![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-04-29 Legidegesítőbb dolog Holnap deto ugyanez de remélem a kaja jó lesz és még kanizsa is
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-04-30 Legidegesítőbb dolog ááá csak jövöhét kedde nkapom meg a hátso kerekem. addig mit csinálok. el van sceszve az egész szünetem ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Gagyika - 2008-05-02 Legidegesítőbb dolog Egyik nap full jó idő másnap meg hideg szél meg hideg ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-05-02 Legidegesítőbb dolog jeleleg az hogy mennem kell nem sokára melózni. ad:
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-05-02 Legidegesítőbb dolog nekem meg az hogy szabadság alat szét unom magam itthol RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-02 Legidegesítőbb dolog én vagyok a legidekesitöbb. bázze mér ne mtudta mnapi fél orát németet tanulni. most ezért megint hazakellet jönnöm elöbb grillezésböl (semmit nem tudtam belöle enni :'( és most meg nyáron néemt tanár és ugusztusban tanárnak beszámolot kell tartonom. monnyuk ne mbukok meg cska hát ha eddig ellazsáltam mindnet akkor most bizonyitanom kell. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-05-03 Legidegesítőbb dolog Látod látod eddig lazsáltál és most
RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-05-04 Legidegesítőbb dolog Szétmegy az fejem pedig már dobtam 1 gyogyszert. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-05-04 Legidegesítőbb dolog NA majd a bucsub elmulik vagy elmulott nem ? RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-05 Legidegesítőbb dolog mér jo hogy esik ? RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-05-05 Legidegesítőbb dolog Nálunk süt a napocska
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-05 Legidegesítőbb dolog mzlista. de itt esik ill ne manniyra ughy akkor már szakadjon meg dörgöjön meg sok villám RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-05-05 Legidegesítőbb dolog Picsába nálunk is esett, most meg sár van és az szar. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-06 Legidegesítőbb dolog mi értelem van ilye nnetten ha a felét se tudom kihasználni
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-11 Legidegesítőbb dolog mért kell rendet rakni ? én tudom hogy mi hol van és ez a lényeg RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-05-11 Legidegesítőbb dolog Engem is most ezzel nyaggat az anyám. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-05-13 Legidegesítőbb dolog Most per pill az a rohadt sok szunyog idegesit rohadna meg mind
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-14 Legidegesítőbb dolog esö vissaz mennyé. minek van ? RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-23 Legidegesítőbb dolog már 222 perce meg y viusirtás. meddig tart még ? RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-27 Legidegesítőbb dolog multkor lement 325 perc alatt ![]() mé megy ilyen ritkán a hév ? RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-05-29 Legidegesítőbb dolog megint nem tok bmx-zni ááááááááá RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-06-09 Legidegesítőbb dolog 1 hétig nem melóztam, most valahogy nagyon idegesit hogy holnap mennem kell. RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-06-09 Legidegesítőbb dolog a zeső a roszs idö. pedig végre lehetne bicozni. nem kell tanulni RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-06-24 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog mikor már lezárták a jegyeket suliba, és még egy hétig fel kell kelni korán, pedig már nem csinálunk semmit, meg ez a hülye idő, kint vagyunk süt a nap, és egyszer csak......vihar. RE: Legidegesítőbb dolog - Gagyika - 2008-06-26 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog Hogy megint nem vagyok képes normálisan éjszaka aludni, virrasztok és napközbeni alvás óraszámom is csak 2-4 óra ... nah ez idegesít.... RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-07-23 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog az engem is szokott. de most leginkább a rossz idö a hideg meg hogy nem akar elengedni apám este moziba
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-07-23 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog Engem a szar idö,a ferrari gyengélkedése,és ha parancsolgatnak. RE: Legidegesítőbb dolog - kozmi91 - 2008-07-24 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog Ez a idő már kurvára megy az agyamra!! Nyár van, és esik minden másnap!!
RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-07-24 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog Igaz sajnos most már lehetne valami jó idö is nekem meg lassan letelik az 1 hónap szabadság és mehetek dolgozni
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-08-17 Legidegesítőbb dolog Legidegesít?bb dolog az hogy vége a tábornak ad:
|