![]() |
|
Viccek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Humor (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=106) +--- Téma: Viccek (/showthread.php?tid=43) |
RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Az épitkezésen a főnök már 10 perce nézi az egyik munkást. - Te, Pisti, mit keresel? - Egy fél méter átmérőjű és kb. fél méter magas betondarabot. Erre 20 munkás kezdi el keresni. Fél órát keresgélnek, mire Pisti megszólal: - Na, mindegy! Hagyjátok fiúk, majd leülök erre a gerendára. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 - Móricka! Mára le kellett írnod százszor büntetésből, hogy "Nem tegezem a tanító nénit és nem mondok csúnya szavakat az iskolában." Leírtad? - Igen tanító néni kérem. Kétszázszor! - De miért kétszázszor? - Hogy még jobban örülj, te kurva! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 A tanító néni kérdezi az iskolában: - Na gyerekek, ki tud valami csintalanságot mesélni? Móricka azonnal jelentkezik: - Nekem éjszaka lett egy kistestvérem. - Gratulálok Móricka, de hol itt a csintalanság? - Én fúrtam ki a papa kotongumiját. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Apu, egyest kaptam az iskolában, mert nem tudtam, hol van Afrika. Te tudod? - Én sem tudom, kisfiam, menj, kérdezd meg anyádat! - Anyu, hol van Afrika? - Nem tudom, de nem lehet túl messze, mert dolgozik nálunk a gyárban két néger nő, és biciklivel járnak haza. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Tábla az iskola előtt: "Autósok, vigyázzatok, ne üssétek el a gyerekeket!" Valaki aláírta: "Várjátok meg a tanárokat!" RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Halló, iskola? - Igen. - Uram, azért hívom, mert a negyedikes Kovács Pistike nagyon náthás, nem tud ma iskolába menni. - Rendben van. Kivel beszélek? - A papámmal. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Az iskolában angolórára érkezik két tanfelügyelő. A tanárnő felír egy mondatot a táblára, és megkérdi a gyerekektől: - Ki tudná lefordítani ezt a mondatot? Az egyik tanfelügyelő azt súgja a másiknak: - De szívesen megdugnám a tanárnőt! Ezt hallván Pistike azonnal jelentkezik: - Azt tetszett felírni:"De szívesen megdugnám a tanárnőt!" A tanárnő elpirul, és felháborodva kizavarja Pistikét a teremből. Az meg kifele menet odaszól a két tanfelügyelőnek: - Ti meg minek súgtok, ha nem tudtok angolul? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Ki az abszolút a képmutató? - Aki reggel az iskolába mosolyogva megy RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Iskolában békával és hajóval kell mondatot mondaniuk a gyerekeknek. Jelentkezik is az osztály legjobb tanulója: - A béka úszik a hajó mellett - mondja. Tanítónéni megdícséri. Pistike is jelentkezik, hát őt is felszólítja: - Békapod a faszomat, ha jó, ha nem jó! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 törölve! xxx RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Iskola. óra van. Tanárnő éppen a 2. világháború borzalmairól tart kiselőadást. Kiderül, hogy az egyik gyerek is érintett a témában. A tanárnő buzgón rákérdez: - Kisfiam, miért vagy ilyen szomorú? Valakid esetleg akkor halt meg? - Igen a fogolytáborban... - szipogja a kis ártatlan. - Hát, gyerekek, ez szörnyű! Adózzunk két perces néma csenddel az apukája emlékére! Megtörténik. - És hogy halt meg apukád? - Kizuhant az őrtoronyból. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 A tanítónéni érdeklődik a gyerekek dinnyecipelési képességeiről. - Tündike! Te hány dinnyét bírsz el? - Kettőt! Egyet a bal, egyet a jobb hónom alá. - Nagyon ügyes. Pistike, te hány dinnyét tudsz megfogni? - Hármat, egyet a bal, egyet a jobb hónom alá, egyet pedig a kezeim közé teszek. - Nagyon ügyes. Móricka, te hány dinnyével bánsz el? - Hattal. - ??? - Egyet a bal, egyet a jobb hónom alá, egyet a kezeim közé veszek, Pistikét meg a faszomra húzom! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 törölve! xxx RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Móricka egyik nap kék - zöldre verve megy iskolába. Kérdik a társai, hogy mi történt vele. A válasz: - Ülök otthon, és hallom, hogy anyám egyszerre csak azt mondja a szomszéd szobában, hogy mindjárt elmegy. Kicsit később hallom ám, hogy apám is azt mondja, hogy mindjárt elmegy. No, gondoltam, ha mindaketten elmennek, akkor elbúcsuzom tőlük. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Iskola, első osztály. - Gyerekek irjatok másnapra olyan mondatokat, amelyekben szerepel a "biztos" szó. A jó osztályzatok természetesen nem maradnak majd el. Másnap a tanárnő kikérdezi a diákokat. - Na Évike mit irtál? - A testvéremmel kimentünk labdázni, mert biztos labdáznak a többiek is. - Nagyon jó, ötös. Pityuka? - Megyünk a strandra, biztos jó idő lesz. - Szuper, 5-ös. Na te, Móricka? - Nagymamám fogta az ujságot és hátrament a kertbe. - De hol van ebben a biztos szó? - Hát biztos szarni ment, mert olvasni nem tud. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 A villamos elindul a megállóból, mikor egy ember a kocsi után ered, majdnem feugrik rá de a kerekek alá esik és azok levágják az egyik kezét és lábát de ő csak ugrál a villamos után és a maradék kezével elkapja a fellépő korlátját, de megint a kerekek alatt köt ki és elveszti a másik kezét és lábát is. Hason csattogva kígyózik a szerelvény után és foggal sikerül elkapnia a lépcsőt, felhúzza magát a peronra, amikor egy utas megkérdezi tőle: - Uram, érdemes volt ilyen veszteségek árán elérnie ezt a villamost? - IGEN! JEGYEKET BÉRLETEKET ELLEN??í‚ÂRZÉSRE KÉREM FELMUTATNI!!! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Bemegy a vámpír a kocsmába. Kér egy korsó vért. Bemegy egy másik vámpír, ő is kér egy korsó vért. Bemegy a harmadik vámpír is. Kér egy korsó forró vizet. Néz rá a többi vámpír meglepetten, mire az elővesz egy véres tampont: - Mi van, teafilterről még nem hallottatok? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 törölve! xxx RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 törölve! xxx RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 A buszra felszáll egy vámpír, és húz maga után egy koporsót. Az emberek tátott szájjal nézik, mire megszólal a vámpír: - Mi van? Nem láttak még ételhordót? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Kannibálok vacsoráznak: - Te, nagyon rágós ez a hús! A másik felpattan és torkon ragadja: - Mit mondtál az anyámra? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Hirdetés egy újságban: Szexis női hang várja hívásod... A telefonba tényleg egy kellemes női hang szól bele: "A hívott számon előfizető nem kapcsolható." RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Vicces hirdetések: - 3 szobás családi ház, utcára néző nagymamával eladó. - Kiadó egy 3 szobás konyha! - Pénzt vennék áron alul, sürgősen! - Részeges férjemet szeretném elcserélni valami használhatóbbra. - Használt mélyhűtőt vennék 112 kilós (halott) feleség tárolására. - Többszörös öngyilkossági kísérletet elkövető ifjú keresi hozzá illő párját. Jelige: Meghalok érted! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Két rendőr kerékpárversenyt néz. - Nem egy olcsó mulatság! - szólal meg az egyik. - Hát nem! - mondja a másik a bringákat vizsgálva - ha jól számoltam, 42 darab világitás nélküli kerékpárt láttam eddig! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 - Milyen nap van ma? - kérdi egyik rendőr a másiktól. - Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban! - Nem jó, ez tegnapi újság! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 íí‚Âll a rendőr a szülészeten a vajúdó felesége ágyánál, látja mennyire szenved az asszony, erre mondja neki: - Drágám, ha ennyire fáj, akkor inkább hagyjuk az egészet! RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Volkswagen kisbusz megy az úton, megállítja a rendőr: - Gratulálok, a hónapban őn az első, aki nem követett el szabálysértést! őtvenezer forint jutalmat kap a rendőrségtől! - íí‚Âáh, kösz. - Csak úgy kiváncsiságból, mire költi majd? - Azt hiszem leteszem a jogsit. Az anyósülésről megszólal a feleség: - íí‚Âáá, biztos úr, ne is figyeljen az uramra, kicsit félrebeszél, ha iszik. A süket anyós megszólal a hátsó ülésről: - Ez egy rendőr? Mondtam, hogy nem a lopott kocsival kellett volna jönni! Ekkor egy felettébb gyanús külsejű, turbános, szakadt férfi száll ki a csomagtartóból: - Na, akkor ez itten már a határ? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Megállítja a rendőr az autóst: - Túllépte a hatvanat, ezért megbüntetem! - Mi a fene, már az életkoráért is megbüntetik az embert? RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Két rendőr Amerikába hajózik tapasztalatcserére. Ahogy közelednek a parthoz az egyikük nevetni kezd, mire a másik azt kérdi: - Mit nevetsz? - Látod a felhőkarcolókat? - Aha. - Hát így nem volt nagy kunszt felfedezni Amerikát. RE: Viccek - Dorcika - 2009-05-19 Vízirendőröknél sorozás van, néhány újonc eljut a gyakorlati feladatokig. A főtörzs odaállítja az első jelöltet az úszómedence széléhez, és utasítja: - Na, Kovács jelölt! Most azonnal ússzon le kétszáz métert! Mire az: - Na de főtörzs! Hát ez a medence nincs is olyan mély! |