![]() |
|
Miért jársz warez oldalra? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Miért jársz warez oldalra? (/showthread.php?tid=86) |
RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2007-12-19 törölve! xxx RE: Miért jársz warez oldalra? - Zozi - 2007-12-19 50 hsz az átmeneti megoldás... RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2007-12-19 (zozi @ 2007.12.19. 17:53) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=8728Idézet:50 hsz az átmeneti megoldás... Jolvan én értem amit mondasz és aztis értem hogy valamit kell tenni annak érdekében hogy ne csak a letöltések menjenek. RE: Miért jársz warez oldalra? - Zozi - 2007-12-19 nahh akkor csak értjük egymást.... RE: Miért jársz warez oldalra? - aranyos - 2007-12-20 De ha magas korlátokat tesztek, akkor a fórum tele lesz kösz, THX stb köszivel illetve keres az ember egy új oldalt, hol nincs korlátozás, mivel ezt az oldalt még nem ismeri, még érzett rá a "fillingre". Ez csak saját vélemény, tapasztalatokra építve. Aztán ti tudjátok... RE: Miért jársz warez oldalra? - Biggie - 2007-12-20 Hát azért lesz ez a pontrendszer megpróbálva, hátha igy nagyobb dumára lehet birni az usereket. RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2007-12-20 Egész jonak tünik ez a pontrendszer max még majd késöbb lehet finomitani kell rajta RE: Miért jársz warez oldalra? - szotyolla - 2008-01-01 mert hoz anya ingyé sajtotot???
RE: Miért jársz warez oldalra? - BaLiG - 2008-01-01 én is keveset töltök le innen. és sajnos ugyanolyan keveset töltök fel. (elég lassan mennek fel 30kb/s ) meg jó fej emberekkel lehet megismerkedni ill sokat tanulhatok (pl rajzolni is ps-ben) RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2008-01-01 Mert Kurvajó a társaság és egyre jobb lessz kivétel az olyanokaz akik csak kösziket irogatnak RE: Miért jársz warez oldalra? - Biggie - 2008-01-02 Majd leszoknak róla, ugy is töröljuk . Szépen haladunk. RE: Miért jársz warez oldalra? - BaLázs1989 - 2008-01-06 Szeretek feltölteni zenéket, szeretek hozzá szolni dolgokhoz (Föleg ha ilyen jó az oldal,és ilyen jó társaság vessz körül)- meg persze itt mindent meglehet találni ami kell. RE: Miért jársz warez oldalra? - Gagyika - 2008-01-10 Miért jó warezra járni whehehe mert miért ne? Fórumozni a legjobb...sztem igaz ezt pont én mondom akinek alig van hsz-je de ht nem volt időm és ezt nagyon sajnálom. De vigyázzatok mert most már betörök mint víz és amint van 5 szabad percem úgyis vmi nagyon nagy idiótasággal foglak benneteket bombázni whehehe Csak mert én ilyen hülye vok Szóval lehessen miről írni és yeeee Ismét értelmes voltam.... RE: Miért jársz warez oldalra? - Rezukii - 2008-01-12 Én nem köntörfalazok, letöltésért járok warez oldalakra. DE megtaláltam ezt a remek kis oldalt Mythbusters moderátor barátom segítségével, és itt próbálok minél hasznosabb dolgokat feltölteni. Közösség is tökkkéletes! RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2008-01-12 Az utso 3 hozászolás nagyn tetszett RE: Miért jársz warez oldalra? - retek123 - 2008-01-22 többnyire csak letöltés de ha jó közegbe keveredem akkor beszélgetés is RE: Miért jársz warez oldalra? - Guest - 2008-01-27 nemis igazán töltögetni jövök..inkább dumálni megosztani a véleményt..ennyi RE: Miért jársz warez oldalra? - Guest - 2008-01-29 Mert sose lehet tudni, hogy milyen kincsre bukkan az ember... Ez elég titokzatos és semmitmondó, de ez így a jó RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2008-04-03 Nem tudom miért semmi oka nincs csak ugy
RE: Miért jársz warez oldalra? - Zozi - 2008-04-03 hogy is mondjam... csak úgy...
RE: Miért jársz warez oldalra? - Dada - 2008-04-04 látom zozi akkor egyetértesz velem
RE: Miért jársz warez oldalra? - mark0801 - 2008-08-24 régebben csak letölteni szotam de nem is tudom 1-2 éve töltök felfele és csak ritkán de töltök le valamilyen anyagot legyen az bármi. RE: Miért jársz warez oldalra? - tryallevi - 2008-08-25 mert szeretek tölteni, és szeretem a jo oldalak, ahol normális a társaság RE: Miért jársz warez oldalra? - /George/ - 2008-08-25 hmm hol is kezdjem? Először is a jó társaság, meg rengeteg jó cumót talál rajta az ember, ha ügyes! Én főleg a programokat szeretem böngészni és van, mikor nagyon hasznos dolgot találok!
RE: Miért jársz warez oldalra? - Juventus - 2008-08-26 Csatlakozok az elöttem szólóhoz! RE: Miért jársz warez oldalra? - BaLiG - 2008-09-15 reméljük a néha itt sürü lezs :wink: RE: Miért jársz warez oldalra? - Fáraó - 2008-09-15 én élősködni csak ruszki warezekre járok 1 hónapba egyszer Akkor végig lesem a kínálatot és ennyi. Ahogy még zozi mondta az elején, ez nekem se warez oldal. Sokkal inkább egy informatikai fórum.
RE: Miért jársz warez oldalra? - RyFanMus - 2008-10-07 leginkább beszélgetni írogatni olvasgatni jövök és csakis ide
RE: Miért jársz warez oldalra? - Chief - 2008-10-08 Én letöltök, de sokat dumálok is, ezen az oldalon még kezdő vagyok. RE: Miért jársz warez oldalra? - tommy18 - 2008-12-22 Ha itthon vagyok,és épp unatkozom,akkor legyel hol csevegni,és ha nagyon unom a banánt legyen honnan letölteni illetve másoknak segíthessek ha kellene valami.... csak ezért |