HHW.hu
Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Nyomtatható verzió

+- HHW.hu (https://hhwforum.hu)
+-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92)
+--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94)
+--- Téma: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? (/showthread.php?tid=142)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Franco - 2009-02-23

Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kí­nai minőségi áron :S/

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Guest - 2009-02-24

szerintem jó nem ugy mint a kis boltba megveni 3x áron nem mindegy szerintem

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Atti - 2009-03-20

Vásárolni rendszeresen odajárok!A közelsége miatt is meg igazából nem annyira rossz mint mondják.Aki szidja az is oda jár Big Grin!A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék í­rni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Franco - 2009-05-14

A vásárlók csodásak. Pár hete kib@szott büdös volt a táskáknál, és találtak az egyik bőröndben 2 kg darált húst... Nem a csak dolgozókon múlik az áruház rendben tartása. Dolgozóként meg hagyjuk is ja. 5 k-s áruházban vagyunk 3-an éjszakára.. Tégy csodátBig Grin

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - PUNKANDROLL - 2009-05-24

Ha minden igaz 1 hét múlva nyilik meg nálunk a Tescó! Akkor majd tudok véleményt mondani!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Franco - 2009-05-28

Hajdúszoboszló? Mert ott is nyí­lik nemsokára úgytudom.

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - PUNKANDROLL - 2009-05-28

Nyilik! Nyilna egyszer.....

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Atti - 2009-07-07

Ez tényleg jó!!!Big Grin!Mindenki szerint,szar,fos..........!Akit csak ismerek legalább hetente egyszer odamegy vásárolni,még a tehetősebbek is!!Smile!Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!Big Grin!Tudtátok,hogy a Tescos termékeket is azok a gyártók gyártják mint a kedvenc drágább megszokott termékeid?Sokszor nem is rosszabb csak a csomagolás!Ezt úgy hí­vják márka azonos termék!Szerintem sokan magukba beszélték,hogy a Tesco szar!!!Smile)) Lehet kapni ott is márkás minőségi terméket és még az is olcsóbb mint a meg gazdagodni vágyó kisvállalkozónál aki sokszor sokkal szarabb(minősége lejárt stb)terméket árul.Személy szerint én örülök,hogy van Tesco.

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - indigen205 - 2009-10-04

muter ott dolgozik, szerinte szar.
én ritkán ott vásáolok, hár nem valami húúúú de jó Big Grin

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - andzs - 2010-01-10

Nálunk is van,de a város másik végén ezért egy évbe ha 2x kimegyek az pont elég! a munkával kapcsolatban azt hallottam ,h. nem mindig fizetik ki azokat az embereket akik mennek ilyen diákmelora nyáron, de ez lehet csak nálunk van!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - kinder86 - 2010-05-04

A tescos energia üccsitöl nem kell jobb!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - lajut - 2010-05-12

(kinder86 @ 2010-05-04 21:08) "index.php?act=findpost&pid=84834"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:A tescos energia üccsitöl nem kell jobb![/b]

Én biztos nem inném meg.Meg különben is nekem ilyenekre nincs szükségem Smile

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - gyuro - 2010-05-13

nem rossz a tesco

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - dezsi031 - 2010-05-17

a TESCO egy nagy ....

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - csibészke - 2010-05-17

Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - eedikee - 2010-05-18

(csibészke @ 2010-05-17 20:31) "index.php?act=findpost&pid=87346"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?[/b]

ááá, az tuti nem Smile

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - csont25 - 2010-06-05

Ha tudok máshol is vásárolni,akkor nem megyek be.Nem szeretem,ha minden mozdulatomat figyelik.

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - GabberDögBácsi - 2010-06-05

Az lehet, hogy szinte minden van, és hogy óriási a kí­nálat, de az évekkel ezelőtti olcsóság eltűnt régen. A SPAR, mint mindig is drága üzlet most szinte minden téren olcsóbb, mint a Tesó.

Az télleg undorí­tó, hogy az ember nem nézegetnet kedvére semmit, mert szinte rögtön egy biztonsági ott terem, és úgy figyel, mintha minden ember tolvaj lenne. Ez gusztustalan!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - FlashLight - 2010-06-05

Jó a grill csirke Big GrinBig Grin

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Guest - 2010-06-09

egész jó pár dolgot leszámí­tva

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - kistacsk??Â? - 2010-06-23

Egy ideig dolgozta ott. van vélemény, jó is rossz is. a csapat jó a vezetőség idióta. [Kép: angry.gif]

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - maya21 - 2010-06-24

Tesco : pfujj ! be nem megyek oda !

http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=28253

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - zozzolika - 2010-06-24

1x vettem egy tescós ásványvizet de tényleg csak azt és kértem hozzá szatyrot . aztán amire hazatektekertem bringával elfoszlott a szatyor és csak a füle maradt meg xD az utolsó km-en kézbe vittem az ásványví­zt aminek vmi fura mellékí­ze volt xD szal nem ajánlom senkinek xD

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - z78 - 2010-06-27

Azért jó mert egy helyen sok minden van.Nem kell boltról boltra szaladgálni

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - gaborsito - 2010-07-02

Én a fánkot szeretem nagyon ! képesvagyok ott ácsorogni amí­g ki nem jön a friss !

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Krisztina25 - 2010-07-03

Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy, de azért az zavar, mivel Nyí­rbátor mellett lakom, és most Bátorba Tesco-t épí­tenek, mi lesz az ABC-ben dolgozókkal. Mindenki a Tesco-ba fog járni és becsődöl az ABC. Szegények. Semmi munka Confusedad:

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - tiptronik - 2010-07-04

Szeintem ratyi mert kajak eladják a selejt minőségű cuccaikat aztán egy csomóan azt hiszik mert olcsó az már jó!

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - davidgy - 2010-07-05

Szerintem nem rossz. Egy helyen megkapsz sokmindent. Csak azzal kell vigyázni mit veszel.

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Atteedark - 2010-07-05

Bár szeretek oda járni, kikapcsolódásként az a tapasztalatom, hogy általában a TESCO Value termékek drágábbak a megszokott, jobb minőségű áruknál. Big Grin

RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - lekike - 2010-07-05

Csak az ba..a a csörömet hogy vásárolok 5000 Ft-ért és van pofájuk elkérni 5 FT-ot egy olyan szatyorért, amit pl pesten ingyen odavágnak a vevöhöz