![]() |
|
Játékbarlang - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Játékbarlang (/showthread.php?tid=125) |
RE: Játékbarlang - sziporka01 - 2008-07-28 Szeretem a játékbarlangot, pláne, hogy most ingyenes. A tetrisben a felfelé nyillal tudsz forgatni. RE: Játékbarlang - Dada - 2008-07-28 Idézet:Originally posted by sziporka01;27034 Ezt nem értem eddig nem tudtad? RE: Játékbarlang - sziporka01 - 2008-07-28 De tudtam, csak véletlenül az első oldalról olvastam a hozzászólásokat, és ott kérdezte valaki. Gratulálok az eredményedhez, de azért nem adom fel. RE: Játékbarlang - kozmi91 - 2008-07-28 hehe, dada levertek
RE: Játékbarlang - Dada - 2008-07-29 Látod tiszta szégyen és köszi sziporka01 RE: Játékbarlang - kozmi91 - 2008-07-29 Biztos a filagoriával voltál elfoglalva és nem volt időd játszani
RE: Játékbarlang - Dada - 2008-07-29 Lehet de még elis leszek vele foglalva mert most festettük Biggie vel és még nincs kész egyszer sem és kétszer kell lekenni ad:
RE: Játékbarlang - Juventus - 2008-08-04 Tetszenek a játékok, szép gyüjtemény és jó válogatás! Mindenki találhat köztük olyat ami tetszik. RE: Játékbarlang - Flóri Bá - 2008-08-27 A kanapéugrásnál, nagyon jó zene van, azzal sokat játszom!
RE: Játékbarlang - Malik - 2008-08-29 Én csak tetriszezek rajta. RE: Játékbarlang - sziporka01 - 2008-09-05 Kedves Orpheus! Hexagont lehetne kérni a játékbarlangba? Légyszi, légyszi, légyszi!Szerettem vele játszani, és régóta már nincs. RE: Játékbarlang - Dada - 2008-09-06 Már nemis tudom mikor voltam utoljára a játékbarlangban ki a király most???
RE: Játékbarlang - BaLiG - 2008-09-06 biztos hogy ne mén. én is jo rég voltam ott RE: Játékbarlang - Dada - 2008-09-06 Akkor már ketten vagyunk a tetris rekordomat mgköntötte már valaki??? RE: Játékbarlang - Orpheus - 2008-09-19 Játékbarlang új információk:
VÉGE az ingyenes játéknak! Köszönjük a tesztelést! Egy játék 100 pontba kerül, lehetőség van kedvezményes bérlet vásárlásra, amivel 1 hétig ingyen játszhatsz. A bérlet ára: 1000 pont! Mivel a játékbarlang fizetős lett, ezért emeltük a csúcsdöntésnél megnyerhető jackpotot is hogy nagyobb legyen az izgalom! :punk: Ha bekerülsz az adott játék legjobb 10 hely egyikére: Jutalmad: 1.hely: 100 pont 2. hely: 90 pont .... 10. hely: 10 pont í??J! : Minden hónap végén lenullázzuk az eredményeket! Mindenkinek jó játékot kívánunk! RE: Játékbarlang - DOKTOR - 2008-09-22 Jó cucc a játébarlang! a Super Fishing az nagyon laza játék na meg persze másik kedvenc a suriken challenge csak sokba kerül egy játék... ad:
RE: Játékbarlang - sziporka01 - 2008-10-18 Dada! Ha ennyire kíváncsi vagy a tetris rekordodra, miért nem nézed meg? Tudod, csak 1 kattintásodba kerül. Különben meg miért is nem játszol? Elfelejtetted, hogy hogyan kell? RE: Játékbarlang - Orpheus - 2008-11-16 Ide lehet továbbra is írogatni a játékbarlanggal kapcsolatban. Szelektálni fogjuk a játéklistát, ha esetleg valami nem működne rendesen vagy nem jó játék akkor szóljatok és törlöm is! RE: Játékbarlang - Orpheus - 2008-11-16 Ha valamelyik játék jó, csak kicsi a mérete, szóljatok és megnagyobbítjuk! RE: Játékbarlang - Orpheus - 2008-11-17 A 300-as játékkeretet leszűkítjük csak a legjobbakra, ezért kérném a segítségeteket ez ügyben. Annyi lenne a dolgotok hogy amikor játszotok után osztályozzátok (1-5-ig lehet a játékon belül a csillagokra katt) A legrosszabbakat kiszűrjük! RE: Játékbarlang - sziporka01 - 2008-11-19 Többször próbálkoztam a Mahjong Soblitaire játékkal, és nem menti el rendesen. -1-gyet ment és nem csak nekem! A mérete is lehetne egy kicsit kisebb, mert vagy a felső sort, vagy az alján az időt és a pontokat nem lehet látni. De lehet, hogy csak nálam. Tudsz javítani rajta valamit? Különben egy nagyon jó játék lenne! hrug:
RE: Játékbarlang - Orpheus - 2008-11-21 Oké, megnézem. RE: Játékbarlang - Dada - 2008-11-23 Énis benéztem ebbe a mostani barlangba de mostanság annyira nem köt le :S RE: Játékbarlang - BaLiG - 2008-11-24 én találtam egy játékot amivel emlékszem nagyon sokat játszottam ugyh minnyá mek és tolom
RE: Játékbarlang - Gagyika - 2008-12-18 Cőőő legjobb! ![]() Mahjong forever o/ RE: Játékbarlang - ozimak - 2008-12-25 Nagyon komoly a játékbarlang:box::evo:!Nagyon rég nem játszottam ilyen flash játékokat már,jó érzés volt kicsit nosztalgiázni:princo: öhöm...rögtön meg is döntöttem egy pár rekordot...pl.: Blackjack,véres pingvinütős:princo:,meg még egy vagy kettő...sziasztok:wave: RE: Játékbarlang - Orpheus - 2009-01-16 Jó így a játékbarlang, vagy fejlesszünk-e valamit rajta? Vélemény? RE: Játékbarlang - Suny - 2009-01-16 Szerintem kevesebb játék is elég lenne, némelyik nem az igazi, ja és több mahjong-ot
RE: Játékbarlang - Dada - 2009-01-16 szerintem is lehetne több mahjong,amik voltak régebben is. RE: Játékbarlang - maczati - 2009-01-29 Játék barlang Nekem nagyon bejött a játék barlang.Elég sok játékot találtam amivel letudom foglalni magam/lövöldözös,sport,autos,motoros játékok/.Gyermeki ösztöneim elöjöhetnek mile2:!
|