![]() |
|
Doc.Hollywood.1080p.BluRay.x264.Eng.Hun - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: HD és Blu-ray filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=23) +---- Téma: Doc.Hollywood.1080p.BluRay.x264.Eng.Hun (/showthread.php?tid=116795) |
RE: Doc.Hollywood.1080p.BluRay.x264.Eng.Hun - frici0125 - 2024-09-07 Doc Hollywood
![]() ![]() ![]() ![]() Szines,szinkronizált,amerikai vígjáték,1991 Szereplők Michael J. Fox (Dr. Benjamin Stone) Julie Warner (Lou) Bridget Fonda (Nancy Lee Nicholson) Woody Harrelson (Hank Gordon) Barnard Hughes (Dr. Aurelius Hogue) David Ogden Stiers (Nick Nicholson) Frances Sternhagen (Lillian) George Hamilton (Dr. Halberstrom) Macon McCalman (Aubrey Draper) Michael Caton-Jones (főpincér LA-ben) rendező: Michael Caton-Jones író: Neil B. Shulman forgatókönyvíró: Jeffrey Price, Peter S. Seaman, Daniel Pyne producer: Deborah D. Johnson, Susan Solt ügyvezető producer: Marc Merson zeneszerző: Carter Burwell operatőr: Michael Chapman dramaturg: Laurian Leggett jelmeztervező: Richard Hornung látványtervező: Lawrence Miller vágó: Priscilla Nedd-Friendly Dr. Ben Stone nemrég végzett a washingtoni orvosi egyetemen. A diploma osztás után úgy határoz, hogy a fényűző Beverly Hillsben szeretne munkát vállalni plasztikai sebészként. Mint, ahogy azt bölcs kollégája pontosan összefoglalja számára: tiszta munka, sok zsozsó és nem hal meg a beteg. Kocsiba ül hát, hogy idejében megérkezzen leendő munkahelyére, Los Angelesbe. Grady városkában azonban közúti balesetet okoz, amely eredményeként a helyi seriff 32 órányi közmunkára ítéli a helyi rendelőintézetben. Szerencsétlenségére a városkának éppen nagy szüksége van egy orvosra, ezért az egész lakosság összefog annak érdekében, hogy az ifjú doktort végleges maradásra bírják. Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 3,02 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 4 198 kb/s Kódolás dátuma : UTC 2019-12-07 03:02:00 Kódoló szoftver : mkvmerge v34.0.0 ('Sight and Seen') 64-bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.7 + libmatroska v1.5.0 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, RefFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 2 500 kb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 1 080 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (23976/1000) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.050 Adatfolyam mérete : 1,80 GiB (60%) Kódoló könyvtár : x264 core 152 r2851M ba24899 Default : igen Forced : nem Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) BitDepth/String : 16 bit Videó késleltetés : 1 mp 300emp Adatfolyam mérete : 138 MiB (4%) Nyelv : magyar ServiceKind/String : Complete Main Default : igen Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : DTS Formátum/adatok : Digital Theater Systems Format_Settings_Mode : 16 Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_DTS Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 1 509 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 93,750 FPS (512 SPF) BitDepth/String : 24 bit Adatfolyam mérete : 1,08 GiB (36%) Cím : English DTS Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #1 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 72 b/s ElementCount : 1969 Adatfolyam mérete : 52,8 KiB (0%) Nyelv : angol Default : igen Forced : nem Szöveg #2 Sáv száma : 5 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 60 b/s ElementCount : 1268 Adatfolyam mérete : 45,7 KiB (0%) Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. |