![]() |
|
Az Sz-Sziget *The I-Land* (2019) teljes minisorozat DTS5.1 HUNDUB Data Premium - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: TV Sorozatok (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=14) +---- Téma: Az Sz-Sziget *The I-Land* (2019) teljes minisorozat DTS5.1 HUNDUB Data Premium (/showthread.php?tid=11154) |
RE: Az Sz-Sziget *The I-Land* (2019) teljes minisorozat DTS5.1 HUNDUB Data Premium - Bummbeledurr - 2019-09-14 Az Sz-Sziget *The I-Land* (2019) teljes minisorozat DTS5.1 HUNDUB Data Premium
![]() WebRip, 1080p magyarul beszéló amerikai scifi thriller Szereplők: Natalie Martinez --- Chase Kate Bosworth --- KC Ronald Peet --- Cooper Kyle Schmid --- Moses Sibylla Deen --- Blair Gilles Geary as Mason Anthony Lee Medina --- Donovan Kota Eberhardt --- Taylor Michelle Veintimilla --- Hayden Alex Pettyfer --- Brody Tartalom: Sci-fi akció-kaland sorozatról van szó 10 emberről, akik egy rejtélyes szigeten amnéziával ébrednek. A sziget extrém lelki és fizikai kihívásai közben vagy jobbá kell válniuk, vagy borzasztó emberként elbukniuk. Ez volt az akkor leírás, de most teljesen másfelől közelítették meg az előzetest, például látszik, hogy kamerákkal figyelik őket a szigeten, amolyan reality sorozat-szerűen. Rejtély, hogy mi ez a sziget, és akik rajta vannak, hogy kerültek oda, meg, hogy kik is ők, mivel amnéziával spékelt a sztori. Kicsit Legyek urás a koncepció persze, elindul a csoportdinamika, hiszen az emberek ösztönlények. Akit ez a rész leköt, az lehet, hogy jól is fog szórakozni. Technikai információk: [spoiler] íltalános Teljes név : The.I-Land.S01E01.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H.264.HUN.ENG-PTHD.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 Fájlméret : 2,59 GiB Időtartam : 42 perc 45 mp Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 8 659 kb/s Film : The.I-Land.S01E01.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H.264.HUN.ENG-PTHD Kódolás dátuma : UTC 2019-09-12 13:51:48 Kódoló szoftver : mkvmerge v36.0.0 ('Is That Jazz?') 64-bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.9 + libmatroska v1.5.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main@L4 Formátum beállítások : CABAC / 3 Ref Frames Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, RefFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 42 perc 45 mp Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 7 500 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 11,2 Mb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 1 080 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.151 Adatfolyam mérete : 2,16 GiB (84%) Kódoló könyvtár : x264 core 148 r2715 7e75228 Default : igen Forced : nem Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : E-AC-3 Formátum/adatok : Enhanced AC-3 Format_Commercial_IfAny : Dolby Digital Plus Kódek azonosító : A_EAC3 Időtartam : 42 perc 45 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 640 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna ChannelLayout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Adatfolyam mérete : 196 MiB (7%) Cím : hun ddp 5.1 Nyelv : magyar ServiceKind/String : Complete Main Default : igen Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : E-AC-3 JOC Formátum/adatok : Enhanced AC-3 with Joint Object Coding Format_Commercial_IfAny : Dolby Digital Plus with Dolby Atmos Kódek azonosító : A_EAC3 Időtartam : 42 perc 45 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 768 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna ChannelLayout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Adatfolyam mérete : 235 MiB (9%) Cím : eng ddp atmos 5.1 Nyelv : angol ServiceKind/String : Complete Main Default : nem Forced : nem ComplexityIndex : 16 NumberOfDynamicObjects : 15 BedChannelCount/String : 1 csatorna BedChannelConfiguration : LFE Szöveg #1 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 41 perc 39 mp Adatsebesség : 0 b/s ElementCount : 8 Adatfolyam mérete : 175 bájt (0%) Cím : hun forced Nyelv : magyar Default : igen Forced : igen Szöveg #2 Sáv száma : 5 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 41 perc 39 mp Adatsebesség : 49 b/s ElementCount : 636 Adatfolyam mérete : 15,2 KiB (0%) Cím : hun full Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Szöveg #3 Sáv száma : 6 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 38 perc 9 mp Adatsebesség : 64 b/s ElementCount : 643 Adatfolyam mérete : 18,1 KiB (0%) Cím : eng full Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #4 Sáv száma : 7 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 40 perc 15 mp Adatsebesség : 70 b/s ElementCount : 730 Adatfolyam mérete : 20,9 KiB (0%) Cím : eng SDH Nyelv : angol Default : nem Forced : nem [/spoiler] bemutató: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. [b]Töltsétek le villámgyorsan, mielőtt töröltetné a jogtulaj!
|