![]() |
|
Avatar gyár! - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +--- Téma: Avatar gyár! (/showthread.php?tid=85) |
RE: Avatar gyár! - BaLiG - 2009-01-13 van vmilyen képszerkesztö progid ? photoshop ? gimp ? ha nincs szedd le és kezdj el gyakorolni. esetleg nézz tutorialokat. amig nem tudsz csinálni addig meg kérhetsz itt is
RE: Avatar gyár! - Dada - 2009-01-24 Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláírásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bízom RE: Avatar gyár! - Zozi - 2009-02-16 ma de legkésőbb holnap ismét lesz photoshop a gépen! és akkor megcsinálok minden beígért munkát!
RE: Avatar gyár! - Zozi - 2009-02-17 Idézet:Originally posted by Dada;36000 Ilyesmire gondoltál?? :
RE: Avatar gyár! - Dada - 2009-02-18 Tökéletes köszönöm cépen RE: Avatar gyár! - Kecsó - 2009-07-15 szijasztok szeretnék kérni én is egy avatart, ha lehetne mozgót a family guy egyik részéből, méghozzá a 2. évad 18 részéből van egy dal: a you can t tuch me, peter énekli , én úgy gondoltam hogy a 11:23-tól a 11:30-ig kéne (nem tom lehet e ilyen hosszút), és ha lehet több méretben (kicsi, nagyobb és nagy) előre is köszönöm és írj ha valami van ja itt a link Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Avatar gyár! - Biggie - 2010-01-04 Zozi ha csinálsz még avatart, ez kéne légyszives: A szokásos avatar kéne, Biggie beirással, a hátteret rádbizom,Köszönöm. ![]() a play meg a mama mira nelegyen rajt. RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2010-01-08 Zozi visszavonult, ha tudnám a betütípus nevét, megcsinálnám.... RE: Avatar gyár! - Zozi - 2010-01-15 RE: Avatar gyár! - Biggie - 2010-01-15 Köszönöm szépen Zozi.
RE: Avatar gyár! - liquidator - 2010-01-16 Sziasztok,ha nemjelent gondot en is szeretnek valami avatart a felhasznalonevemnek megfeleloen: Ha megoldhato legyen felelmetes,meghokkento de egyben feltunoen szep is,tehat szines,kepem az nincs akinek van kedve annak fantaziajara bizom,ha belefer a felhasznalonevem legyen benne,vagyis logjon ki az vatarbol a betutipus ez kellene: DEAMONESQUE Elore is koszonom szepen
RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2010-01-17 Ehhh, ez azért sok igény , légyszi keresss valami képet ami tetszik! RE: Avatar gyár! - liquidator - 2010-01-17 Igenis fonok ![]() Ez lenne a kép,mondjuk nemigazán tetszik de illik a névhez
RE: Avatar gyár! - Orpheus - 2010-01-18 íí‚Âgy sikerült, ha valamin változtassak, szólj!
RE: Avatar gyár! - Imipapa - 2010-01-19 Szia, hátha ez is jó leszen, a másik kissé vad, meg kész lettem vele, ne hiába legyen... RE: Avatar gyár! - liquidator - 2010-01-19 Koszonom szepen mindkettotok munkajat,nagyon vagany lett mindketto
RE: Avatar gyár! - deejay - 2015-04-12 Sziasztok! Ha új oldal akkor új avatar! ?¹jra lehet kérni avatarokat írjatok elképzelés vagy küldjetek képeket és megcsinálom nektek a legjobb menő avatarokat! ![]() Minta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üdv: DeeJay |