![]() |
|
Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? (/showthread.php?tid=142) |
RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - counter4 - 2010-07-06 tesco más áruház... nekem egyre megy: RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Guest - 2010-07-07 Én szívesebben járok a Cora-ba, de a Tesco sokkal közelebb van. Sokat vásárolok ott is. íí‚Âraival meg vagyok elégedve. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - bakkacsa - 2010-07-12 A Tesco-s ruhák, többek között a baba ruhák nagyon jók. Csak ajánlani tudom! RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Guest - 2010-07-23 Nekem nincs róla rossz véleményem. Jó a kiszolgálás meg minden egyébb is kitünő. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - pistabá77 - 2010-07-23 Tulajdonképpen sok jó dolog van a tesco-ban. Igaz hogy vannak gyengébb minőségü dolgok is, az árak azonban elég jók. (Nem úgy mint a fizetésem <_< ) RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - jeepo - 2010-07-24 áá megláttam ezt a témát... egyből eszembe jutott ma is ott jártam... szerintem az árak nem feltétlen a legjobbak, én mindig csak akciós cuccot veszek, sok kis boltot lehet találni ami veri árban csak jól el vannak dugva ![]() igazából majdnem minden amit veszek már egy-egy boltra van "specializálódva" RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Guest - 2010-07-29 Sziasztok én személy szerint szeretem a tescot néha jó cucok vannak benne elérhető áron. Ami nagyon zavar hogy a technikai, elektronikai részlegen semmit nem tudnak, ha megkérdezem hogy ez a kütyű mit tud az mondják hogy mindjárt megnézi a dobozon hát hallottunk már ilyet elolvasni én is eltudom és a főinformatikus is kb annyit tudott mint én
RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - joci76 - 2010-08-19 Szerintem mint a többi multi.Vannak jó és vannak sz*r cuccaik. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - zotyko69 - 2010-08-22 Tesco gazdaságos.... :lol: Néha vannak benne jó dolgok,de inkább a SPAR... RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - trudi - 2010-08-22 Néha vannak benne jó dolgok is,Multi cég ez is B) RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - sewen - 2010-08-22 külföldön használtjátékokkal kereskednek már mármint a tesco
RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - marc-us - 2010-08-22 Hát eddig senki sem mert kiborítani a bilit, de én most megteszem. A tesco titkok könyv nagyrésze tényleg igaz! Én is dolgoztam tescoban diákként árufeltöltőnek, de elég is volt. Pékárunál selejt nincs, ha leesett a földre megy vissza a sütőlapra. A felújítás alatt óránként jártunk a betonport lesöpörni a kenyerekről. (ANTSZ hogy engedte nyitva az áruházat felújítás alatt???) A grillpultba a lejárt, rohadó csirkéket vittük. A zöldségespulton az előre csomagolt termékeket pulton tarthatósági idő után kimértként árusítottuk tovább A Sajtokat a lejárat után újracsomagoltuk. Ezek sosem járnak le... Csak új cimkét kapnak. A felújítás megnyitó napján 10 percel nyitás előtt még a rohadó fejű halat pecáztuk ki. Jó étvágyat a hypermarket termékekhez... RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - degu - 2010-08-23 Undirító!!! Szerintem ez máshol is igaz lehet,nem csak a Tesco-ban. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - carlos33 - 2010-08-23 vannak jó cuccok meg áruk .Intersparnal jobb sokkal RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - kattila1965 - 2010-08-23 (Crunker @ 2008-01-16 21:11) "index.php?act=findpost&pid=8769"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:szerintem a meleg tesco kifli,zsemle verhetetlenIsteni a pizza RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - reichen - 2010-09-05 nem szeretem, de ez van közel RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - kores - 2010-09-08 Néha szokom ottan vásárolni de az ott készült ételekből már nem mernék enni,sőt abból a húsból sem amit ott vettek RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - tomico - 2010-09-09 az egész banda egy "hujekocsog" a legnagyobb tolvajok az alkalmazottak RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Bakterhu - 2010-09-09 (Rezukii @ 2008-01-18 22:52) "index.php?act=findpost&pid=9286"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Láttatok már TESCO-ban verebet, v vmilyen madarat? Mert én láttam..és képzeljétek el, h ott van egy galamb, vagy egy veréb, és rá sz*rik a kenyérre, vagy vmilyen ételre...hát nem étvágy gerjesztő?[/b] Ja , én a budapesti váci ut tesco -ba járok, és ott már én is töbször láttam csurikat viháncsolni ![]() Ilyenkor hol van az ANTSZ ? ha neked vagy nekem lenne 1 bolt es ilyen lenne ott, biztos jol meg buntetnenek . RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - wtek - 2010-09-09 Hát nem is tudom... Nem olyan jó de, közel van. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - kikkan - 2010-09-18 Sok minden egy helyen,ár ugy ahogy elfogadható. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Misska - 2010-09-19 sok gagyi cucc 1 helyen olyan áron amit meg se ér RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - boy444 - 2010-09-20 Nem szeretek ott vásásrolni ,értetlenek az eladók (tisztelt a kivétlenek.) RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Orbit - 2010-10-02 Egyszer-egyszer benézek. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - laceesan - 2010-11-01 jó is meg nem is, élelmiszert érdemes ott venni de a többinek nem sok értelme van, minőségileg eléggé kifoglásolható RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - Jorgo - 2010-11-02 mindneki mocskolja és mégis odajár mindenki...a tesco nagyon jól kitalált hely főleg ha jó helyre van építve akkor dől be nekik a lé
RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - husleves - 2010-11-19 Olcso husnak hig a leve. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - acer7520 - 2010-11-20 ugyanúgy a plázáknak is megvan a hátránya és előnye ahogy a Tesconak is. RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - indigen205 - 2010-12-05 egy szemét multi ami lassan halálra dolgoztatja anyámat -.-" most olyan munkaideje volt hogy reggel6-tól este8-ig :S hát miezmár? ráadásul semmi pénzért -.-" RE: Mi a véleményetek a:Tesco-ról? - dokkii - 2010-12-08 kész káosz.... tiszta szégyen... |