![]() |
|
Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? (/showthread.php?tid=554) Oldalak:
1
2
|
RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - reichen - 2010-09-04 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Szerintem nem jó az érintő képernyős, télen ha hideg a kezem nem reagál semmire. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - boy444 - 2010-09-21 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? nekem nokia5230 van 3 hónapja eddig semmi probléma vele. kopp kopp. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - wgabi81 - 2010-09-21 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? (Collins @ 2010-07-07 14:51) "index.php?act=findpost&pid=99296"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Sziasztok! nagyon jók csak kicsit nehéz vezetés közbe vele sms-t írni :-) amugy nagyon jók RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - nyuszifarok - 2010-09-24 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Szerintem meg nemszabad olyan drág készüléket venni, mert még eddig minden okosnak nevezett telefonom kb 2-3 éven belül kifeküdt. A legutóbbi pl. a kijelző meghajtó hibálya miatt, mondanom sem kell, hogy a szervízbe egyből az új készülékeket kezdték mutogatni. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - Orbit - 2010-10-02 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Szerintem igen. Nekem is az van
RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - matrix10 - 2010-10-05 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Nokia 5230 olcsó egszerű és könnyen kezelhető telefonálásra kiváló! RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - STEFAMOL - 2010-10-14 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? kezdoknek amsung f480 nagyon bejon
RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - kgabor - 2010-10-15 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? megéri RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - kgabor - 2010-10-15 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? bár 1 védőfóliát érdemes rá veni RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - attila95 - 2010-10-30 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Megéri! nekem is az van és nagyon cool RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - laceesan - 2010-11-01 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Szerintem az érintőképernyőssel az a baj hogy ha pl piszkolódik a kijelző vagy izaad az ujjad mikor nyomogatod akkor megbolondul. Telefonom még nem volt ilyen, nem is szeretnék jól megvagyok a régebbiekkel, viszont már dolgoztam érintőképernyős géppel és volt hogy nem akart működni az előbb említett dolgok miatt. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - namen70 - 2010-11-05 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Ha megerőszakolják ez is tönkre megy, mint bármi más.. A karcolások ellen lehet kapni fóliát 400 és 2000 ft között. Sógoromnak Samsung Omnia II-je van, ilyen fóliás, KőRZ??í‚ÂVEL CSIKARGATTA A KIJELZ??í‚ÂT és nem lett baja a telónak! Googl-n keress rá, I-Phone-ra árulják eredetileg. De én nem vennék egyenlőre majd pár év múlva. Addig jól megleszek az N82-mel. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - Biggie - 2010-11-06 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Saját tapasztalat. Samsung 5230 a telom, röviden tömören a müködése egy fos. íí‚Âprilisba vettem, azóta folyamatosan heti rendszerben lefagy , fényképezéskor, zene hallgatáskor, beszélgetés közben, vagy a legroszabb alaphelyzetben, és észre sem veszem hogy lefagyott, legtöbbször be sem kapcsol ujra. Most volt szervizben kapott uj aksit szoftvert, és láss csodát 5 egész napig jó volt. Azóta ujra kezdte a lefagyásokat. Sosem volt ledobva a vásárlás napjátol müanyag tokban van. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - Rocky - 2010-11-09 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Gazdag gyerekeknek,tiniknek való játszani! :blink: RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - győri - 2010-11-09 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? (Rocky @ 2010-11-09 19:23) "index.php?act=findpost&pid=134712"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Gazdag gyerekeknek,tiniknek való játszani!
RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - husleves - 2010-11-19 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? A gond velük hogy nagyon érzékenyek szerintem. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - acer7520 - 2010-11-20 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? fél éves a nokia TUBE telóm..semmi bajom nincs vele...igaz, meg kell szokni, hogy nem gombokat nyomkod az ember. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - Enemy991 - 2010-12-03 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Nekem nincs nagyon rá szükségem, jó a hagyományos. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - plkalin2 - 2010-12-03 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Nekem KP500asom van, a fent említett problémákból(lefagyás, izzadástól megbolondulás stb) nem tapasztaltam még ilyet. Meg vagyok vele elégedve, remek kis telefon még ha nem is használom ki 100%ban RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - stevo79 - 2010-12-05 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Én úgy vagyok vele, hogy nekem a telefon arra kell, hogy halljam amit a másik beszél és ő is halljon engem. Innentől kezdve szerintem minden fölösleges dolog rajta pénzkidobás! RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - preku1977 - 2010-12-10 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? Nagyon tudom dicsérni az érintős telókat nekem most nokia 5800 van. RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - hambell - 2010-12-15 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? nem szeretem a telefont mert a főnököm szereti RE: Érdemes érintőkijelzős mobilt venni? - nakerbundas - 2010-12-16 érdemes érintőkijelzős mobilt venni? nekem nem. trehány vagok, össze vissza karcolnám meg koszolnám. ugyan ez a szétcsúsztatós. |