![]() |
|
Kérdés-válasz - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Letöltési segédletek, leírások (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Téma: Kérdés-válasz (/showthread.php?tid=356) |
RE: Kérdés-válasz - krisztina94 - 2010-08-21 Hello! Valószínű,hogy csupán én vagyok ügyefogyott, de miután egyesítem a split részeket(.001,.002,stb.), egy bizonyos .hu_spyke fájlt kapok, amit egyetlen lejátszó sem hajlandó lejátszani... (pl. (név.hu_spyke) Mit kezdhetek ezzel, mivel játszhatom le? köszönöm a segítséget! RE: Kérdés-válasz - Orpheus - 2010-09-03 Hello! A fájlokat még ki kell csomagolni pl Total Commanderrel! Itt van egy leírás hozzá: https://hhw.hu/index.php?showtopic=51635 RE: Kérdés-válasz - valaki05 - 2010-09-04 hali valak tudna segíteni beírok egy film címet a keresésbe és kiírja hogy 4nél több karaktert kell keresni meg h pl olyan szavakat használtam h pl img hzs stb... mitől van RE: Kérdés-válasz - huszi11b - 2010-10-18 Hát... ez egyszerű. A kereső sem tökéletes. Semmisem az. Ezért kell minimum 4 karakter ahoz hogy keresen valamit. Példáúl ha a képek között keresel olyat hogy: Ford Mustang Akkor nem elég ha annyit írsz be hogy For vagy Fo hanem minimum négy karakter. Tehát Ford vagy írd ki teljesen hogy Ford Mustang. ^_^ Az hogy img meg pl arra nincs értelme keresni. Remélem segítettem. Valamit. :blush2: RE: Kérdés-válasz - Guest - 2010-11-25 Sziasztok, égen-földön kerestem a beállítások között, de nem találom, hogy hol tudom magamat törölni a fórumról. Súgóban sem találtam erről infót. Köszönettel, DarkLight RE: Kérdés-válasz - college2 - 2010-12-11 Én azt nem találom hol vannak a nekem írt levelek. RE: Kérdés-válasz - Biggie - 2010-12-11 Jobbra fönn a sarkon, 1 üzenet vagy 0 üzenet stb. ennyi. Ha professional blue skint használod akkor fönn középen. RE: Kérdés-válasz - Altair - 2011-01-15 Üdv mindenkinek! A feltöltést szeretném értelmezni, mert a tutorial nem egyértelmű számomra, ha valaki könnyen érthetően leírná, hogyan is linkeljek, azt megköszönném, mert eddig nem sikerült. Köszi RE: Kérdés-válasz - Altair - 2011-01-15 Lehet, hogy ezért nem láttam még a feltöltésemet: új téma nyitás csak moderátori jóváhagyás után jelenik meg! hmm.... RE: Kérdés-válasz - vajasdeszka2222 - 2011-01-21 Üdv. Nem tudom a "vajasdeszka" accal sem témát megnézni, sem írni, sem semmit, belépni viszont az oldalra igen. Orpheus-nak akartam levelet írni ezügyben, de azt sem tudtam. Azt az üzenetet kapom, hogy tiltva vagyok örökre. újraregisztráltam, de nem vagyok szívesen látott akkor tudomásul veszem. Bocs, hogy ide írok, nem tudom hova lehetne ezügyben. RE: Kérdés-válasz - Biggie - 2011-01-21 Aki nem tud irni pm-t menjen a beállitásokba, be kell állitani a privi fogadást ill.küldést. RE: Kérdés-válasz - XtroXXXdevil - 2011-01-22 Üdv. Hol lehet jelszóemlékeztetőt kérni? Vesszek meg ha látom. Ez már a harmadik accom, az első az nem enged be, a másodiknak meg elfelejtettem a jelszavát. Csudajó. Köszönöm a választ előre is. RE: Kérdés-válasz - levendula - 2011-01-22 Hello! Helssharéval van vmi trükk? Free-ben nem akar linket adni...
RE: Kérdés-válasz - Biggie - 2011-01-22 Érvénytelen becenevet vagy jelszót adtál meg. Használd a 'Vissza' gombot és add meg a helyes adatokat. Ne felejtsd hogy a jelszó kis és nagybetű érzékeny. Abban az esetben ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints ide! Nyomd meg a belépés gombot, akkor ezt adja be. És kérheted a jelszót. Ujra irom jelszó kérésnél 2 emil érkezik, meg várni a másodikat, mert egyébként kitiltást ir. Ha megjött a második, akkor lehet a jelszót változtatni. RE: Kérdés-válasz - foxlala - 2011-01-24 Sziasztok! Biztos velem van a gond, de segítség kéne! Amikor belépek, az értesítéseknél van 2 privát üzenet. Viszont ha rákattintok, akkor üres könyvtárba jutok. Üzenet sehol. Valamit be kell állítani, hogy lássam az üzeneteket? Köszi RE: Kérdés-válasz - Orpheus - 2011-01-25 Bug javítva, az előző rendszerből maradt meg a számláló. RE: Kérdés-válasz - sarazsofi - 2011-02-04 a Tamás bátyja kunyhója 1965 -ös filmet keresem, nem találom. Tudnátok segíteni? köszönöm RE: Kérdés-válasz - sarazsofi - 2011-02-04 Bocs, a Tamás bátyja kunyhója 1987-es kellene. Köszönöm RE: Kérdés-válasz - szempet14 - 2011-03-10 Heló! új vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy ha egy játéknál van több link is ahonnan le tudom tölteni a programot, akkor ahhoz hogy a játék fusson elég egyet letölteni vagy mindet le kell? RE: Kérdés-válasz - Biggie - 2011-03-11 Az összes link letöltése szükséges hogy müködjön a játék. RE: Kérdés-válasz - Guest - 2011-05-12 Hello! Az lenne a kérdésem hogy, hogyan tudom magam törölni a fórumról? Kerestem a beállításoknál de sehol se találtam :/ RE: Kérdés-válasz - Orpheus - 2011-05-15 Szia! ..töröltelek! RE: Kérdés-válasz - slevin - 2011-07-01 Sziasztok! Mi értelme van a zenéken belül OST alfórumot csinálni, ha csak 1 téma van benne, és abban ömlesztve az összes filmzene? Véleményem szerint sokkal szebb és praktikusabb, ha mindegyik albumnak külön témája van.
Tisztelettel: Slevin (nem találtam javaslatok fórumot, remélem jó helyre postoltam) RE: Kérdés-válasz - Biggie - 2011-07-28 Köszönjük a javaslatot.
RE: Kérdés-válasz - baghter - 2012-02-26 Sziasztok! A Cramit-ról lehet egyáltalán letölteni? Ahogy neten nézegettem hozzá tutoriálokat, semmi extra nincs a használatában. Mégis, több fájllal jártam már úgy, hogy reményteli kezdés után nem történt semmi... RE: Kérdés-válasz - gyo76zo - 2012-04-08 Miert nem mukodik Linux alat az oldal kb 2-3 nap otta ? nem nyitja meg csak feldobb 2 soros hibauzenetet. RE: Kérdés-válasz - Orpheus - 2012-04-08 Szia! Be tudnád másolni pontosan mi az a hiba üzenet? RE: Kérdés-válasz - gyo76zo - 2012-04-09 Orpheus, post: 70499, member: 1 Írta:Szia! Be tudnád másolni pontosan mi az a hiba üzenet?Most mar mukodik ,nem tudom pontosan mit irt de egy kis ideze ,,port80 .... debian server,, majd ha meg jelenkezik a hiba leirom pontosan. RE: Kérdés-válasz - Orpheus - 2012-04-09 Lehet pont akkor akartál belépni, amikor a szervert állítgattam. RE: Kérdés-válasz - gyo76zo - 2012-04-09 Orpheus, post: 70592, member: 1 Írta:Lehet pont akkor akartál belépni, amikor a szervert állítgattam.The requested URL /forum.php was not found on this server. Not FoundThe requested URL /forum.php was not found on this server.Apache/2.2.16 (Debian) Server at hhw.hu Port 80 ezt irja ki idonkent. |