![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-22 Legidegesítőbb dolog ilyen szar idöt. folyton esik RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-22 Legidegesítőbb dolog ja de ha csak esö lenne de ez a rohadt hó is RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-22 Legidegesítőbb dolog az mot itt ne mesik tegnap elött esett. bicozom egyszál poloban meleg van egyszer csak zuhog a ho mondom mi van? meglepödtem kicsit RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-22 Legidegesítőbb dolog hát ne csak te lepödtél meg
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-22 Legidegesítőbb dolog Nem találok egy csomó albumomat, de még csak nem is rémlik hogy hol lehetnek. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-25 Legidegesítőbb dolog még mindig az hogy 9-ig van net. remélem elfelejtette visszaállitani szünetröl. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-26 Legidegesítőbb dolog az hogy lassu anetem meg nem olyan amit szeretnék RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-26 Legidegesítőbb dolog az hogy kaptam egy rossz jegyet de itthon nem fogják megtudni és még kikell talánlonm hogy majd ezt a dogát pénteken irjuk és addig tanulok hogy lássák csináltam vmit de szar lett és akkko ugy talán ok hogy tanultam is RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-26 Legidegesítőbb dolog anyámnak odaadtam laptophoz az infrás egerme mert az usb-és és most cska egy görgös jo és áááá nagyon gagyi RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-26 Legidegesítőbb dolog te mindig ideges vagy valamiért
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-26 Legidegesítőbb dolog ja. szinte muszály de igy szép az élet
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-27 Legidegesítőbb dolog Az olyan emberek akik azt hiszik okosabbak mindenkinél és mindent jobban tudnak mint mások RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-27 Legidegesítőbb dolog Meg azok akiknek hiába pofázok hogy használják a keresőt vagy nézzenek körül. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-27 Legidegesítőbb dolog idegesitö hogy lasso info teremben a gép és az egér is gagyi RE: Legidegesítőbb dolog - Zozi - 2008-03-27 Legidegesítőbb dolog az hogy sokáig tart a busz út újváros és Békéscsaba közt! RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog ilyen nincs csak azé ne mmehetek el kocsmába mert hogy füstös leszek a cigisektöl. és azt mondta hogy majd ha nagyobb lezsek. mondom mé akkor is fütös leszek. erre ne mmert leeht addigra betiltják hogy az ilyen helyeken cigizzenek. :mad: RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog Na ebben nagyon 1et értek velük, napokig szellőzik a ruhád , vagy rögtön mosás. Szippantani tudtok máshol is. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog de ott van csocso meg pizza és ott dolgozik haverom növére és midnen az ö nevére menne és akko minusz 25% RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog Aha igy már értem mi a dörgés, hát akkor meg kell valahogy oldani. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog ja régebben bejött hétköznap amikor kevesen voltak ne mnagyon cigiztek azt mondtam bico. de most má ne mnagyon RE: Legidegesítőbb dolog - Rezukii - 2008-03-28 Legidegesítőbb dolog Mikor a gép nem engedelmeskedik megfelelően, na meg az iskolában eltött remek időtöltés, mely arra terjed ki, hogy aludjak, mivel olyan k*rva fáradt vagyok, hogy az leírhatatlan... RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog tretcher:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog nem mindenkit csak egy valakit
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog Miér ki vagy te hogy nem beszélhetek vissza nekd azért forum Bácsi kérem látom nehéz ezt felfogni RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog Tudom szivböl jött RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog csak szeretnéd fogas RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog szerintem is ez addig megy mig valamelyikünket nem törlik RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-29 Legidegesítőbb dolog akkor én leszek elhiheted hogy nem zavar és ahhoz képest hogy késöbb jöttem egy kicsit több a hszem mint neked ez hoogyis van te ös forumozo szánalmas vagy Addig nem volt semmi gond mig te nem jöttél ide RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-30 Legidegesítőbb dolog az hogy még csomomindent láttunk és jol a de a fényképezön meg már mosodott a kép ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-03-30 Legidegesítőbb dolog ez ismerös nekem is csak én 24 óra után várom ugyanezt |