![]() |
|
Legidegesítőbb dolog - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Legidegesítőbb dolog (/showthread.php?tid=128) |
RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog Titeket mi idegesít a legjobban ? RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog jelenleg leginkább a holnapi fizikavizsga idegesít, illetve hogy nem tudok semmit RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog Itt az oldalon konkrétan az értetlen emberek, akinek 1-2 irsz és után a is hülyeséget csinál. RE: Legidegesítőbb dolog - Szaki10 - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog például az hogy most jutottam hozzá a géphez RE: Legidegesítőbb dolog - A1721 - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog Én akkor vagyok ideges ha vki keresztbehuzza a számitásaimat, vagy ha már elöző nap bejelentek vmit és ugy csinálnak mintha nem is mondtam volna. Az értetlen emberek RE: Legidegesítőbb dolog - wicked - 2008-01-10 Legidegesítőbb dolog A legidegesítőbb dolog, mikor van cigim, de nem tudom meggyujtani, mert nincs gyufám. RE: Legidegesítőbb dolog - Rezukii - 2008-01-11 Legidegesítőbb dolog A német tanár akcentusa.. RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-02 Legidegesítőbb dolog Konkrétan elment a netem letöltéskor, na ez felvágott agyilag. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-02 Legidegesítőbb dolog Nekem momentán a játékbarlangban szált el az ékszijj amikor a pacmanbe lenyomtam zozit neki 25000 valamennyi volt nekem meg 29000 valamenyi és nem mentette el ezért ujrajátszottam és ezt megcsinálta mégegyszer lehet hogy kell vennem egy uj billlllll RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2008-02-03 Legidegesítőbb dolog nos..hát akadnak dolgok amik rendkívül tudnak idegesíteni..: pl ha gamelés közbe nem akar sikerülni amit akarok..vagy multiban először húzom meg én a ravszt de mégis a másik öl meg hamarabb ..meg aztán..elmegy a net...beakad a dvd..v. cd..szal vann ilyenek RE: Legidegesítőbb dolog - Flóri Bá - 2008-02-03 Legidegesítőbb dolog Ha nagyon viszket az orrom, az idegesít, ha a csajom hisztizik az is, és ha szar zene szól, amitől hánynom kell pl. Tokio Hotel,Edda,Republic, akkor is ideges vagyok, de a legjobban, ha valaki leb*sz, pedig nem voltam rendesen játékoztatva a dologkról és azt hiszi direkt csináltam! RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-03 Legidegesítőbb dolog az nagyon idegesit hogy az MTV-n folyton ismétlik a South Park részeket RE: Legidegesítőbb dolog - Rezukii - 2008-02-03 Legidegesítőbb dolog A tv-csatornák csak ismételnek minden filmet...premier meg aligha van 2-szer 3-szor.. RE: Legidegesítőbb dolog - Guest - 2008-02-04 Legidegesítőbb dolog amikor autopalyan feltart egy rendor ^^ RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-08 Legidegesítőbb dolog végre lejött Bob Marley összes album nézem albikat kevés a szám másik ott is összivvsza van minden. és az idegesit a legjobban hogy ezért a szarért 4 napot vártam mert atom lassna jött le RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-08 Legidegesítőbb dolog Engem az idegesit hogy van egy csaj aki soha nem lessz az enyém RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-08 Legidegesítőbb dolog mér ne lehetne a tiéd ? ha házas vagy 6 éves kapcsolata van akkor megérteném RE: Legidegesítőbb dolog - Gagyika - 2008-02-09 Legidegesítőbb dolog REklám egy film között Sok hülye pesti ember Ellenőrök Sok apró Ha nincs nálam innivaló és még sorolhatnám RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-09 Legidegesítőbb dolog Kódot kér a mocsok magnó az autóban és még nem találom hogy hol van, jelenleg ez most nagyon. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog (BaLiG @ 2008.02.08. 22:59) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=20362Idézet:mér ne lehetne a tiéd ? ha házas vagy 6 éves kapcsolata van akkor megérteném Ha csak ez lenne a gond RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog akkor nem értem RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog Dada Vagyok Jobb is Valamikor a héten elküldöm neki aztán majd kiderül RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog Furcsa igy látni Biggie hszként az és irásom RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog ja én sem értettem mi ez, aztán beugrott. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog Elég gyorsan mi nemakartam ezért az egy hszért átlépni ha már te ugyis bent voltál RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog végre rend van a szobámban kiraktuk a régi ágyat erre szüleim itt zsivatnak hogy de jó végre a szobám rend van itt fognak aludni.. befekszeneke az ágyba és nem hagynak békén. de jo lesz jövöhét elmennek 5 napra itthonrol. végre egy kis nyugi RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog na akkor gondolom lessz ereszd el a hajam RE: Legidegesítőbb dolog - Biggie - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog Csajokat összeszedni éjszakákra és hajrá. Na ez nem idegesitő. RE: Legidegesítőbb dolog - Dada - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog támogatom az ötletet ha minket is meghivsz RE: Legidegesítőbb dolog - BaLiG - 2008-02-10 Legidegesítőbb dolog hááát azé nagyim nem örülne ilyenkor ez is idegesitő hogy velünk lakik. |