![]() |
|
A tábornok lánya-The General's Daughter - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: DVD ISO HUN (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=20) +---- Téma: A tábornok lánya-The General's Daughter (/showthread.php?tid=20591) |
RE: A tábornok lánya-The General's Daughter - doronie - 2021-02-25 A tábornok lánya-The General's Daughter ![]() 16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-német thriller, 112 perc, 1999 Stáblista: Szereplők John Travolta profilképeJohn Travolta Paul Brenner Madeleine Stowe profilképeMadeleine Stowe Sarah Sunhill James Cromwell profilképeJames Cromwell Joe Campbell tábornok Timothy Hutton profilképeTimothy Hutton William Kent tábornok Clarence Williams III profilképeClarence Williams III George Fowler ezredes James Woods profilképeJames Woods Robert Moore ezredes Leslie Stefanson profilképeLeslie Stefanson Elisabeth Campbell kapitány Daniel von Bargen profilképeDaniel von Bargen Yardley John Frankenheimer Sonnenberg tábornok Brad Beyer Bransoford kapitány Boyd Kestner profilképeBoyd Kestner Elby kapitány John Benjamin Hickey profilképeJohn Benjamin Hickey Goodson kapitány John Beasley profilképeJohn Beasley Donald Slesinger ezredes Alkotók Rendező: Simon West Író: Nelson DeMille Forgatókönyvíró: Christopher Bertolini William Goldman Zeneszerző: Carter Burwell Operatőr: Peter Menzies Jr. Díszlettervező: Ann Harris Thomas T. Taylor Jelmeztervező: Erica Edell Phillips Zene: Wolfgang Amadeus Mozart Carl Orff Producer: Mace Neufeld Executive Producer: Jonathan D. Krane Látványtervező: J. Dennis Washington Vágó: Glen Scantlebury "Lehet valamit jól csinálni, rosszul csinálni, meg úgy, ahogy a hadsereg csinálja." De az nem lehet, hogy Paul Brenner (John Travolta) katonai nyomozó részt vegyen egy ügy eltussolásában. Amikor a pályája csúcsán lévő és közmegbecsülésnek örvendő Campbell tábornok gyönyörű lánya - maga is hivatásos katona - kéjgyilkosság áldozata lesz, az állományba egy lebuktatási manőver miatt korábban rangrejtve beépült nyomozó nekilát, hogy lerántsa a leplet a tragédia mögött rejlő homályos ügyletekről. A gyanúsítottak között főtisztek vannak, s kezdetét veszi a végzetes macska-egér játék, amely lebilincseli a néző figyelmét egészen a megdöbbentő végkifejletig. Teljes név : E:\\VIDEO_TS\VTS_01_0.IFO Formátum : DVD Video Formátum profil : Program Fájlméret : 74,0 KiB Időtartam : 18 perc 57 mp Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 533 b/s Kép Sáv száma : 224 (0xE0) Formátum : MPEG Video Formátum változat : Version 2 Időtartam : 18 perc 57 mp Adatsebesség mód : változó Szélesség : 720 képpont Magasság : 576 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebesség : 25,000 FPS Szabvány : PAL Compression mode : Lossy Hang #1 Sáv száma : 128 (0x80) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #3 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #4 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #5 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #6 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #7 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #8 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 18 perc 57 mp Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Szöveg #1 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : arab Szöveg #2 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : bolgár Szöveg #3 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : dán Szöveg #4 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : német Szöveg #5 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : angol Szöveg #6 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : izlandi Szöveg #7 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : holland Szöveg #8 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : norvég Szöveg #9 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : lengyel Szöveg #10 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : román Szöveg #11 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : finn Szöveg #12 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : svéd Szöveg #13 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : török Szöveg #14 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : cseh Szöveg #15 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : magyar Szöveg #16 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #17 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #18 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #19 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #20 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #21 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #22 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #23 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #24 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #25 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #26 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #27 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #28 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #29 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #30 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #31 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Szöveg #32 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Menü Időtartam : 18 perc 57 mp 00:00:00.000 : Chapter 1 List (Audio) : 0 List (Subtitles 4/3) : 0 / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 List (Subtitles Wide) : 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 List (Subtitles Letterbox) : 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 List (Subtitles Pan&Scan) : 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 Általános letöltés Kód: https://data.hu/get/12812439/TABORNOK_LANYA_DVD.part01.rar--------- |