![]() |
|
BugReport - Hibák, észrevételek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Téma: BugReport - Hibák, észrevételek (/showthread.php?tid=1) |
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-12 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Én találtam szebbet is. ----> RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2008-01-13 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nem tudom mit jelent az oldal aljan, a csoportoknal a Beginer Vagyis a Beginer 2NN, szval Beginner a kezdő RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Milyen k.. igazad van, már 1000x néztem a lap alját de nem tűnt fel, meg másnak sem! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] nekem csak egy kérdésem lenne. hogy miért nincs szerkeszt gomb a hsz-eimnél ?mert néha ki javitnám magamnak és akkor nem kéne meg kérnem adminokat/modokat RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ezt mar en is kerdeztem, bar nem jott valasz. Talan azert mert kikapcsolak, ha lehet ilyet ipb-ben RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ez engem is érdekelne. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hát erre én nem tudok válaszolni, de érdekes. Majd megnézem haver felhasználónevével /Hmm érdekes tényleg nincs. Pedig régen volt. Nekem ez fel se tünt, mert nekem van olyanom RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hiba kijavítva, egyedül a Power User csoport volt letiltva a hozzászólások szerkesztéséről. Hát ezért van ez a téma hogy amit a staff nem vesz észre, azt tudjátok jelezni! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-14 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Köszönjük. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-15 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] kösz. csak azért szoltam mert igy vmien szintn tudjuk könnyiteni az adminok/modok munkáját RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-19 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Miért van az, hogy eltűnnek a pontjaim? Most is ugyanannyi van mint ahány hozzászólásom, pedig volt már több is, hiszen több topikot nyitottam. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Az IPB Classic Blue skinnél nem jó a "Köszönöm" gomb grafikája. Legalábbis nálam.
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-01-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ideiglenesen helyettesítettem egy másikkal! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Köszi. Az első kérdésemre is tudnál válaszolni? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] (wicked @ 2008.01.19. 19:18) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=16816Idézet:Miért van az, hogy eltűnnek a pontjaim? Most is ugyanannyi van mint ahány hozzászólásom, pedig volt már több is, hiszen több topikot nyitottam. Utána nézek, van még valakinek ilyen problémája? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] max annyi hogy nem jelenik meg itt oldalt az avatarom alatt, de attól függetlenül a pontrendszerben benne van! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Az új skinekhez be kell még állítani, de hamarosan kész lesz! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] vhogy meg lehet csinálni a Se Sharpe skinnél azt hogy szélesebb legyen ? mármint a banner rész is meg minden, mint az understones-nál esetleg szélesebbre ? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Szerintem elég széles RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Széthúztam 1024 pixel szélesre, akinek jobban tetszett az előző, írjon! Szerintem jó! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-01-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] nahh akkor én meg nagyobbítok majd a headeren! hogy ne legyen enniyre feles! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] köszi nekem igy jobban bejön RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-01-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Az IPB Classic Blue skin meg összement. Eddig kitöltötte a teljes képernyőszélességet. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] a zenék topicban az van kiirva hogy ots. és az nem ost? (ha nem akkor srry) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-01-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - retek123 - 2008-01-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Egy kérdés ![]() Mi az, hogy hhw? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-01-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Régen az volt a neve hogy Hip-Hop Warez Fórum. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-01-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ugye ha vki le akar tölteni vmit akkor kikell másolni a code tagből a linket. (én ezt nem szeretem annyira, de mind1) esetleg meglehetne csinálni hogy csak rá kelljen kattintani. vagy ez direkt ilyen ? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-01-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] az direct hivatkozás... könnyen visszakereshető hogy honnan jött az ember... melyik oldalról |