![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-03-31 Legidegesítőbb dolog megint csak 9-ig van netem ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-03-31 Legidegesítőbb dolog Bammeg megveszem az uj cuccokat a sthilbe, erre ugyanugy rossz ha megmelegszik, majdnem ráugrottam. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-01 Legidegesítőbb dolog a lányok nem félnek z egértöl amit behozutunk ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-01 Legidegesítőbb dolog az hogy holnapra szar idöt mondanak RE: Legidegesítőbb dolog - once - 2008-04-05 Legidegesítőbb dolog Mikor óracsörgés előtt felébresztenek. Na azt nagyon rühellem. RE: Legidegesítőbb dolog - wicked - 2008-04-05 Legidegesítőbb dolog Mikor nagy nehezen hazaérek melóból és jön egy telefon, hogy menjek el újból valahova munkaügyben. RE: Legidegesítőbb dolog - once - 2008-04-06 Legidegesítőbb dolog Na, ez meg a másik. Az ilyen totál kiakasz.
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-06 Legidegesítőbb dolog Hogy sehol nincs ignisre Lexus lámpa minden sz*rra van csak pont erre a sz*rra nincs RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-07 Legidegesítőbb dolog az hogy mult hét csütörtök ota n em voltam suliban és holnap be kell menni. pedig már kezdtem hozzszokni a 10-ig alváshoz
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-09 Legidegesítőbb dolog Fáj a bal szemem de mint az állat ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-04-09 Legidegesítőbb dolog Erre azt mondom bele kéne nézned valami yó kis lyukba, majd rendbe jönne. RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-04-09 Legidegesítőbb dolog Nekem meg a lábam fáj, mint az állat. Izomlázam van nagyon. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-10 Legidegesítőbb dolog tesi helyett rjaz lesz de ugyis kimegyünk focizni
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-10 Legidegesítőbb dolog hogy sok felhö van mikor süthetne a nap RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-10 Legidegesítőbb dolog nincs nála ma fényképezöm amikor a felhön átszürödö fénysugarak sárgára festenek mindent. nagyon szépen nézett ki. ja és amikor van nálam akkor a házak mindig beleronditanak RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-10 Legidegesítőbb dolog az az uri geller showwwww egy szánalmas sz*rság RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-11 Legidegesítőbb dolog mi a f..é nem engednek el filmezni haverhoz ha ök hivtak és nem zavarnék ? áááááááááááá RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2008-04-12 Legidegesítőbb dolog Mostanában legjobban a nácik idegesítenek. Nem részletezném. Másik: amikor szüneteltetik az utorrentem.
RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-04-13 Legidegesítőbb dolog Engem is nagyon idegesitenek. És itt a környéken egyre többen vállnak ilyen rasszista gyökerekké. RE: Legidegesítőbb dolog - gombi_01 - 2008-04-13 Legidegesítőbb dolog mi a pálya RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-04-13 Legidegesítőbb dolog Na gombi ennekk sok értelme volt ám RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-13 Legidegesítőbb dolog semi. de orvosoltam a problémát ![]() idegesitö hogy nicns fékem bicon (nem ez) hanem hogy minden ugrást elkurtam. és nem volt nálam védő. megint szétszedte ma lábam. de most má muszály nem érdekel hogy kényelmetlen. RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-04-21 Legidegesítőbb dolog Akartam menni vadászni, de ez a szar eső közbe szolt. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-21 Legidegesítőbb dolog Sz*rügy igy jártál majd legközelebb RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog ugy kell hazamennem hogy tudom hogy nem fogok bicozni mert nincs elsö kerekem ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog az hogy akárhányszor kisuvickolom az autót mindig nekiáll esni az esö RE: Legidegesítőbb dolog - Kolibri - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog Ezt érzem én is, minden ablak pucolásnál ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog de én nem csak az ablakot pucolom hanem .... jahhh értem nem kell ablakat pucolni annyit tudom autót sem és én nem is de amikor igen akkor pont szoval érted
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog apám mér köt bele minden kis aproságba ???? RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog Mert apád azt akarja hogy vidd valamire az életben.Ennyi. ![]() Egyszerüen nincs időm a netre, a holnapi nap is estig betáblázva, szom kivan. |