![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog én meg azé me éhes vok de lusta megcsinálni RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog hát ez aztán a dilemma mi neked az nekm ez RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog akko meg van a megoldás. te még azé tudnál csinálni egy szendot de nem tudnád megenni. én nem csinálok szendot de tudnék enni. tehát gondolom vágod mire gondolod RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog aha de hogy afuck ba küldjem el mert ha postával akkor megpenészedik mire odaér és te éhenhalsz RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog akkor teleportald vagy csomagold be rarba és küld el msn-n (én kocka ? ) RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog ha neked az jóóóóó RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog nem kell csinálnod semit. anyám megcsinálja RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog Ez már offolás barátaim. Nem találok 1 track listát a francba. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog most hozzam fel amit Dada is mondott azt az egy szám "Grat" szot ? milyen track ? RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog De én nem térek el attol a kurva témátol!! Na ez egy idegesitő dolog. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-18 Legidegesítőbb dolog miért szerinted mi eltértünk attol a kurva témátol mi nem tértünk el mert idegesitö hogy szegény BaLiG nem olyan lusta hogy nem tud csinálni kaját én meg annyira tela vagyok hogy nem tudok enni ez mindkettönket a maga nemében idegesiti.És ennél a témánál maradva kerestük a megoldást RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-19 Legidegesítőbb dolog ha vki turkál a cuccaim között. monnyuk anyám ha kereski a dogáimat amik 1-esek RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-02-22 Legidegesítőbb dolog Bassza meg, a neten fenn van 200 induló busz, lemegyek az állomásra és tuti a fele fenn sem lesz azon a rohadt táblán, nem tom ők ezeket miért találják ki!Várhatok majd megint fél órát, füstös kis restiben, egy sör mellett! RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-23 Legidegesítőbb dolog Mikor értelmetlen baromságokat irnak páran. RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-02-24 Legidegesítőbb dolog Ez most célzás volt, vagy csak egy szimpla megállapítás? RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-24 Legidegesítőbb dolog íí‚Âíí‚ tegnap volt 1-2 ilyen iromány. RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-02-25 Legidegesítőbb dolog Akkor meg vagyok nyugodva...amúgy engem most az bosszant, hogy az albiba lesz egy buli, meg lett hívva sok ember, főleg olyanok akikért nem vagyok annyira oda, lehet addig elmegyek a csajokkal inni, hogy ne legyenek atrocitások! RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-25 Legidegesítőbb dolog korán kelés RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-02-25 Legidegesítőbb dolog Nyertem vagy 8000-et a Black Jacken es nem irta be sehova a nevem, csak vart, mikor clikkelni kell! RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-26 Legidegesítőbb dolog gyülölöm a körleveleket. ne mérdekel hogy menniyt és mit lehet "nyerni" RE: Legidegesítőbb dolog - Zozi - 2008-02-26 Legidegesítőbb dolog én egyszerűen meoldom ezeket... szimplán törlöm azokat akik körlevelet küldenek... RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-26 Legidegesítőbb dolog az is egy megoldás. de kap egy esélyt. "szépen" "szalonképesen" megirom hogy ne küldjön többet RE: Legidegesítőbb dolog - Zozi - 2008-02-26 Legidegesítőbb dolog én azon már túl vagyok RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-29 Legidegesítőbb dolog Nem férek ehhez a mocskos géphez már 3 napja nyugodtan. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-01 Legidegesítőbb dolog rendrakás RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-01 Legidegesítőbb dolog én elöször megkérem a kedves körlevél küldöt hogy többet ne tegye mert elsirom magam de azért csak küldi és akkor törlöm egy laza csukló és ujj mozdulattal RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-01 Legidegesítőbb dolog ha nem is olyan komoly dolgokban de kamuznka az emberek RE: Legidegesítőbb dolog - tryallevi - 2008-03-02 Legidegesítőbb dolog ha nem sikerül valami engem az dühít fel RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-02 Legidegesítőbb dolog az dühit hogy még két szolgálatot kell adnoma szabadságig RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-02 Legidegesítőbb dolog holnap suli. azé megprobálok itthon maradni |