![]() |
|
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Játékokról (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=100) +--- Téma: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal (/showthread.php?tid=449) Oldalak:
1
2
|
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-01 jah értem ![]() Egyébként valami jó kieget akkor tudsz ajánlani? RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-02 Ha térkép, akkor Euro Map Mod. Sajnos linket nem tudok adni, mert nem tudom honnan szedtem le régebben. Kamion és pótkocsi: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-02 Ezt az euromap modot nem találom bár 5 percet foglalkoztam ma vele mert néztem mit fogok tanulni jövő évbe ![]() mindenestre találtam egyjó kis kieget az ETS-hez ![]() Majd nézegetek a PttMhez is ![]() köszi a linkeket
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-03 Én meg unatkoztam, 10 perc alatt összedobtam egy ilyen egyszerű rózsafüzért. Az autómban is mindig ott lóg a tükrön ![]()
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-04 Tiszta virtual life in kamion? ![]() én modokat keresek még mindig a pttm-hez de a kamionok annyira nem tetszenek RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-05 Sajnos mod nincs sok, főleg hogy ugye bejött a Haulin' aztán az ETS, inkább már azokhoz van sok térkép, stb. íí‚Âllítólag készül az új rész ismét.. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-07 Mindenesetre megpróbálkozok még 1szer vele bár találtam egy jó kis textúra csomagot amivel egész jól feldobta aterületet ezt még tavaly is megtaláltam a tir mód előtt. A haulin'-nak mi a teljes címe? RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-07 18 Wheels of Steel - Haulin'
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-07 Akkor most elbújok XDNagyon bonyolult a neve azt hittem van még rajta kívül vmi szöveg mert eddig mind1ik 18 wheel hosszú nevű volt
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-08 Ez is elkészült. A tuning határtalan ![]()
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-09 Kályhacső V8-as motorral ![]() RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-09 Aranyos nemis kicsit![]() szépen össze van alkotva
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-15 Köszi Most vacakol a játék valamiért, nem tetszik neki valamelyik kiegészítő. Tiszta ideg vagyok már, mert nem találom a hibát.
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-17 Én a gépemet pakoltam újra mert a tűzfalam nem tudtam tiltani és az meg úgy döntött h mindent blokkol így sajna elveszett a mentésem így kezdhetem újra de már elkezdtem még 3-4 szállítmány és megvan a 100k kess oszt nem kell a főnök utasításait követni
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-17 Én a gépemet pakoltam újra mert a tűzfalam nem tudtam tiltani és az meg úgy döntött h mindent blokkol így sajna elveszett a mentésem így kezdhetem újra de már elkezdtem még 3-4 szállítmány és megvan a 100k kess oszt nem kell a főnök utasításait követni
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-20 Készül a Legenda ![]()
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-22 lökhárítón még csiszolj sztem nagyon kocka de am nagyon jól néz ki ismét ![]() megyek is tolom egy kicsit már rég játszottam
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-25 Ennyit haladtam eddig vele: ![]() De most játszok CS-t
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-07-07 Elkezdtem újra a térképet, Borsod megye főút hálózatát tervezem elkészíteni a közbe eső nagyobb településekkel. Remélem nem fog kifagyni, mint a régi térkép. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - durcsi - 2010-06-17 (Franco @ 2009-05-22 10:54) "index.php?act=findpost&pid=42547"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Aki szereti, szokott vele játszani, az írjon! Aki nem, az hátha kedvet kap hozzáSzevasztook. Azt szenetném hogy a tir packot honnan lehet leszedni??Mert én nem találom sehol...:S RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Winyoca - 2010-09-27 A rengeteg kiegészítőnek hála még most is megállja a helyét! wendy map 4ever! RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2011-01-11 (Winyoca @ 2010-09-27 16:31) "index.php?act=findpost&pid=120204"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:A rengeteg kiegészítőnek hála még most is megállja a helyét! wendy map 4ever![/b] Igen. Sajnos kényszerből váltottam az újabbakra, mert az új gép videókártyája nem támogatja a játékot. Sajnos ezért is került hanyagolásra ez a topic
|