![]() |
|
Kondizás - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Kondizás (/showthread.php?tid=140) |
RE: Kondizás - Rezukii - 2008-01-18 Megkívántam egy túrosgombócot. RE: Kondizás - BaLiG - 2008-01-18 nem tom nekem mindentől elment az étvágyam RE: Kondizás - Rezukii - 2008-01-18 Nem értem miért, még most is eszek.. Akkor is ettem, mikor a Fűrész 4-be felboncolták a csókát..és h maradjunk a témánál..az nem volt szétgyúrva! RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-03 itthon két súlyzóval (avgy anélkül) milyen gyakorlatot kell csinálni hogy mellre gyurjak? plz help RE: Kondizás - Biggie - 2008-02-03 Két sulyzoval nem sokat, de a szabályos fekvő támasz szériában jó mellizmot csinál. Ha nem megy szerezz fekpadot. RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-03 köszi. akkor marad a fekvő támasz. RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-04 szép mondhatom. jo hogy kifizettem a kondit amit itthon csinálok attol jobba elfáradok RE: Kondizás - Dada - 2008-02-07 Elkezdtem megint járni faca kis izomlázam van A fekvötámasz tényleg jó de azért a fekpd többet ér föleg ha dönthető RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-07 lehet de nem tudnám hova tenni.. meg amugyis. jo ez igy. egyenlőre RE: Kondizás - Dada - 2008-02-07 A fekvövel szerintem az alapokat meglehet szaerezni de utánna elengedhetetlen ha fejlödni akarsz meg a sok fekvö szálkásit nem tömegetnövel RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-07 na ez az. én most tömeget akarok növelni. és néztem hogy akármenniyt eszem nem hiztam semmit. remélem lesz vmi változás most RE: Kondizás - Dada - 2008-02-07 én 73 voltam mikor elkezdtem edzeni most 94 vagyok simán nem fog menni valamit szedned kell tudod amiröl már volt szó de nem koksz hanem creatin meg fehérje RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-07 hát szüleim nem vigyorogtak amikor mondtam. szerintük ha azt innám akor utána is kéne mert ha ne mcsinálom akkor gáz lesz.. nem tom RE: Kondizás - Rezukii - 2008-02-07 Én inkább tömöm magam jáó zsíros magyar marhapörkölttet, és a feleslegből alakítok egy ici-pici izmot.. RE: Kondizás - Dada - 2008-02-07 sok sikert hozzá. Az hogy iszod az oké demilyen gáz lessz ha mit nem csinálsz RE: Kondizás - Biggie - 2008-02-08 Csak szólok a munkatársam fia 16 éves, neki állt kreatint és fehérjét szedni miközben edzett, már ki jött a korházbol 2 hetet huzott le. Teljesen bekattant a cucctol, a doki elmondása szerint ilyen fiatalon igen veszélyes, ja és nem csak 1edül volt ennyi idösen ott a kreatin miatt. RE: Kondizás - Guest - 2008-02-08 Nekem is azt mondták a terembe, hogy kerüljem ezeket a cuccokat... volt egy srác aki meghúzta a könyökét és nem jött 1 hónapig... természetesen addig nem szedte ezeket a kiegészítőket... nem ismertem rá annyira összement... Az edző azt mondta, hogy egyek edzés után húst meg toját vagy halat mert ha nem akkor az izmot bontja a szervezet és nem a zsírt... szóval edzés után pótolni kell a fehérjét. Edzés előtt meg szénhidrátot kell enni pl. tészta mert szükség van az energiára. Nekem bevált. RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 köszi a tanácsokat. akkor maradok a nagyi fösztjénél RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 Hát nemtudom én a creatint szedtem meg fehérjét is semmi bajom nem lett töle szerintem a munkatársad fia sem azmiatt került akorházba.Valami olyasmit szedett amit nemakart mondani faternak inkább. Nem tudom hogy mi árt a creatinba meg a fehérjébe világositsatok fel RE: Kondizás - Guest - 2008-02-08 íí‚Âllítólag nagyon megköti a vizet.. valószinű, hogy a srác is azért ment össze olyan gyorsan... RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 most esett le hogy kicsit fiatal volt asrác ugyhogy az igaz hogy abban egyetértek hogy 16 évesen nem ajánlott ilyesmiket fogyasztani RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 apám is azt mondta hogy ilyen korban nem kéne RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 Na ezzel egyetértek de én 23 éves fejjel szerintem nyugoodtan zabálhatom mert eddig semmi káros hatása nem mutatkozott rajtam söt inkább csak pozitiv hatása volt RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 ja van egy "kis" korkülönbség közöttünk. ki tudja nálam milyen hatása lenne. látva azt a sztorit amit Biggie irt RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 Hát ja de valoszinü eztis szervezete válogatja de én még nem téptem a tapétát ugyhogy akkora bajj nem lehet RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 lehet de akkor most még egy ideig kihagyom ezeket az italokat. meg aztán nem is olcso. haver vett egy vödörrel 20 ezer fölött volt RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 Mit vett anyiért ??????????? RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 vmi por és akko hozzá viz v mit tom én mi és akko olyan mint a kakao. és minden kondi vagy uszás után iszik egyet RE: Kondizás - Dada - 2008-02-08 haha kicsit sokkalom én azt a 20000at vegy csak felénk olcsobb RE: Kondizás - BaLiG - 2008-02-08 én is meglepődtem. de azért nem volt olyan kis vödör |