![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-05 Legidegesítőbb dolog mocsok az idő, ez piszok dühitő. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-06 Legidegesítőbb dolog gyülölöm za excelt RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-08 Legidegesítőbb dolog most engem is nagyon dühit a rossz idő RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-08 Legidegesítőbb dolog Ja szakadó esőben jöttem meg reggel melóbol, tököm ki van, RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-08 Legidegesítőbb dolog én kimennék igy is de haverok inkább nem. pedig most puha a föld RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-09 Legidegesítőbb dolog az apám... netkorlát. mindig hamar hazahiv. és mindig én megyek el elöször. még a pizzát se várhatta mmeg RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-09 Legidegesítőbb dolog Holnap reggel gálya, tököm kivan, meg ráadásul hétfő. RE: Legidegesítőbb dolog - JoeJoeJoe - 2008-03-11 Legidegesítőbb dolog idegesít, ez az 5 nap munka/iskola és 2 nap szünet, ez nagyon kevés, valamint idegesít, hogy sok helyen olyan topikokba/ oldalakra látogatok, amiket már elhagyták (nem írnak bele már) Valamint idegesít az a sok star wars-os hobbihonlap amely (tisztelet a kivételnek) a Kód: http://www.starwars.hu-ról )
RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-03-11 Legidegesítőbb dolog Az, hogy néha olyan tétlen vagyok, pedig látom rajta, hogy lehetne valami a dologból, de nem, egyszerűen nem lépek...de most összeszedem magam...ma, ma kemény leszek!
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-11 Legidegesítőbb dolog ezt én is sokszor moondtam remélem neked télleg sikerül. hajrá RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-12 Legidegesítőbb dolog áááá ne migaz ilyen nicsn. nem lehet sehogyse rávenni apám hogy aggyon még netet. megörít RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-13 Legidegesítőbb dolog még mindig hamar sötétedik és megint esett egy kicsit RE: Legidegesítőbb dolog - Szaki10 - 2008-03-13 Legidegesítőbb dolog holnapis esni fog :wallbash: RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-13 Legidegesítőbb dolog Az amikor várni kell. Ma délután volt hozzá szerencsém, 3 órát 1 dokira. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog ha esik. ha nincs net. ha nem jön a bobcat. ha suliban vok RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog Már megint közelit valami genyó idő, holnap meg megint meló.
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog hideg lesz megint 8 megás net és csa kannyival tok tölteni mint a 4-essek :wazzze: RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog csütörtökön melo
RE: Legidegesítőbb dolog - Crunker - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog az,hogy fáj a hátam
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog akor jobulást és valami jó kenöcsöt "perskindol" ez segit RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-17 Legidegesítőbb dolog jaja jobbulást. tudom milyen nekem is fáj. ne mkicsit RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-03-18 Legidegesítőbb dolog Amikor doga közben szemezek egy csajjal és a tanár rámszól. hogy ne lessek, nem merem mondani, hogy egyikünk sem írt semmit a lapra, de ilyenkor ideges szoktam lenni!
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-18 Legidegesítőbb dolog hogy vkinek milyen problémái vannak ![]()
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-18 Legidegesítőbb dolog Hu Flori ez jó dolog akár mennyire is idegesit. RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-03-18 Legidegesítőbb dolog Én azért nem örülök ennyire, hogy ZH-kat kell írni, szóval annyira nem jó dolog! Amúgy meg tényleg jó, csak rólam ne feltételezzen már ilyet a tanár, puskázni sem nagyon szoktam, amit tudok, azt tudom, amit meg nem és fontos, azt pót ZH-ra megtanulom!
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-18 Legidegesítőbb dolog A Zh biztos szarok egyik ismerösöm is keszthelyre jár egyetemre most végez RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-19 Legidegesítőbb dolog korán kelés :angry2: RE: Legidegesítőbb dolog - Zozi - 2008-03-19 Legidegesítőbb dolog az hogy tanavaszi szünetem van.... xD RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-20 Legidegesítőbb dolog Majdnem 1000-el visszaesettt az aktiv felhasználóink száma francba.
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-20 Legidegesítőbb dolog mé zavarja apám hogy élvezem a szünetet meg az életet ? :angry2:
|