![]() |
|
C-walk videók - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Videótár (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=105) +--- Téma: C-walk videók (/showthread.php?tid=175) Oldalak:
1
2
|
RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Itt egy saját! Ez a héten készült! Várom a commenteket! RE: C-walk videók - Rezukii - 2008-01-26 Húú ember ez a Crip Walk k*rva érdekes, és hatalmas! Jól tolod! :princo: RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Köszi szépen! :princo: Am most nagyon sokan érdeklődnek iránta! Egyre népszerűbb! Ryder, haverom és Mo egyik legjobb crip walkere most indított egy budapesti kurzust!De ha gondoljátok, majd dobok fel tutorial videókat! :princo: RE: C-walk videók - Zozi - 2008-01-26 a vége felé már azt hittem kimész a képből... :new_shocked: RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Én is! De aztán bevágtam egy Shufflet hogy visszamenjek a képbe! RE: C-walk videók - Zozi - 2008-01-26 komoly nagyon!! van még? RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 jol tolod. mióta csinálod és honnan tanultad meg ? egy kérdés. mi a szám címe ami megy a vidi alatt + előadó ? RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Zozi: ma vettem fel még egy videót! Most vágom és feltöltöm! BaliG: kb. 1 éve nyomom, tutorialok alapján tanultam meg / A szám: Bow Wow-Big Dreams RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 köszi én ezt nézegetem de ne mtom követni RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Ezt ma vettem fel! A szám: Chuckie Akenz - Those Days RE: C-walk videók - Rezukii - 2008-01-26 Ember, neked van lábad? Olyan gyorsan csinálod, h alig látom Smúgy hatalmas lett ez is, sőt, nekem ez jobban tetszik, mint az eslő! RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 nagyon király. a zene is nagyon tetszik ha szépen kérlek csinálsz egy két tutor videot plz vmi érthetőt lassut h felfogjam RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Thx! Persze csinálok...keddre legkésőbb feldobom, amibe már minden lépés benne van! Jah és jó lassan minden szögből! Am csak gyakorlás kérdése és menni fog, nem nehéz! RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 ok köszi. néztem más vidiket is de keveset mutatott v gyorsan vmi baja mindig volt. ugyh te vagy a remény számomra RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Igazán nincs mit! Megpróbálom a lehető legjobb tutorialt megcsinálni! És majd tudunk battle versenyeket is csinálni a fórumon "Ki a legjobb c-walker?" néven! Tehát csak kitartás és sok sikert! RE: C-walk videók - Guest - 2008-01-26 nagyon ászul küldöd...srácok..az én osztálytársam RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 akko büszke lehetsz rá versenyek lol hol van az még nekem. de most lesz rá időm mert bico majd tavsszal addig meg monocikli meg c-walk. RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-26 Helyes! Am pár hónap és már egész ügyes leszel! RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 remélem. csak ne az legyne mint nyáron tök buzgno nézem a vidiket probálom csinálni aztán abba maradt RE: C-walk videók - Dada - 2008-01-26 Jol nyomod és azis igaz hogy gyak kell hozzá de akinek van ritmusérzéke onnét már nem olyan bonyolult.Direkt probálgattam erre a zenére persze én nem tudok ugy mint te mert most probáltam elöször de nem nehéz. RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-26 most derül ki hogy kellet volna szolfézs órára járni. hátha javult volna a ritmus érzékem. zongorán se ment tul jól (utáltam) RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-27 Háát ez az! Én már kb. 10 éve járok zenesuliba! RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-27 jah. hát ugy könnyü RE: C-walk videók - kiscipo00 - 2008-01-28 Igazából annyira tényleg nem nehéz. Én is tudok pár mozdulatot. Amúgy nem tom (nem akarok kötöszködni ) de nem tudom erre a zenére nyomtad-e tánc közben (gondolok a második videóra) de mégse tűnik olyan jónak. A Ritmus vagy nem tudom. Kicsit pörgősebb számra gondolnék én, mint ami a videó alatt van. Amúgy jól nyomod. RE: C-walk videók - Def Jam - 2008-01-28 Énis küldöm kb 1,5éve... deén az eredeti régi C-Walk témába... Nemsokára nekemis lesz majd videóm,csak nincs időm rá nagyon... Ime egy videó: RE: C-walk videók - BaLiG - 2008-01-28 2 féle q-walk van ? miben különböznek ? RE: C-walk videók - /George/ - 2008-01-29 Az az igazság, hogy 3 is van! Maga a crip, clown és crown! a crip lassab (ez az eredeti), clown az gyorsabb és a crown pppedig egy teljesen más stílus! RE: C-walk videók - kiscipo00 - 2008-02-07 https://www.youtube.com/watch?v=F2TSy0Z5qTE RE: C-walk videók - Németh X. Pepi - 2008-03-01 Hát énis inkább cripbe nyomom bár ritkán csinálgatom mert barátikörömbe keves a hiphoper meg akikel lehetne dancelni. Meghát barcikán sajna keves a hiphop parti de am kurva yól nyomod
RE: C-walk videók - /George/ - 2008-03-08 Thx! Am meg nem kevés a party! Bohémba minden hétvégén eljön vki! Deniz pedig barcikai! :happy:
|