![]() |
|
Pandora *BPandora* (2019) 1. évad - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: TV Sorozatok (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=14) +---- Téma: Pandora *BPandora* (2019) 1. évad (/showthread.php?tid=10830) |
RE: Pandora *BPandora* (2019) 1. évad - Bummbeledurr - 2019-07-18 Pandora *Pandora* (2019) teljes 1. évad Pandora *Pandora* (2019) 1. évad
![]() WebRip, SD+1080p, feliratos amerikai scifi, folyamatos up! Tartalom: A történet 2199-ben játszódik és egy fiatal, találékony nőről szól, aki szülei halála után mindenét elveszítette, de szinte újjászületik, amikor felveszik az űrre kiképzést adó akadémiába, ahol barátaival megtanulják, hogy védhetik meg a galaxist emberek és földönkívüliek támadásaitól. Amikor pedig saját személyazonossága kapcsán titkok kezdenek felszínre kerülni, úgy dönt, hogy kideríti az igazságot, hogy rájöjjön, hogy ő az emberiség megmentője, vagy épp ellenkezőleg, a faj elpusztításának okozója. Szereplők: Priscilla Quintana ... Jax / ... Raechelle Banno ... Atria Nine Martin Bobb-Semple ... Thomas James Ross Noah Huntley ... Donovan Osborn Tehmina Sunny ... Regan Ben Radcliffe ... Ralen Vikash Bhai ... Martin Shral Tommie Earl Jenkins ... Ellison Pevney Ventsislav Kovatchev ... Wendall (Muscular guy) Technikai információk: [spoiler] íltalános Teljes név : Pandora.2019.S01E01.XviD-AFG.avi Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 358 MiB Időtartam : 42 perc 20 mp Teljes adatsebesség : 1 181 kb/s Kódoló szoftver : Lavf57.81.100 Kép Sáv száma : 0 Formátum : xvid Kódek azonosító : xvid Időtartam : 42 perc 20 mp Adatsebesség : 1 040 kb/s Szélesség : 640 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.188 Adatfolyam mérete : 315 MiB (88%) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Formátum beállítások : Joint stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 42 perc 20 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Adatfolyam mérete : 38,8 MiB (11%) Igazítás : igazított ítfedés hossza : 24 emp (0,58 képkocka) ítfedés előolvasási hossz : 24 emp Szöveg Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 42 perc 4 mp Adatsebesség : 88 b/s ElementCount : 724 Adatfolyam mérete : 27,2 KiB (0%) Nyelv : magyar Default : igen Forced : nem [/spoiler] Angolnyelvű bemutató: 1. rész: Menedék a vihar elől Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 2. rész: A szabadság harangszói Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 3. rész: A háború mesterei Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 4. rész: Szabadjára engednek Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 5. rész: Te úgyis utadra térsz (S én az enyémre) Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 6. rész: Szerettél volna Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 7. rész: Időntúli elme Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 8. rész: A vörös ég alatt Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 9. rész: Nem én vagyok az Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 10. rész: Hurrikán Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 11. rész: Tiéd Leszek Ma Estére Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 12. rész: Mennyország kapuin kopogtatva Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 13., évadzáró rész: A sors kegyeltje Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Töltsétek le villámgyorsan, mielőtt töröltetné a jogtulaj!
1fichirehez letöltésvezérlő használata ajánlott! |