![]() |
|
Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? (/showthread.php?tid=113) |
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-11 az Undercover-t nem akaródzott ennyiért megvenni... + nagyon nem tetszett.. a por street meg ilyen olyan kényszer választás volt amúgy is... mert az ajándék volt... ( nem kellett érte fizetni ).... RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kiscipo00 - 2008-12-11 Ha nem kellett érte fizetni, akkor nem olyan gáz
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-15 ![]() Mai szerzemény... szerintem most egy időre elég is lesz... ![]() ( jelen állás szerint: 1db Alapgép, 2db wireless controller ( távólságis ), 5db gamma ( ebből a Sakte 98%-os kb. ))
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2008-12-18 Vettem egy gagyi laptopot ![]() CPU: Intel Celeron processor 560 LCD: 15,4" WXGA Memory: 2 GB DDR2 HDD:160GB ODD : VD Super MultiDouble Layer Modem : NO ad:Lan: 10/1000 Base T Wireless Lan:802.11b/g Softload:Linpus Linux WWAN: No ad:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2008-12-18 mér gagyi? ne migazán értek hozzá. de annyit látok hogy nekem linux nem jön be. és ha gagyi miért vetted meg ? RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2008-12-19 Idézet:Originally posted by Dada;32753 Tényleg gagyi ![]() balig: gondolom azért, mert olcsó volt... RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - tommy18 - 2008-12-22 Pfúúú hát sok minden Most vettem monitort, Samsung T190,Jövőhónapban veszek hozzá Tv tunert,meg veszek egy új mobilt...és ha marad a kasszából valami akkor egy új WD MyBook 500GB RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-22 A mai szerzemény: ( beszarás hogy még egy térképet is adtak hozzá... )![]() Jelenleg ez a felállás játékokból... : GTA4 Burnout Revenge Skate Gears of War Dead of Alive 4 Nfs roStreetForza 2 Motorsport RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-27 Megtörtént az előrendelés... ![]() 2009.01.02 RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2008-12-27 Idézet:Originally posted by Zozi;33042 Nekem is jön a GTA 4....már 66 %-nál van ![]() ui.: látom jól állsz anyagilag...
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-27 a Skate2 árát még csak csak kiköhögöm valahogy... mert az 1 rész után kihagyhatatlan darab lesz a 2 ( legalábbis remélem ) RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Speedicus - 2008-12-28 Nekem ez jutott a legutóbbi vásárláskor,nem a legjobb(nincs egy rakás pénzem jobbra),de elfut rajta minden szépen! Pont ugyanez van nekem is.
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2008-12-28 hétfőn megyek új tápért... Speedicus viszem vissza a tied... ![]()
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2009-01-07 Már megvan egy Ferraris Replika karóra nagyn tete ![]()
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Thor - 2009-01-09 Szeretném a pda-mat lecserélni. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2009-01-09 én azon gondolkodom hogy kéne venni. de megéri ? am még mindig nem ment le az áruk ? RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Thor - 2009-01-10 Megéri a befektetést, ha ki tudod használni a tudását. Internetezni (mail és msn) nem használom, mert ahhoz egy cirka 3 colos kijelző karcsú. Viszont a többi funkciót használom. Nekem Mio A701-em van, a GSM, GPS, MP3, Mobil Office együtt van és olcsóbb mintha külön vennék készülékeket. Olyat érdemes venni, amelynél kedvező az ár/érték arány és minőségileg is kifogástalan. Pl.: Asus P552W (90e ft most), a Gigabyte készülékek, a HTC-ék stb. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Zozi - 2009-01-10 ![]() - 60GB kapacitású merevlemez - 3 hónapos XBOX Live! előfizetés - Vezetékes headset - Ethernet kábel[/i] RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - kozmi91 - 2009-01-10 síléc + sícipő....már elég volt, hogy akármikor megyek sielni, mindig kölcsönözni kell.... RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Flóri Bá - 2009-01-12 Vennem kell egy webcam-ot, mert már van rá igény, meg ha nem kell egyből el is tudom adni!
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Ditte - 2009-01-12 én egy hangfalat kéne beszerezzek....de persze sok idő mig a zsebpénzem összegyűl, de ha már egyszer veszek, akkor nem nézem h milyen drága csak jó legyen
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - DaveDane - 2009-01-12 1 new gépet, a mostani 1 ócskavas RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - CharlieBrown - 2009-01-12 1 új notiba való vinyó a héten. HA feloldják a szmogriadót holnap... RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2009-01-12 Én egy berni pásztort akartam ujitani ma telefonált munkatárs de azmondták ithhol majd nyárra most télen ne. Most addig várok ad:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - BaLiG - 2009-01-12 várás egy állatra az ne mjo. én is akarok egy görényt. de az meg tavasszal kezd el lenni kicsiben uygh elöbb lesz uj gép
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - sikula - 2009-01-13 Mar egy ideje gyűjtögetem a pénzt egy laptopra. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - once - 2009-01-13 Én egy Suzuki Vitarára hajtok. Csak előbb el birjam adni a kocsimat. Igaz akkor is jól meg kell toldani.
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Thor - 2009-01-15 Közben megszületett az elhatározás: egy Asus P552W-t veszek feketében. Mivel van beépített wlan, így előfizetek egy olcsó mobilinternet csomagra. Csak érdemes azt is kihasználni. lap:
RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Bien - 2009-01-15 Hát egy új xbox rámférne. RE: Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? - Dada - 2009-01-16 ![]() Utána olvastam sok fórumon nagyon dicsérték és az a jó benne hogy nem koksz. 6500 körül mozog aszem 350 tabletta. Ez fogom legközelebb kipróbálni. |