![]() |
|
BugReport - Hibák, észrevételek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Téma: BugReport - Hibák, észrevételek (/showthread.php?tid=1) |
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-02-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] 1024*768-as felbontásban a jobb szélén van. Sajnos nagyobb felbontásban nem teljesen, ezen nem nagyon tudunk változtatni, de így azért jobban néz ki. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-02-19 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] jaja. minél többet hsz annál több pont. ha témát nyitsz az több pont. és még több pontha filmeknél zenéknél v vhol feltöltést teszel be egy hsz-edbe. valahol le van irva mi mennyi most srry nem tom hol de megnézem RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-02-19 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] 1 hozzászólás 100 pont, új téma nyitás 150 pontot ér. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] esetleg lehetne olyan menü hogy legaktivabbak. és akkor megmutatja hogy azon a napon ki hány hsz-t tolt el. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ilyen menü van most is! ![]() Kód: http://www.hhw.hu/index.php?act=statsRE: BugReport - Hibák, észrevételek - Biggie - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ipb classic skin nem lesz többé?? Én azt naon komáztam. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nézze meg mindenki a Classic Blue skin-t és mondja el a véleményét, mert ha a többségnek nem tetszik akkor visszaállítom! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Biggie - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Én csak ezt használom, régen is ez volt nekem. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-03-03 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] srry ne mtudtam. ill gondoltam csak azt ne mhogy hol köszi
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-03-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] az Invision Understones témánál amikor hsz-elek nincs video beszúrása gomb (kép beszúrűs kód beszurás ilyenek vannak) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-03-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hiba kijavítva, köszi az észrevételt! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-03-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Kibővítettem a köszönöm gomb lehetőségét a válaszokra is, így nem csak az első hozzászólást lehet megköszönni! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-03-12 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] erre már én is gondoltam hogy leehtne ilyet. tök jó RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-05-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Kód: http://hhwforum.net/showgroups.phpFórum házigadák - el van irva. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] javítva, köszi! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-05-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Most vagy én vagyok a hülye vagy tényleg egyforma és akkor hibás:
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Gagyika - 2008-05-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Se Sharp küls?t nem lehetne újra berakni? :$ RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-05-11 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Idézet:Originally posted by zozi;22929 Itt a válasz.
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Rezukii - 2008-05-12 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Én a fórum f? oldalával kapcsolatba szeretném megemlíteni, hogy a fejlécbe a böngész?be, ez van kiírva: HHWFórum.net RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-05-17 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] az egyik hogy a képszerkesztés topicon beül azon belül Bemutatoerem. én mér ne mvagyok ott mm mé nincso tt a topicom ? a másikfényképezésen belül bemutato ott meg nem lehet bemenni a BaLiG topicba . ez miért van ? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-05-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] má PMben megítam de: 1. a képszekesztésen belül a bemutatóteemben ott van a topicod semmi baja! 2. a fényképezésnél viszont adatázis hibát jelent... esetleg csinálj újat ha nagyon hiányzik... vagy váj egy pá napot miko itt lesz opheus majd ? megnézzi! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-05-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] az "enlighten" skinben nincsenek köszönöm gombok RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-22 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hamarosan magyarosítom és javítom! Köszi! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] újdonságok: - új chatbox látott napvilágot, minden oldalon megjelenik, nem csak a kezd?lapon. - A rendszer automatikusan lezárja azokat a topikokat amikbe nem érkezett 90 napja hozzászólás. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] hát nem tudom nekem pl sehol sincsen chat :S RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Frissítsd a lapot! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] már olyan friss hogy hu. de igy sincsne ad:
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hát ez érdekes, pedig mindenki írogat oda! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] hát ez hihetetlen, hol van ? alul felül ? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-05-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] újdonság: Hallgassatok fórumozás közben rádiót! Fent a fejlécben találjátok!
|