![]() |
|
Jay és Néma Bob visszavág - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Film ajánló, kibeszélő (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=102) +--- Téma: Jay és Néma Bob visszavág (/showthread.php?tid=103) |
RE: Jay és Néma Bob visszavág - Szaki10 - 2007-12-26 Egy csapásra végeszakad az édes semmittevésnek, amikor kiderül, hogy a Jayről és Néma Bobról mintázott képregényhősök, azaz Bunkóman és Gyökér kalandjairól film készül Hollywoodban. És a még el sem készült eposzt máris anyázzák az Interneten a kis taknyok. Irány hát Hollywood, de addig persze száz akadály tornyosul és veszély les: stoppos sokkok, apáca-pác, bomba bukszák, ördög és angyal harca, a Good Will Hunting 2 forgatása, állat-életmentés, Dawson és a pités haver, Luke Skywalker óriáskézzel, sok fű és még több duma, fény derül a CSIKLő titkaira, és végül még Néma Bob is szóhoz jut... Nemzet: amerikai Stílus: vígjáték, road-movie Hossz: 104 perc
RE: Jay és Néma Bob visszavág - Zozi - 2007-12-29 ez a legjobb film Jay és Néma Bob-tól! A többi nekem annyira nem jött be! RE: Jay és Néma Bob visszavág - wicked - 2007-12-31 Szerintem nagyon jó ez a film. RE: Jay és Néma Bob visszavág - aranyos - 2008-01-03 Facca kis film. Kicsit beteg, de pont ez a jó benne. RE: Jay és Néma Bob visszavág - Rezukii - 2008-01-11 Ez hatalams film, főképp a CSiklóvezér! RE: Jay és Néma Bob visszavág - borimiroww - 2008-01-18 nagyon szeretem a Jay és Néma Bob filmeket, de ezt különösen. RE: Jay és Néma Bob visszavág - TrapX - 2008-01-21 haláli nagy dumát küldenek benne..bírom őket RE: Jay és Néma Bob visszavág - Rezukii - 2008-01-21 Az egyik legmorbidabb az volt, mikor a Shop Stop 2-ben benyomtak jó kis zenét, majd Jay elkezsi rúzsozni magát, majd széthúzza kabátját, és tök meztelen, de a látvány..ááá...borzalmas.. RE: Jay és Néma Bob visszavág - BaLiG - 2008-01-21 nemrég néztem meg újra. már nem tom hanyadjára de még mindig tudok rajta szakadni. hatalmas film RE: Jay és Néma Bob visszavág - Zozi - 2008-01-23 jajaj én is évete legalább 2x megnézem! RE: Jay és Néma Bob visszavág - BaLiG - 2008-01-23 muszály megnézni. főleg ha nagyokat akarok röhögni RE: Jay és Néma Bob visszavág - Rezukii - 2008-01-23 Mikor a bankban a 3 kiscsaj elkezd szaltózni, hú de király, hú de jó, aztán az uccsó HATALMASAT SZELLENT! RE: Jay és Néma Bob visszavág - BaLiG - 2008-01-23 ááá hát az nagyon gáz meg vicces: "Lány lékelő lándzsa" RE: Jay és Néma Bob visszavág - Guest - 2008-01-27 eszméletlen film az biztos...kedvenc részem mikor a csiklóról beszél a kamerába RE: Jay és Néma Bob visszavág - Guest - 2008-04-01 sztem is ez a legjobb jay és néma bobos film bár a shop stop 2 is oda vágott
RE: Jay és Néma Bob visszavág - kozmi91 - 2008-04-11 nagyon jó film, többször is láttam és mindig szétröhögtem a belem. RE: Jay és Néma Bob visszavág - Dada - 2008-08-30 Szerintem egy f*s legalábbis nekem nem jött be ad:
RE: Jay és Néma Bob visszavág - Reficul - 2009-04-03 A nagy kedvencek közé tartozik ez a film! Szerintem nagyon eltalálták. |