![]() |
|
BugReport - Hibák, észrevételek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Téma: BugReport - Hibák, észrevételek (/showthread.php?tid=1) |
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-05 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Lecsekkolva több gépről, működik! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-06 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Érdekes, mert nekem meg nem működik. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-06 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Próbáld meg visszavonni (Saját törlése) aztán újra köszönd meg! Nekem is FF van! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-06 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-10-06 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] nem tom nekem FF3.0.3-al tökéletesen működik!!!! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-17 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] A rendszer nem engedi módosítani az aláírásomat, mert azt írja ki, hogy "Az aláírás nem lehet hosszabb 100 karakternél [I]kivéve a BB kód jelölőt." [/I] Jelenlegi aláírás (70 karakter + a képecske): Videófelvétel készítést vállalok! Érdeklődni lehet privát üzenetben! Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Tervezett aláírás (55-56 karakter + a logó): Kamerázást vállalok! Érdeklődni lehet privát üzenetben! Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Killmask - 2008-10-17 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Programokhoz jólenne ha odairnátok hogy milyen nyelvű a progi Angol, Magyar stb. ezzel megkönyitve egymás életét. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] 99%-a angol, inkább csak azt lehetne kiírni hogy melyik a magyar
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Killmask - 2008-10-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Lényeg a lényeg hogyha magyar akkor azt legyen feltüntetve ![]() Mert nekem Magyar Zone Alarm nevü progi kéne. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - wicked - 2008-10-18 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Idézet:Originally posted by Killmask;33483Olyat szerintem nem találsz, mert csak angol és német nyelven érhető el a program. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ide kérjük a hibákat közölni! Köszönjük! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Köszi, hogy javítottátok az aláírással kapcsolatos gondomat! ![]() Frissítve: Találtam egy fordítási hibát a Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.oldalon a 2. legújabb hozzászólásban: "contains hidden content You will have to click 'thank you' to see hidden content " Legújabb frissítés: Hogyha megköszönöm a feltöltést ezt írja ki: "HHW Fórum <blockquote>Your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred unexpectedly, please Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.and describe the action you performed before you received this error." </blockquote> RE: BugReport - Hibák, észrevételek - BaLiG - 2008-10-23 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] nem tudok bemenni a privát szobákba. ez véletlen vagy ennyire privát lett ? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Flóri Bá - 2008-10-23 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] 4képnél többet nem enged egy HSZ-ben és az emotikonokat is képnek számolja...nem lesznek így szép feltöltéseim asszem! ad: Hide tag?
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hide tag most is van csak még nem raktam be a szekesztő menübe, de beírva működik. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] A "Your submission could not be processed because a security token was missing" probléma megoldva! A Keresés 100%-on működik, illetve a beléptetőnél adódott hiba is javítva! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Zozi - 2008-10-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Idézet:Originally posted by Flóri Bá;30612 Megemeltem a max 4 képet 10-re! ( azért nem kell elárasztani 3000x2000es képekkel az oldalt! )
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hiányzik legalább 4 ezer HHW pontom. Frissítés előtt 11 ezer pontom volt, most van 7 ezer. :S RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Rendben. Köszi! ![]() EDIT: Nem rejtettek a rejtett linkek. Magyarán olyan helyen is látom a linket, ahol meg se köszöntem. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Köszi a jelentést, már ki is javítottam, most már csak magyarítani kell. HTML, lassan hivatalos bug riporter leszel
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Még egy dolog zavarja a szemem, az pedig a rejtett topic. Miért láthatjuk mi, hogy van 3 rejtett téma, amibe csak a staff, vagy csak az adminok léphetnek be? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Mindenkiből lehet VIP tag
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] De attól függetlenül jogos a kérdés, hogy a Kerekasztalt miért láthatjuk RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Pontrendszer újra működik kisebb változásokkal: - új téma: 150 pont / törlés: -100pont - új hsz: 100 pont / törlés: -50 pont Kivétel: Dumaláda: új téma: 150 pont / törlés: -150pont új hsz: 50 pont / törlés: -50 pont Egyelőre így lesz, később módosítgatjuk! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - HTML - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] új tutorial? Halott / lopott link jelentése? Frissítés: Nyelvi hibák azért még mindig vannak. (Lásd felhasználói adatlap.) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Tutorial jöhet! Fordítási hiányosságok még lesznek egy ideig, az a legidőigényesebb meló! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Rejtett gomb (Hide) működik a szerkesztő menüben! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Yaki - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Ha nyitok egy új témát, akkor onnan közvetlenül miért nem tudok egy újabbat nyitni?? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2008-10-28 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Hamarosan az is lesz úgy mint régen. (saját fejlesztés) |