![]() |
|
A maszk-The Mask.dvd - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: DVD ISO HUN (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=20) +---- Téma: A maszk-The Mask.dvd (/showthread.php?tid=20227) |
RE: A maszk-The Mask.dvd - doronie - 2021-02-07 A maszk-The Mask.dvd.PRÉMIUM LINKEK!! ![]() 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akció-vígjáték, 97 perc, 1994 Stáblista: Szereplők Jim Carrey profilképeJim Carrey Stanley "Stan" Ipkiss Cameron Diaz profilképeCameron Diaz Tina Carlyle Peter Riegert profilképePeter Riegert Mitch Kellaway hadnagy Peter Greene Dorian Tyrrell Amy Yasbeck profilképeAmy Yasbeck Peggy "Peg" Brandt Orestes Matacena Niko Richard Jeni Charlie Schumaker Alkotók Rendező: Charless Russell Író: Michael Fallon Mark Verheiden Forgatókönyvíró: Mike Werb Operatőr: John R. Leonetti Díszlettervező: Ellen Totleben Jelmeztervező: Ha Nguyen Zene: Randy Edelman Producer: Robert Engelman Látványtervező: Craig Stearns Vágó: Arthur Coburn Stanley Ipkiss igazán szánalmas, kétbalkezes figura: bármibe fog, az homlokegyenest ellenkezőleg sül el. De csak addig, amíg rá nem vigyorog a bandzsa szerencse egy ősi maszk képében. Elegendő, ha az arcára húzza, és Stanley Ipkiss többé nem az, aki volt! Új énje szórakoztató, szívdöglesztő, és minden trükk a kisujjában van. Ám hamarosan a maszk új gazdához kerül, aki korántsem ilyen szórakoztató, s azt tervezi, hogy emberfeletti erejével uralma alá hajtja a várost. A kétbalkezes Stanley kénytelen akcióba lépni. Általános Teljes név : H:\\VIDEO_TS\VTS_01_0.BUP Formátum : DVD Video Formátum profil : Program Fájlméret : 62,0 KiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 87 b/s FileExtension_Invalid : ifo Kép Sáv száma : 224 (0xE0) Formátum : MPEG Video Formátum változat : Version 2 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : változó Szélesség : 720 képpont Magasság : 576 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 FPS Szabvány : PAL Compression mode : Lossy Hang #1 Sáv száma : 128 (0x80) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #2 Sáv száma : 129 (0x81) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : magyar Hang #3 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #4 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #5 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #6 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #7 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #8 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 1 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Szöveg #1 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : angol Szöveg #2 Sáv száma : 33 (0x21) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : magyar Szöveg #3 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #4 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #5 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #6 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #7 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #8 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #9 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #10 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #11 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ezeket a linkeket csak data.hu prémium fiókkal rendelkezők tölthetik! letöltés Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. ------ |