![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - Leandro - 2009-05-23 Legidegesítőbb dolog amikor a hülye magyarázza be hogy igaza van... reklamál a rossz mellett és a legjobb h el is hiszi hogy igaza van! RE: Legidegesítőbb dolog - andzs - 2010-01-10 Legidegesítőbb dolog amikor nem engedelmeskednek nekem és hülyének néznek RE: Legidegesítőbb dolog - lokiju - 2010-01-27 Legidegesítőbb dolog idegesít amikor valaki húszszor elmondja amit akar RE: Legidegesítőbb dolog - erika73 - 2010-01-29 Legidegesítőbb dolog Az amikor meg akarják magyarázni,hogy a " döglött ló csak mélyen alszik!" Akkor aztán bepöccenek!!! RE: Legidegesítőbb dolog - z78 - 2010-05-15 Legidegesítőbb dolog engem is a reklám idegesít egy jó film közepén RE: Legidegesítőbb dolog - dezsi031 - 2010-05-16 Legidegesítőbb dolog 2010.05.14 RE: Legidegesítőbb dolog - eedikee - 2010-05-18 Legidegesítőbb dolog ha nagyon közel állnak hozzád a sorban RE: Legidegesítőbb dolog - csibészke - 2010-05-19 Legidegesítőbb dolog Engem pl. a filmek címeinek idióta elferdítése baromira tud idegesíteni. Ki a faszagyerek (The Man) A bosszú bosszúja (Fascination) Ne légy barom 3. - Ramaty kamaty (Sprung) stb. Persze azért nem bánnám,ha ennél nagyobb problémáim sose lennének
RE: Legidegesítőbb dolog - csont25 - 2010-05-21 Legidegesítőbb dolog Ha valaki órákig arról beszél,hogy mennyit dolgozik. RE: Legidegesítőbb dolog - tiptronik - 2010-05-23 Legidegesítőbb dolog A hüje munkatársam aki azt hiszi magáról hogy ő tud mindent a legjobban csinálni! RE: Legidegesítőbb dolog - FlashLight - 2010-06-06 Legidegesítőbb dolog Ha vki arcoskodik.Na meg ha csikarják a villát a tányéron
RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2010-06-07 Legidegesítőbb dolog unalom,várakozás, ha nincs igazam ... RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2010-06-09 Legidegesítőbb dolog leszokóba vagy a cigiről és baszogatnak mindenért RE: Legidegesítőbb dolog - maya21 - 2010-06-24 Legidegesítőbb dolog http://hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben RE: Legidegesítőbb dolog - oasys - 2010-06-28 Legidegesítőbb dolog Tücsökciripelés.De nagyon. RE: Legidegesítőbb dolog - tiptronik - 2010-07-04 Legidegesítőbb dolog Mikor nyáron arra fekszel le hogy a szunyog a füledbe zümmög na az totál kiüt ezért jók a szunyog riasztók RE: Legidegesítőbb dolog - Atteedark - 2010-07-05 Legidegesítőbb dolog Engem az idegesít a legjobban, hogy ha valaki olyan dologért akar felelősségre vonni, amit nem követtem el. Indoka csupán annyi, hogy azt képzeli, hogy képes az én fejemmel gondolkodni. pl.: Biztosan az jár a fejedben, hogy meg akarsz csalni... Holott a tények teljesen az ellenkezőjéről tanúskodnak. Ja nem teljesen ez az igazság mert ennél is jobban idegesít, amikor szem és fültanúja vagyok valaminek és valaki képes azzal a dologgal kapcsolatban a képembe hazudni. Olyankor fel bírnék robbanni... RE: Legidegesítőbb dolog - lekike - 2010-07-05 Legidegesítőbb dolog Ha hülyének néznek RE: Legidegesítőbb dolog - Altair - 2010-07-14 Legidegesítőbb dolog ha nincs idegesítő körülmény, nem vagyok ideges
RE: Legidegesítőbb dolog - bakkacsa - 2010-07-16 Legidegesítőbb dolog Engem a butaság idegesít. Főleg, ha nekem van igazam és csak azért nem ismeri(k) el mert buták hozzá. RE: Legidegesítőbb dolog - hafenscher5 - 2010-07-21 Legidegesítőbb dolog a hüjék okoskodása RE: Legidegesítőbb dolog - pistabá77 - 2010-07-21 Legidegesítőbb dolog Leginkább a politika az ami idegesít, ezért nem nagyon nézek mostanában híradót pl. RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2010-07-22 Legidegesítőbb dolog Engem sok dolog idegsít egy párat felsorolnék. Ha valaki valamit nem ért és vagy 20-szor a fülembe ordibál, ha elfelejtik vagy rosszul mondják a nevemet, ha valaki értetlen... stb RE: Legidegesítőbb dolog - jeepo - 2010-07-22 Legidegesítőbb dolog tudni valamit hogy kell jól csinálni és végignézni szó nélkül hogy valaki szarul csinálja RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2010-07-30 Legidegesítőbb dolog engem a legjobban a sok hülyeség idegesít és ha nem nyerek a társasjátékokban. RE: Legidegesítőbb dolog - Deviantartist - 2010-08-01 Legidegesítőbb dolog ha beleszólnak a dolgaimba ok nélkűl, ha a másik nem bírja elviselni hogy nem neki van igaza és mindenféle hülyeséget felhoz a másik ellen, ha valakinek "túl nagy arca van" és igazából nincs mire, pfff.... baromi hosszú lista lenne de sok van.
RE: Legidegesítőbb dolog - wancza - 2010-08-04 Legidegesítőbb dolog Engem az "új" magyar kifejezések pl.: oan (olyan), ien (ilyen), hüje (hülye) ezektől falra tudok mászni
RE: Legidegesítőbb dolog - Deviantartist - 2010-08-05 Legidegesítőbb dolog Na meg a "köszcsi" "szivcsi" "üccsi" "pezsi" "telcsi" és még sorolhatnám. A mai úgymond "DIVATOS" szóhasználat amit a hozzá hasonló "DIVATOS" elcseszett generáció használ
RE: Legidegesítőbb dolog - bali922 - 2010-08-09 Legidegesítőbb dolog gyári MSN új üzenet hang
RE: Legidegesítőbb dolog - jeepo - 2010-08-10 Legidegesítőbb dolog (Deviantartist @ 2010-08-05 14:37) "index.php?act=findpost&pid=106020"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Na meg a "köszcsi" "szivcsi" "üccsi" "pezsi" "telcsi" és még sorolhatnám. A mai úgymond "DIVATOS" szóhasználat amit a hozzá hasonló "DIVATOS" elcseszett generáció használ hányni tudnék tőle... :S mint ahogy Hank Moody, mondta a Californication-ben hozzájárulnak nyelvünk lassú halálához |