![]() |
|
Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +---- Fórum: Képszerkesztési versenyek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=74) +---- Téma: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) (/showthread.php?tid=115) |
RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-06 Itt beszélhetitek meg a versenyt! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-09 Egyáltalán fog valaki indulni? RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Orpheus - 2008-01-09 kiküldök egy hírlevelet, hátha többen jelentkeznek. RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - /George/ - 2008-01-09 Én szerintem fogok jelentkezni! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - aranyos - 2008-01-09 Ha lesz nagyon kezdő kategória, akkor én is jövök, már kb egy éve, hogy nem Photoshop-oltam. S úgy érzem, hogy itt az ideje gyakorolni, hanem elfelejtek mindent. RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Guest - 2008-01-10 Nekem már majdnem kész a képem, de csak az utolsó nap fogom elküldeni Béke RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - kiscipo00 - 2008-01-10 Üdv Merlin. Ja én már vagy 2x nekiestem, de mindig ott hagytam, szal semmim nincs még. RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-12 én max at utcsó héten fogok valamit csinálni.. de az is lehet hogy ezt most kihagyom... ( Vizsgák ad: )
RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Orpheus - 2008-01-12 Én biztos indulok, autóm a műhelyben van egyelőre... RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-15 70%osan kész a kép! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - kiscipo00 - 2008-01-15 Nekem 0 Még lusta voltam, meg nincs ötlet RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Orpheus - 2008-01-15 Az én autóm 90%-os, de még dolgozok rajta minden nap! Most épp a fényezőben van :-) RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-15 Kíváncsi vagyok milyen képek fognak születni? eddig még nem érkezett 1 sem! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Guest - 2008-01-15 Mert túl sok idő van rá ! Meg ma megbuktam egy vizsgán ad: de remélem jövő héten már meg tom csinálni, azt a szar vizsgát !
RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-22 már nincs sok hátra! Lassan jöhetnek a képek! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-22 3 kép már a garázsban! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-24 megérkezett a 4. kocsi is! még jöhet 1-2 hogy egy jó kis verseny legyen! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Rezukii - 2008-01-25 És a kocsik mikor lesznek "kiállítva"? És hova? Én kíváncsi vok! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - kiscipo00 - 2008-01-25 A holnapi nap folyamán itt a képszerkesztési versenyen belül és lehet szavazni a neked leginkább tetszőre. RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - retek123 - 2008-01-25 Énis nevezek de ha nnem probléma csak hajnali 1-2-körül tom elküldeni mert ma estem neki
RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Orpheus - 2008-01-25 Még elfogadjuk, de ne később! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-01-26 te sem kapkodod el... lassan 3 hete megy a téma... és az utolsó nap vége felé jut eszedbe hogy nevezz!... csipkedd magad mert nem lesz sokáig nyitva a garázsajtó! RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - BaLiG - 2008-01-31 grat zozi. és gratulálok minden indulónak RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - kiscipo00 - 2008-01-31 Én is Gratulálok minden indulónak. És Zozinak is, mert el se tudtam képzelni, hogy ilyet ki lehet hozni abból a kocsiból RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - BaLiG - 2008-01-31 jaja nagyot alakítottál zozi grat RE: Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny) - Zozi - 2008-02-01 igyekeztem! (bő 2 nap alatt csináltam meg + néha finomítottam rajat) |