![]() |
|
Dühöngő II. - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Dühöngő II. (/showthread.php?tid=440) |
RE: Dühöngő II. - Flóri Bá - 2009-05-28 Dühöngő II. Sajnos ez így van, de én tuti ezt a megoldást alkalmaznám! RE: Dühöngő II. - BaLiG - 2009-05-29 Dühöngő II. megvna info éretségi irázsbeli részének az eredménye 116/120 azaz 96,6666 % ami csak 96% de nem baj még szobelin tudom huzni felfele ha jol sikerül RE: Dühöngő II. - Franco - 2009-06-01 Dühöngő II. Istenem.. Szétment az autóban az ablaktörlő mechanika. Műszaki előtt, soha jobbkor. RE: Dühöngő II. - BaLiG - 2009-06-05 Dühöngő II. jó nap. végre kihirdették a suli fotópályázat eredményét. és meglepő módon én nyertem harmadik helyre számítottam aztán mégse
RE: Dühöngő II. - Gagyika - 2009-06-05 Dühöngő II. Gratula BaliG! Ügyes vagy! Amúgy meg végre észhez tért és jóóól átbeszéltük a dolgokat. És most újra rendben van minden. :mml: :mml: :mml: :mml: :mml: De azért kösziiii Flóri bá a felajánlást ![]()
RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-06-12 Dühöngő II. Mindezekről ez véleményem: í??gy látom ricsike te direkt raktál be lángoló, meg szabálytalanul parkoló merciket. Jó hogy megsértődnek egyes márka iránti fanok. A Mercedes topik nem azért jött létre hogy lefikázzuk, hanem azért, hogy aki szereti ezt a márkát, az úgymond közzétegye szépségeit. Vagy mit gondolsz én mondjuk linkeljek be totálkáros merciket ide mert nem volt beírva az elején hogy miket lehet, meg miket nem??? RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-06-12 Dühöngő II. Ezek direkt csinálják,hogy nekik mindent lehet. :S Hol vannak ilyenkor az illetékesek?Csak a "kis" embereket tudják csesztetni. :S RE: Dühöngő II. - BaLiG - 2009-06-13 Dühöngő II. megérte bemenni suliba. ma volt döntő és megint megnyertük 8-1 -re a a döntő. már 3 kupánk van RE: Dühöngő II. - Flóri Bá - 2009-06-26 Dühöngő II. Na végre, végeztem a vizsgaidőszakkal, a 3 év alatt nem volt ötösöm, erre az általam legnehezebbnek titulált tantárgyból megkaptam szerdán! ![]() A nyáron nem nagyon töltök majd fel, az itthoni 1 megás nettel egy rémálom a dolog, 1 part 2és fél óra, addig pedig a netem használhatatlan. De szeptembertől visszatérek, sok új és jó filmmel, a szünetben ugyanis tervezem 1-2 ritkaság beszerzését! RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-07-16 Dühöngő II. Lejárt a mandátuma ennyi....
RE: Dühöngő II. - Suny - 2009-07-16 Dühöngő II. sajnálom.. RE: Dühöngő II. - Biggie - 2009-08-02 Dühöngő II. Pedig biztam benne hogy elhelyeznek Novoszibirszkbe.
RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-08-03 Dühöngő II. Tegnap egész nap alig volt netem,este meg végleg el is ment.Ez a digi egy nagy szar. :S Elegem lett belőle.Amikor megy olyankor nagyon jól megy! Felhívtam az elöbb az előző netszolgáltatóm tulaját(ismerős)és még ma kiküld valakit és rákötnek a 100/50 megás netre. Havi 3700 forintért.
RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-08-03 Dühöngő II. A dupla témanyitás volt vizsgálva Orpheus kérésére.Én nem találtam de pl.Biggie talált elég sokat.Nem tudom kinél!Én töröltem a magazinokban pár napja a szokásos döglött upload-os linkeket!Elég sok volt. RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-08-03 Dühöngő II. Idézet:Originally posted by ricsike;46625Már nekiálltam.Az első 10 oldalon 4 hsz-t kellett törölni!Marha sok... Én nem féltem a hsz-eim,ha csak 500 marad akkor mi van? :torch: RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-03 Dühöngő II. Ricsike, inkább arról beszélj hogy miért nyitsz új témákat a programokban , mikor mindennnek volt már egy, valamint hogy miért nem írsz magyar leírást a linkeléskehez, nem csak ctrl+c +v létezik, hanem mondjuk a google-ban rákereseni a témára és bemásolni valami értelmes magyar leírást, ....... ha már itt tartunk ad:
RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-04 Dühöngő II. Magyar leírás igen is kell, mert nem mindenki tud angolul! Ha már egyszer veszed a fáradságot arra hogy belinkelj, akkor arra is vedd hogy rákeresel a google-ban a program nevére, 90%-ban kidob magyar leírást a már meglévő letöltő oldalakról. Nem azt mondom hogy mindig van, de te alig-alig raksz hozzá! Tudod mit? Egyezzünk meg! Ne keress hozzá magyar leírást! Figyelni fogom, és ha én rákeresek, és találok , akkor törlöm a hozzászólást! De ha neked ez nem megfelelő, akkor adhatok figyelmeztetést is mert nem tartod be a programok helyi szabályzatát! .... köszid száma meg 99%-a XXX magazinokból adódik! köszike.... RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-04 Dühöngő II. "1 kicsit elfogult vagy ismét.." - ez nem igaz, nem vagyok senkivel elfogult, csak azzal aki reklamál, holott nem tartja be a szabályokat. Magyar leírást nem csak a programokhoz nem reksz, hanem többnyire a játékokhoz sem, ezek után ne csodálkozz hogy törlik és fogy a hsz-id száma! RE: Dühöngő II. - BaLiG - 2009-08-04 Dühöngő II. hellosztok! mostanság (már jo ideje) nem irogatok csak bejelentkezek. most elkezdtem olvasgatni picit és kicsit vicces hogy még mindig ugyanaz az a story olyan mintha egy kislány cukrot rakna a zsebeibe és amikor kiakar venni egyet az összeset kirántja mert nem teszi zacskóba ami rendben tartaná öket aztán meg szomoru hogy elvesztek a hsz-k izé a cukorkák. no mind1 nem azért akartam irni hogy szivozzak.. am kb mátol megint nem fogok írni egy jó ideig mert csak 16-ikán jövök haza (túrázás) RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-08-04 Dühöngő II. Ez jó volt BaliG!
RE: Dühöngő II. - Flóri Bá - 2009-08-06 Dühöngő II. Idézet:Originally posted by ricsike;46639 Ne haragudj, de ez erősen meg is látszik rajtad! 1.warez 2.nem mindenki úgy született, hogy egyből ért a programokhoz, sok embernek egy ismerős telepíti fel az op rendszert, programokat. Ha van egy értelmes, normális leírás, akkor lehet rájön, a Windows MP egy rakat ürülék (ez így is igaz) és a leírás mivel jó és részletes, tesz egy próbát, mondjuk a BS Playerrel. 3.ha ez van a szabályzatban, akkor ezt kell teljesíteni és ha nem a HSZ-ek számát és alakulását figyelnéd, talán nem kéne minden 2. témád kozmetikázni. RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Néha előfordul mindenkivel, de te rendszeresen teszed, meg is van a bünti érte! RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Amit Dada adott, az a bünti! Hozzáadtam a pontokat is, most van neked 3, 5 nél már 3 napos bann lesz automatikusan. Kód: https://hhw.hu/showthread.php?t=10342RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Kód: https://hhw.hu/showthread.php?t=10342RE: Dühöngő II. - Flóri Bá - 2009-08-06 Dühöngő II. alapban nem lenne szabad idézni az előtted szólót, itt meg azért 4órán belül több ilyen szabálysértést is láttam RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Az egy alapséma, be lehet idézni az előtedd lévőt, de egy két szót vagy a hozzászólásából kiemelve részeket, nem pedig az egészet! Inkább olvass szabályzatot, mielőtt megint vitatkozol! RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Igen , mert még nem találták ki a gondolatolvasó fórumot, ami tudja hogy mit akarsz idézni. RE: Dühöngő II. - Orpheus - 2009-08-06 Dühöngő II. Azt nem tudja a fórum hogy az az utolsó hsz, hisz ha megnézed visszamenőleg klikkelsz bármelyik válasz gombra akkor is beidézi, de attól még ez nem jogosít fel hogy áthágd a szabályokat, ami évezredek óta így van és általában minden fórumon! RE: Dühöngő II. - Rocky - 2009-08-06 Dühöngő II. Dobtál egy teqilát a demalgonra???
RE: Dühöngő II. - Atti - 2009-08-07 Dühöngő II. Varikokele? Volt nekem is.Nem jó! |