![]() |
|
BugReport - Hibák, észrevételek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Háttértár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Téma: BugReport - Hibák, észrevételek (/showthread.php?tid=1) |
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-15 Üdv hhw tagok! Ha van valakinek építő ötlete, vagy talált valami hibát, ide írja! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-15 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Mielőtt még sokan kérdeznétek: A régi hhw tárhely szolgáltatója felmonta a szerződést ezért egy kisbb szünet után újra működik az oldal, azonban a hozzászólások elvesztek egy rossz adatmentés után. A regisztrációk megmaradtak, így a régi neveket és loginokat újra lehet használni. Nem lesz könnyű újra felhozni a fórumot, de nélkületek nem fog menni! Aki kötődést érez a régi-új oldalhoz, támogasson minket hasznos hozzászólással! kazoltan RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] hi! Lehetne megint olyan topik amiben PhotoShopos munkákat lehet bemutatni/megtárgíalni! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] The upload failed. Please contact a board administrator. ha a őrofilomhoz akarok egy képet feétöltrrni bibi van! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Addy - 2007-04-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nekem gyakran kijelentkezik ha a főoldalra lépek! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-16 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Az alap nálam is RE: BugReport - Hibák, észrevételek - zolkir - 2007-04-20 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Üdv mindenkinek! Minden kezdet nehéz,az újra kezdés mégnehezebb. őrömmel értesültem az újra indulásról,sok sikert az oldal üzemeltetőinek. Ha lenne a régi "HHW" fórumhoz illő banner,szívesen adnék helyet neki. Mivel kevesen járnak vissza a régi tagságból,ezért gondoltam lehetne nagyobb hangsujt fektetni a reklámozásra. Mindent bele! Üdv: zolkir RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Mythbuster - 2007-04-21 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Most hogy jobban körülnéztem az oldalon lenne pár észrevételem. 1. Kellene szabályzat 2. Off Topic részleg is jó lenne a beszédes egyéneknek Az első a legfontosabb az off topic még várhat. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Esetleg lehetne csinálni egy Photoshop topikot? Mert a régi oldalt is emiatt látogattam gyakran! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-24 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] thx! Esetleg lehetne még a Photoshop mellett még Flash, Dreamweaver, stb is. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] És ezeket belerakhatnád mondjuk egy Multimédia /v agy vmi hasonló / topicba. Multimedia - és ezen belül lenne Photoshop, Flash, Dreamweaver, stb. me elég hülyén néz ki a Letöltések-ben. (sry de nem engedte szerkeszteni az előző hozzászólásom) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Üdv újra itt vagyok. Kicsit még javítgatni kell az oldalt, de alakul. Mondjuk ami hiba, hogy ki szokott dobni. Főleg ha egy IP ről jelentkezünk be többen (suli) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Csak egy kérdés: Elvileg meg van a felhasználóknak az e-mail címük nem? (feltéve he kitöltötték a profiluknál) Nem lehetne mindenkinek küldeni egy e-mailt hogy az oldal újra indult.... stb... ??? Me szerintem sokan vannak akik nem is tudják hogy az oldal újra indult... ????????????????????? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Jaja. Véletlen találtam meg én is, és úgy szoltam proximnak is RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-25 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] (kiscipo00 @ Apr 25 2007, 08:23 PM) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=103Idézet:Jaja. Véletlen találtam meg én is, és úgy szoltam proximnak is Emailt elkezdtem kiküldeni 16300 címre :-) RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] (kazoltan @ Apr 25 2007, 10:30 PM) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=110Idézet:Emailt elkezdtem kiküldeni 16300 címre :-) Csak győzze a postás! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] (proxim @ 2007 Apr 26, 07:01 AM) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=114Idézet:Csak győzze a postás! Győzi, csak lassan, mert beállítottam rá időzítést. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2007-04-26 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Lenne egy kérdésem. DonZolee val mi van?? Vagy te vagy az (kazoltan) csak nevet váltottál??? Ezt pusztán kíváncsiságból kérdem Ja meg a smiley-kat visszal lehetne rakni alapra, hogy ne ilyen mikulásos legyen. RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] törölve! xxx RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-04-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] (proxim @ 2007 Apr 26, 01:59 PM) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=130Idézet:Az automatikus belépéssel valami bibi van... mert nem igazán megy nekem... folyton be kell jelentkeznem... Már többször utána néztem, de nem tudom egyelőre mi lehet a probléma? Jó lenne ennek mihamarább utánajárni. Javaslatok? RE: BugReport - Hibák, észrevételek - kiscipo00 - 2007-04-27 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Alap, hogy hamarosan beindulunk. Legalább is nagyon remélem. DonZoleenak meg majd írok valami e-mail RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-04-30 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] A letöltés rész nagyon szét lett gányolva. Hát igen, már akkor elment a kedvem amikor felmondták a szerződést, de amikor kiderült hogy a mentés hibás... nincs már energiám újraépíteni ezeket, elnézést mindenkitől. ad:
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Orpheus - 2007-05-08 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Dátum beállítva! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-05-09 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] valami tuti nem jó, mert mi a GMT +01:00-ben vagyunk és a profilomban is oda állítottam, de 2 órával előrébb jár! RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-05-09 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] Nekem szerintem jól jár de most megnézem Nem, tévedtem +2h ban vagyok RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Crunker - 2007-05-09 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] miért van az,hogy nem tudok felrakni személyes fotót? 150x140 nagyságú és csak 6 kbyte és jpeg formátumban van. Mindig visszadob,hogy upload failed ad:
RE: BugReport - Hibák, észrevételek - Guest - 2007-05-12 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] én arra gondoltam hogy kéne megint olyan előportált készíteni mint régebben... RE: BugReport - Hibák, észrevételek - tryallevi - 2007-05-12 [PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN] ez szerintem is jó ötlet lenne |