! Boldog születés napot!!:hbd: RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-12-09 ha még egy ilyen épkézláb mondatot be tudtál írni, akkor nem lehetett az akkora buli...amúgy Boldog Szülinapot...hiába tegnap volt!
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-09 Annyira azért nem voltam részeg, ittunk egy pár whiskyt és sört. Este kisorsoljuk a győztest közösen, aztán átadom neki a nyereményét. RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-09 Amint a főoldalon láthattátok a sorsolást, nyertes:
Suny
Nyereménye 3 hónapig érvényes Rapidshare.com login!
Gratulálunk!
Nyereményét PM-ben küldöm, csak még elő kell rá fizetnem, hogy friss legyen a login
![]() RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Flóri Bá - 2008-12-10 Elég fura volt az egész verseny lefolyása, de azért jó volt, reméljük lesz még hasonló a jövőben... RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Dada - 2008-12-10 Gratulálok suny És szerintem az ö dolga mit csinál ele ha már egyszer megnyerte
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - HTML - 2008-12-10 @Flóri Bá: Egyetértek veled, de gratulálok a nyertesnek! :wink: RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-10 Lehet hogy kicsit voltak csúszások meg változások, de mindez nem egy országos tv-ben hirdetett játék. Mindent nekem kellett csinálni, programozás, nyeremény kifizetés, stb... Azért na, nem volt ez olyan rossz, működött minden. ad:De aki máshogy áll hozzá (negatívan) az inkább ne is játszon! :S RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Dada - 2008-12-10 Most mivan ki állt hozzá negatívan ezt most miért irtad nem értem hiszen minden oké volt
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-10 Többen írták hogy nekik elég furcsa volt a játék lefolyása. Én csak arra akartam a figyelmet felhívni hogy minden rendszerben van valami hiba, aki azt keresi, biztosan talál is. RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Dada - 2008-12-10 Szerintem tök jó volt volt egy állandó banda aki jókat beszélgetett a chatboxba és gyüjtögette közben a pontokat mi volt itt rosz a kis hibákat meg kijavitttad ennyi de nem a hibákkal kell törödni hanem szerintem azal hoy egy csomo tagot megmozgatott ez a játék
RE: 3 hónapos Rapidshare.com account - vége! - Orpheus - 2008-12-10 Na ez legyen a végszó! Készüljetek a következő játékra! A témát lezárom! |