![]() |
|
Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? (/showthread.php?tid=113) |
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Palee - 2008-06-06 Én kinéztem egy HP pavilion dv6000-es renew laptopot ami 307.000Forintról 180.000re van leárazva! (van rá 1 év hp garancia is)
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-06-06 a bicomba kéne egy uj villa. már lassan egy hete ne mtudtam vele menni :'( RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-06-10 ![]() ^^ ezt! (vagyis ilyet) (már csak a pénz kell) RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Rocky - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Egy W140-es bálnamercit 5000 V8 vagy 6000-es V12 -es mocival.Fekete vagy Blauschwarz színben. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Én egy V12 Ford ranch kingetF 450 est meg egyet biggienek meg egy subarut azt csak biggienek meg egy krosz meg qadot a biggienek meg magamnak egy Ferrari F 430 ast meg egy 599 GTB és ha már van két Ferrarim akkor megvehetem az Enzo FXX limitált szériás aszfaltszaggatot RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Rocky - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Dada ehhez még sok szolgálatot le kell nyomnod!
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? jaj neharagudj neked elfelejtettem egy AMG mercit olyasmit ami a forma 1 bena safty car márcsak egy kettö kell hozzá
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Rocky - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Az király!!!A safety-car az egy nagyon király gép.Van róla DVD anyagom hogyan készül, Stuttgartból hozták. Köszönöm előre is!!!Majd szólj elötte,hogy tudjak garázst bérelni neki.
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? nem kell épitettek egyet csak neked RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? ma dumáltma pár bmx-es sráccal és ááá nagyon megtetszett hogy annyival kisebb a lánctányérjuk. most azt szeretnék venni. meg hozzá racsnit az kicsit drágább mulatság lesz. föleg ha aggyal kell venni RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Biggie - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Puhitod a fatert, aztán meglesz. Asszem mek Pécsre a Harlembe, valami göncöt nézni. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2008-06-16 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Holnap veszek vmi piát osztálykirándulásra
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-06-20 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Biztos jó volt az osztálykirándulás
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Gagyika - 2008-06-26 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Vmi fürdőruci a nagy seggemre Nyaraláshoz muszáj... :/
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2008-07-02 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Na ma vettem DC cipőt (kicsit drága volt), Croppos sapit meg pár pólót. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-09 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? milyen cipöt vettél ? egy fényképezöt már nagyon szeretnék. vmi jot
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-14 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? nem rossz ![]() én most cipöt meg sapkát szeretnék venni. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-20 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? hát sapkát sajna nem találtam jot. viszont rendeltem egy etnies cipöt és egy emerica övet RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-07-21 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Még nemtudom kicsit sporolok még és az autóra valamit RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-22 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? most végre szeretnék veni egy fényképezöt Kód: http://www.fujifilm.hu/termekek/digitalis_fotozas/digitalis_fenykepezogepek/S9600/RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-07-24 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Ez nem gyenge gép az tuit nagyon jó nekemis tetszik .Volt egy gépem csak nem használtam igy eladtam Biggie nek Enyi pénzért nem tudtam volna eladni másnak de ezt ö nem tudta mert kb 25 árultak használtan de ö 30 adott érte
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-24 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? na de ugy néz ki ne mez lesz föleg hogy apám hoz egyet olcsoé ami jobb is
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-07-24 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? És az millen gyártmány? RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-07-24 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? ilyen: Kód: http://pixinfo.com/cikkek/ps_pro1.2de sokan mondták hogy inkább ezt: Kód: http://pixinfo.com/cikkek/canon_powershot_s5is.2mert ujabb. 80 ezer alatt van RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-07-24 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? na ennyit sosem adnék értem 3 hónap mulva felét nem fogja érni
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-08-13 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Lekértema a papiromat a fönökségtöl két hét mulva megesz és megyek telefont venni 2 közt vacilálok nemtuom melyik lesza befutó 1.: ![]() 2.:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-09-07 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? án nokia párti vok ugyh lehet az venném. am mennyibe kerülne kezek ? ha minden jol megy holnap lesz egy ilyenem:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2008-09-07 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? nagyon faszán néz ki RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-09-07 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Egy ilyet: ![]() (Q6600) hozzá ráadásbak meg egy ilyet:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-09-08 Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz? Idézet:Originally posted by BaLiG;29905 A nokia olyan 110000 körül a samsung meg olyan 70000 körül |