![]() |
|
Te mivel véded a számítógéped? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Te mivel véded a számítógéped? (/showthread.php?tid=296) |
RE: Te mivel véded a számítógéped? - Guest - 2010-06-26 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Én nod 32-vel védem a gépemet. Számomra ez tökéletesen megfelel. RE: Te mivel véded a számítógéped? - oasys - 2010-06-28 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? AVG9.Tökéletesen működik. RE: Te mivel véded a számítógéped? - Krisztina25 - 2010-07-03 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Avast! és Norton vírusirtókkal. Eddig bejöttek! :wink: RE: Te mivel véded a számítógéped? - tiptronik - 2010-07-04 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Csak is nod32
RE: Te mivel véded a számítógéped? - Atteedark - 2010-07-05 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Vírusok ellen: AVAST Túlmelegedés ellen oldalfalak levételével...ebből adódik, hogy por ellen is védenem kell...porszívóval!
RE: Te mivel véded a számítógéped? - counter4 - 2010-07-06 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? avast. noddal szívtam eleget
RE: Te mivel véded a számítógéped? - lekike - 2010-07-06 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Nod32 meg antimalware RE: Te mivel véded a számítógéped? - lekike - 2010-07-06 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Meg szünetmentes tápegység
RE: Te mivel véded a számítógéped? - Guest - 2010-07-08 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Nekem eddig -nod.om volt, de most a kaspersky 2010-et tettem fel Meg vagyok vele elégedve. olyanokat megtalált amit a nod "megtűrt". RE: Te mivel véded a számítógéped? - masterofthe - 2010-07-08 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Avast + Spybot S&D Most szemezek a Microsoft Security Essentials-al. Érdemes? RE: Te mivel véded a számítógéped? - Guest - 2010-07-08 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Azt nem ismerem, de mint minden "kicsipuhát" kételkedéssel fogadok. Igaz win 7-ben kellemesen csalódtam. De még mindig azt tartom, hogy a legjobb microsoft termék az aknakereső... RE: Te mivel véded a számítógéped? - bakkacsa - 2010-07-12 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Az aknakereső tényleg LoL! Egyébként Zalman+ExtremEngine 3T hűtés a melegedés ellen, Kaspersky a vírusok ellen. RE: Te mivel véded a számítógéped? - Altair - 2010-07-15 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? router tűzfal, vírus írtó
RE: Te mivel véded a számítógéped? - bakkacsa - 2010-07-16 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Sokan a hardware-es tűzfalra esküsznek, de szerintem egy mezei felhasználónak luxus. RE: Te mivel véded a számítógéped? - Deviantartist - 2010-07-18 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Avastot használok, nekem nagyon bejött, amit kell megfog és van hogy napi többször frissíti magát. Telljesen meg vagyon vele elégedve. RE: Te mivel véded a számítógéped? - hafenscher5 - 2010-07-21 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? lepedővel. RE: Te mivel véded a számítógéped? - Guest - 2010-07-30 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? én a nod32 vírusirtót használom a legújabb verzióját szerintem ez a legjobb. RE: Te mivel véded a számítógéped? - lupicska - 2010-07-31 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Kaspersky a tuti!
RE: Te mivel véded a számítógéped? - zhun - 2010-08-03 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? nod32 RE: Te mivel véded a számítógéped? - Strato - 2010-08-03 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Ha elmegyek, bezárom a lakást.
RE: Te mivel véded a számítógéped? - jeepo - 2010-08-03 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? avast eddig tökéletesen működött és védett nálam, nem cserélném le. (avast szlogen lehetne: szolgálunk és védünk) off: kicsit asszociáltam a szlogenről és eszembe jutott egy leslie nilsen filmben hangzott el vagy a rendőrkocsi oldalán volt hogy: dorgálunk és félünk ![]() ![]() ![]() elnézést
RE: Te mivel véded a számítógéped? - wancza - 2010-08-04 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Helló! Nekem avast van fent RE: Te mivel véded a számítógéped? - ramrod - 2010-08-09 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Kaspersky Internet Security, illetve néha lefuttatom a Malwarebytes Antimalware-t, de nem az nem talál semmit. RE: Te mivel véded a számítógéped? - bali922 - 2010-08-09 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Kaspersky RE: Te mivel véded a számítógéped? - symon - 2010-08-09 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? avast! azóta semmi meglepetés. elötte nod32 volt,de teljes(deep) vizsgálatnál sem talált semmit. közben már a start menü is eltünt veszélyes,ha beszopsz egy trójait.
RE: Te mivel véded a számítógéped? - degu - 2010-08-23 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Microsoft Security Essentials, jelenleg tesztelem. RE: Te mivel véded a számítógéped? - carlos33 - 2010-08-23 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? nod32 esset RE: Te mivel véded a számítógéped? - kattila1965 - 2010-08-23 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Tudással ... RE: Te mivel véded a számítógéped? - reichen - 2010-09-05 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? zone alarm és nod RE: Te mivel véded a számítógéped? - Omlás - 2010-09-07 Te mivel véded a számíÂÂtógéped? Most éppen semmivel.. :S a viprét egyszerűen nemtudom letörölni vki segíthetne:S |