![]() |
|
Avatar gyár! - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +--- Téma: Avatar gyár! (/showthread.php?tid=85) |
RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-28 helló sziasztok..ha nem lenne nagy gond..tudnátok nekem is vmilyen ász avatárt csinálni ebből a képből?? köszi szépen..!!! RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-28 Ha valamin változtassak akkor PMben szólj! RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-28 zozi király vagy,ez nagyon jóóóóó lett!!!!!!!!Ezer hálám,nagyon jó avatar,a világon nincs jobb RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2008-01-28 RE: Avatar gyár! - Flóri Bá - 2008-01-29 törölve! xxx RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2008-01-29 Hová tűnt el, Hát nem ez a mozgó? RE: Avatar gyár! - Flóri Bá - 2008-01-29 És neked ott van valami, mert nekem nem mozog semmi és egy nagy fehérség van...vagy,m ert Operát használok??? ad:Elnézést, tiltottam a reklámokat a lap alján és ez is lement, de már jó...Bocsika!!! RE: Avatar gyár! - BaLiG - 2008-01-29 én is tökéletesne látom a gif avatarod. mozog is méret is ok. nem tom mi lehet a baj nálad RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-29 köszönöm szépen az avatárt...nagyon állat lett kössz még1x RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-29 majd én is összeütok 1et.... mert amit csináltam az nem volt az igazi... de azért tess: RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-29 magamnak egy új: (nekem hiányzott ez a kék a kép alól, muszáj volt megcsinálni... ha valaki igényli megcsinálom bárkinek? szabvány méretben! ) RE: Avatar gyár! - kiscipo00 - 2008-01-29 MI változott?? Eddig is ez volt nem? RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-29 annyi hogy alátettem ezt a kék hátteret... mert ez lekerült az Invision skinről... igaz te nem ezt használod így neked tök mindegy... de nekem hiányzott a kép alól... RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-30 mózgó avatárt kéne szerkeszteni a nevemmel & és egy aláirást a nevemmel az is mozgó lehet extrémen RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-31 nahh most feladtad a leckét! de azért is megcsinálom! RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-31 RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-31 köszi zizi köszönöm szépen aláirást is tudsz csinálni ha megkérlek RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-31 ha nem mondod meg hogy milyen legyen akkor nagyon nehéz lesz... mert ha kapsz egy olyan képet amin az olvasható hogy: Aláírás! gondolom nem örülnél neki! RE: Avatar gyár! - Guest - 2008-01-31 rocco néven mozgó név csak ennél izgalmasabb pirosan és a pont nem kell hozzá ha lehet
RE: Avatar gyár! - Rezukii - 2008-01-31 Na, itt az idő, én is kérek avatart! Hiába próbálkoztam magamtól nem jött össze, ezért kérek segítséget..Remélem tudtok segíteni! Itt a kép: ![]() Na, és erre kellene a nevemet vhogy ráslusszantani, vmi jó kis betűstílussal..egy kis vér nem árthat Előre is nagyon szépen köszönöm RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-31 holnap összeütök valami pofásat belőle... RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2008-01-31 Mondd meg őszintén mik ezek a halálfejek, sátánista képek? Ezeket szereted? RE: Avatar gyár! - Rezukii - 2008-01-31 Dehogy vagyok sátánista! Számomra ezek misztikusak, és semmi szekta, meg vallás nem áll a háta mögött! Különben is a koponyákat mások is szokták használni pl. autók díszítésére stb. És az autó tulajdonosai nem sátánisták..Meg egyébként is, kis taknyos vagyok, nem tudom felmérni ezeknek a dolgoknak a súlyát.. RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-01-31 mindenesetre kicsit fura... RE: Avatar gyár! - Rezukii - 2008-02-01 Tudom megértem, de ezek ezeknél a képeknél a háttérbe nem áll semmi, csak pusztán most ezeket majmolom, ennyi. RE: Avatar gyár! - BaLiG - 2008-02-01 majd kinövöd (mongya ezt egy 15 éves) lehet megprobálok én is vmit RE: Avatar gyár! - BaLiG - 2008-02-01 prob: ![]() ha nem tetszik srry RE: Avatar gyár! - BaLiG - 2008-02-03 hy! probáltam csinálni avatart de nem nagyon jött össze. ezért ha nem gond én is kérnék egyet. semmi elképzelésem nincs hogy milyen legyen. esetleg olyan amin egy bmx(-es) van vagy foxosat. szoval vmilyen bicos. vagy bármi amit kitudnátok találni nekem. bocsi ha keveset irtam róla de télleg nem tom milyen kéne. előre is köszi RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-02-04 nahh holnap (azaz ma) alkotok mostmár én is valamit! RE: Avatar gyár! - Zozi - 2008-02-04 |