HHW.hu
Vizipipa - Nyomtatható verzió

+- HHW.hu (https://hhwforum.hu)
+-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92)
+--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94)
+--- Téma: Vizipipa (/showthread.php?tid=101)

Oldalak: 1 2 3 4 5

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-03-20

na ma megtört a jég. nem kapart sok füst pizza haverok bico, sárgadinnyés dohány. más nem is kell

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-03-21

báttyám elvitte buliba és megint kavar mindent. és vett egy uj tölcsért vmi vékonyat elvileg jobban illik a pipára de szerintem kevés dohány fér bele. kiváncsi vok milyen. de ha szar lenyomom a torkán. meg ráadásul eltüntetette a 20 m alufoliámat is :'(

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-03-25

nem is olyan rossz ez a tölcsér. télleg tök jol ráillik. de szerintem veszek egy nagyobat meg huzzá vmi gumi tömitést.

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-03-26

na pipával lebuktam .ne mnagyon hitték el hogy haveré. de ne mnagyon reagálták le. monnyuk ne mis tudnának mit tenni ellene. de szerintem ne molyan káros.

RE: Vizipipa - GoatX - 2008-04-03

nekem van 2 pipám is de valahogy nem az igazi az í­ze. érződik meg minden de egyszer sikerült egy kurvajó (mintha a gyümölcsöt rágtad vna olyan í­z...) és azóta í­gy csak ilyen normál..

Ti hogy tömitek a pipát?

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-04-04

kiveszek a zacskobol egy kicsit nagyobb darabot és lényegében belemorzsolom. minél. kis darabkánkét beleteszem

RE: Vizipipa - Dada - 2008-04-04

láttátok az ujságba a kis virágot multkor vagy ezt már kibeszéltétek ? nem semmi korán kezdi a kiscsaj

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-04-04

nem láttam. de haver 5 éves öccse is szivta (rokonoknál voltak.) amit halottam titokban és hát anny ne mörült neki.
am ááááááááá holnap veszün k72 centist Big GrinBig GrinBig Grinde jo lesz Big Grin

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-04-09

na ma meg esett a dolog Big Grinbementünk boltba és anyád [Kép: ohmy.gif] meglepödtünk élöbe kicsit nagyobb volt. ugyh csak 65 centiset vettünk Big Grinde nagyon jo. volt régebbröl egy hosszu csö meg ez a mosntani. és áááá sufni tuning powa. egyk csö pipába arra az alufolia tekercs papir része és aabba a másik csö Big GrinBig GrinBig Grinnagyon király hosszu Big Grindobáltuk egymásnak a csö végét Big Grin

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-05-05

mostantol csak hetente fogok pipázni. kezdi elvesziteni a varázsát hogy majdnem mindne nap pipázom. igy már nincs meg a fí­lingje. meg aztán tok sporolni pénzt is Big Grin

RE: Vizipipa - Flóri Bá - 2008-05-05

Én heti 2-3 alkalom, most is tolom és éppen almás í­z van benne, de lehet izzí­tok még egy másikat, mert haver a felét elnyomta... Smile

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-05-05

almásat de rég szivtam.

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-05-19

Tippek-trükkök

-A szén egy öngyulladó anyaggal van bevonva. Ezért fontos, hogy a megtömött vizipipára csak akkor helyezd rá a szenet ha az már teljesen felizzott. í­í‚gy el tudod kerülni a kellemetlen í­zeket amik a begyulladáskor keletkeznek.

-

-A vizipipán található egy kis szelep. Ez arra szolgál ha véletlenül belefúj valaki a pipába ne nyomja ki a vizet. Ezt a funkciót akkor is használhatod ha a dohány beégett és kellemetlen kaparó í­z?. Ilyenkor finoman ki tudod fújni a füstöt a szelepen és a következ? szí­vásnál már tiszta füstöt szí­vhatsz.

-

- A legfinomabb í­z eléréséhez mindig tisztí­tsd ki a pipád! A szí­vócsövet is érdemes minden pipázás után kimosni és fellógatva hagyni kiszáradni (nem árt neki)

-

-A tartályban lév? vizet gyakran (1-2 pipázás után) érdemes cserélni

-
A gumi tömí­tést nedvesí­tsük be miel?tt összeszerelnénk a pipát. Könnyebben
állí­thatjuk össze a pipát, és a tömí­tést is biztosabb lesz.

- Amennyiben nem széntartó konzolt használunk akkor az alufólia
fényes felületét szokás lefelé rakni.

-
Régebbi, szárazabb dohányt keverhetünk mézzel, í­gy javí­tva az állagát.
Még jobb eredményt érhetünk el, ha gyümölcsben gazdag lekvárral,
dzsemmel keverjük a dohányt, majd pár órára h?t?be rakjuk.
Figyeljünk, hogy ne rakjunk túl sok dzsemet a dohányhoz.
A legjobb eredményt csak új, friss dohány vásárlásá hozza. Mindig
csak két-három csomag legyen nyitva (attól függ?en milyen
gyakran pipázunk), í­gy azel?tt elszí­vhatjuk ?ket, hogy kiszáradnának! -

Annak érdekében, hogy meg?rizzük a dohány eredeti í­zét és megóvjuk
a kiszáradástól, tároljuk légmentesen záródó m?anyag dobozban.
Ne helyezzük a h?t?szekrénybe, mert ekkor romlik az í­ze!
Tároljuk szobah?mérsékleten.

-
Különleges í­zélményeket érhetünk el, ha különböz? dohányokat keverünk.
Figyeljünk az arányokra is! Például a citromos dohánynak alapesetben
elég er?s í­ze van, használjunk bel?le kevesebbet (1 rész citromos, 2 rész kólás dohány).
A mentadohány kí­váló kí­sér? í­z bármilyen más dohányhoz!

-
Almás dohányt keverhetünk egy kis fahéjporral, és máris kész az almás-fahéjas dohányunk! Sok fahéj azonban túlságosan édessé teheti a füstöt.

-

Próbáljunk egy vékony szelet narancsot vagy mandarint helyezni a dohány fölé, és erre rakjuk az alufóliát illetve a szenet. Különlegesen tiszta füstöt, és er?s narancsos í­zt érhetünk el í­gy.

-
Még hidegebb, kellemesebb füstöt érhetünk el, ha a tartályba jégkockákat teszünk. Figyeljünk rá, hogy a tartály csúszós lesz a hideg és a kicsapódó ví­z miatt!

-
Ví­z helyett használhatunk citromlevelet, áfonyalét, a dohányhoz ill? gyümölcslevet, illetve bort is. Bátrabbak pálinkával is próbálkozhatnak Smile

-
Ha különösen hideg füstre vágyunk, betehetjük a ví­zzel telt üveget a fagyasztóba, amí­g egy kis jégréteg keletkezik a ví­z tetején. Ne hagyjuk bent túl sokáig, az üveg megrepedhet!

-
Ha a pipát egy forgó tálalótányérra helyezzük, könnyebben adhatjuk át a csövet egy nagyobb társaságban, és a pipa se fog felborulni.

RE: Vizipipa - Dada - 2008-05-19

Na most elöször láttam élöben egy vizipipát valami kirakatban aszem csurgón Smile

mekkorát láttál ?
de jot pipáztunk oszt társammal

RE: Vizipipa - Dada - 2008-05-19

mituom én a kirakatba volt mér több méretben is van 60 70 cm lehetett passz :S

persze. 30-tol 2 m-ig is. azt nem tom annál van-e nagyobb

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-05-23

de jo megvette m250 g dohyánt uj tölcsér uj szén és nem tudtam még kiprobálni Big Grinde remélem majd ma igen

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-05-29

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=F1hnXcf0uyc

ilyet mi is csináltunk csak kicsit kisebbet Big Grin

RE: Vizipipa - Gagyika - 2008-06-26

Woow az egy óriás szappanbuborék füsttel felfújva? [Kép: ohmy.gif]

RE: Vizipipa - Flóri Bá - 2008-06-28

Ma én is nyomok egyet, vettem Mentolos dohányt és nagyon hideg ví­zzel (egy órát bent van előtte a hűtőben) egy élvezet, hűti a torkot, persze mellé a hideg sör az alap! Smile

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-07-09

nem rossz.
viszont az nagyon hogy emelik az árát. van egy ks idohányárus a közelben a 250-gos 1600 ft :S [Kép: ohmy.gif] megvettem me nicns kedv bemenni városba.és elivleg ott 2700 lesz. reméle maz araboknál továbbra is 900 marad

RE: Vizipipa - Flóri Bá - 2008-07-14

Most vettem epres dohányt, és vizet is hűtöttem le, úgy sokkal jobb az í­ze a cuccnak, vagyis jobban hűti a füstöt!
Amúgy én is tudok olcsón, haver Győrből hozza, ott van egy elég jó bolt, lehet amí­g nem emelik veszek többet, aztán majd eladom a függőknek kicsit olcsóbban! Smile

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-07-15

nekem epres annyira ne mjött be. de lehet csak azért mert haver adta és régi volt.

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-07-23

sárgadinnye+alma jo kis keverés. ajánlom

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-07-26

na arabok is emeltek de még igy "csak" 1200 a nagy. másik pipa boltba meg 1800 volt. bementünk tudunk segiteni csak nézelödünk megláttuk árat lükverc bb

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-09-07

pipa csö olcson hosszu. bementek egy akvárium boltba és kértek egy 2 méter hosszu csövet. rohadt jo Big Grinszép zöld kicsit átlátszo patenten megy a pipába. 1400 Ft

RE: Vizipipa - Flóri Bá - 2008-09-12

Nyáron kiszáradt kicsit a dohány és tegnapelőtt gyújtottam rá, azt hittem megfulladok, nagyon erős és intenzí­v í­ze lett...nem tudtam, hogy ezt lesz vele, 2hónap után!!

RE: Vizipipa - BaLiG - 2008-09-13

hát ha nisnc rendesen tárrolva. havernak is olyan szar volt a dohánya. nem tudtam akkor pipázni inkább nemet mondtam.

RE: Vizipipa - Malik - 2008-09-13

mentolos a legjobb, eprest még nem próbáltam