![]() |
|
Mi lesz a halál után? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Mi lesz a halál után? (/showthread.php?tid=137) |
RE: Mi lesz a halál után? - Orpheus - 2008-04-03 Nemere könyvét olvastátok? A címére nem emlékszem, de hihető magyarázatokat ad az "isten" megcáfolásáról. Röviden az "isten" az egy földön kívüli civilizáció "emberei". Egyébként én hiszek valamiben, nevezzük istennek, mert volt amikor nem hittem és akkor jócskán kijött a pechszéria. Szóval valami létezik! RE: Mi lesz a halál után? - Mythbuster - 2008-04-03 Valami létezik ami a pech és mázli között mozog, amelyet lehet különböző eddig ismeretlen részecskék (húrok) túltengésének a térben egy bizonyos időközönként vagy csak egyszerű véletlen amelyet nem lehet sőt nem is kell megmagyarázni. RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-03 mindent meg lehet magyarázni csak nem biztos hogy helyes a magyarázat RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-04 Huh, micsoda okfejtések. Hogy mi lesz utánna? Majd ha odakerülök, visszajövök és elmondom. RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-04 Honnét tudod hgy vissza tudsz jönni vagy azt hiszed a pokolban vagy a menyben is van net ? RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-04 Hát ha net nem is , de legalább telefon.
RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-04 de telefon térerö nélkül semmire sem jó
RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-05 Akkor majd morze jeleket adok. Vakire jól ráhozom a frászt.
RE: Mi lesz a halál után? - Gagyika - 2008-04-05 Modjuk egy jobb élet? RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-06 Lehet, de valószínű hogy vagy nem emlékszünk az előzőre, vagy nem tudunk szólni hogy: figyelj hawer nyugi jó ideát is. RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-06 megkönnyebülés RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-06 Kinek??
RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-06 szerintem mindenkinek RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-06 Ami igaz, az igaz. Láttam már jópárxor mosolyt a hozzátartozók arcán mikor azt mondták hogy hála az égnek. RE: Mi lesz a halál után? - Gagyika - 2008-04-06 Nah ja, megkönnyebbülés, mi...
RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-06 én nem a hozzátartozokra gondoltam RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-06 Hát ? Magadra? RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2008-04-06 nem arra hogy mindenkinek megkönnyebülés lessz aki meghal nem kell tovább szenvedni RE: Mi lesz a halál után? - once - 2008-04-07 Értem. :happy: Lehet, lehet, sose tudni. Csak az tudja aki ott volt, viszont azok halgatnak. RE: Mi lesz a halál után? - BaLiG - 2008-04-07 inkább ne akarjuk megtudni élvezzük ezt amig lehet RE: Mi lesz a halál után? - Gagyika - 2008-04-07 Hát BaliG még a végén neked lesz igazad MErt végülis nem az a lényeg mi van utánna, hanem az mi van elötte!!!
RE: Mi lesz a halál után? - Zoltan73 - 2008-04-09 Totál úgy van, ahogyan mondod!!
RE: Mi lesz a halál után? - Gagyika - 2008-05-02 Tudom én ![]()
RE: Mi lesz a halál után? - kozmi91 - 2008-05-02 Eltemetnek, oszt jóvan. RE: Mi lesz a halál után? - Gagyika - 2008-05-02 ![]() ![]() Ilyen szemszögből is nézhetjük a dolgot végülis
RE: Mi lesz a halál után? - Malik - 2008-09-10 Remélem nem a matek tanárom... RE: Mi lesz a halál után? - tommy18 - 2008-12-22 Szerintem semmi...úgy ahogy elalszunk,este ugyan úgy elalszunk akkor is amikor meghalunk csak örökkön örökké álmodunk.... de az is meglehet hogy télleg csak egszerűen megszűnünk de a fizika alaptörvénye is,hogy semmise vész el csak átalakul.... RE: Mi lesz a halál után? - PUNKANDROLL - 2009-05-23 Semmi :fear2: RE: Mi lesz a halál után? - dragoman71 - 2009-07-16 Én úgy képzelem, hogy a lelkünk az emlékeinkben él tovább, tehát amit megéltél, átélheted újra, annyiban változik a dolog, hogy a többi lélekkel csak akkor találkozhatnék, ha ő(k) is akarják í¢?Âí¢?? emlékeznek rám, lehetőleg jó szívvel, mert különben érhetnek majd kellemetlen élmények, találkozok olyanokkal, akiket bántottam, ha meg mindenkire szartam életemben, senki nem lesz rám kíváncsi, nem fogok találkozni senkivel a végtelen örökké létben, na az meg maga lesz a pokol. Kicsit megspékeljük annyival, hogy bizony gyüjteni kell a szép helyeket emlékeinkben, mert ott fogunk majd lakozni... Aztán beszélgetek a feleségemmel, aki biológus és azt mondja: ami TE vagy, ahogy gondolkozol, ahogy érzel, az egész csak tanult magatartásforma, kémiai vegyületek összessége és marad a nagy semmi... ilyenkor félek... aztán a szüleimre gondolok, meg a kis srácomra, arra, hogy jó szívvel gondoljanak majd rám, ha elmennek, vagy én megyek el a nagy útra. Valahogy így(is) lehet.
RE: Mi lesz a halál után? - Dada - 2009-07-16 Érdekes gondolatmenet annyi szent. |